Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I23v93a85n 21M43a69r19e18k

13. 1. 2021 12:31

Pane Jurčáku, karma. R^

1 0
možnosti
JF

"Pero v kapse v přímém přenosu byla jenom nepodstatná banalita." Nepodstatná?! Banalita de facto ano, ale vlastním slovy Velkého Guru Klause signifikantní! :-P

1 0
možnosti
ZJ

jak to vypadá s firmou Jurčák a Jurčák ?

1 0
možnosti
JJ

Zatím docela dobře. Kluci mají práci na půl roku dopředu a nestíhají a já se, chvála Pánu Bohu, také nenudím.

0 0
možnosti
ND

Sleduji občas dění u VKml. na Facebooku. Program tak špatný nemají, vystupuje normálně s informacemi jak se jeho uskupení a on staví k různým návrhům ve sněmovně a s mnohým souhlasím. Politici jsou zde vážně horší i když mají podporu zase u jiných zastánců.

Myslím si, že VKml. má hendikep u lidí, kteří dají na fyzický vzhled. Hezká tvář mnohdy u davu dělá divy.

Velká chyba srovnávat VK s VH.

Každý z nich má svoje zastánce a některé tedy hodně fanatické, teď myslím zejména na VH a tak na jednom by nenechal nit suchou a naopak na druhém vidí jen samé chyby.

6 0
možnosti
JJ

Prakticky se vším co jste napsala souhlasím. Proto také nechápu ty postoje a dnešní angažmá Kst.

Kjr má možná dobrý program, ale politik, který se spoléhá prakticky pouze na svůj FB předem mrtvý. Nebudu tady vypisovat, co všechno by měl dělat a nedělá, aby byl vidět a aby měl alespoň malou šanci, ale i jako laik bych opravdu dokázal víc. No a mrzí mne to, protože naposledy jsem volil ODS prakticky hlavně kvůli němu. Ale už tam ukázal své neumětelství a sedl Fialovi "na lopatu" jak nějaký jeliman. V politice je třeba i docela dost trpělivosti a myslet si, že vlezu do strany a za rok dělám předsedu, je nejen naivní, ale i hodně hloupé a svědčící o naprostém nepochopení toho, jak se dělá politika.

No a největší souhlas s posledním odstavcem. Kult je slabé slovo a jen čekám, kdy ho páter Malý s Halíkem navrhne jako prvního nekatolíka na svatořečení.

1 0
možnosti
JK

Se vším o duu KK souhlasím, jen ten konec je zavádějící díky mylnému názoru na anarchii vzhledem k chaosu, který je bohužel dost rozšířený. Teoretické soužití v anarchii (což není politické zřízení) neznamená, že neexistuje žádný řád, ale jde o maximální volnost osobních svobod a respektování svobod ostatních lidí. Takové soužití je prakticky nereálné a nefunkční (vzhledem k predátorské povaze člověka), ale teoreticky je možné a předpokládá dodržování poměrně přísného řádu. Chaos jako takový je naopak nejrychlejším způsobem jak se posouvat ve vývoji vpřed, jakákoliv regulace znamená jen zpoždění, snaha o přísné usměrňování vývoje je cestou zpět. Proto diktatury výrazně zaostávají proti otevřeným demokraciím, čím větší a centrálnější regulace tím pomalejší vývoj, to vidíme nyní v přímém přenosu. Takže pokud by se podařilo žití v anarchii a udržel by se maximální chaos, bylo by tohle soužití nejúspěšnější co do rychlosti vývoje. Bohužel teorie není v tomto případě slučitelná s praxí, teda asi.

0 0
možnosti
Foto

Pěkně "po valašsky od země..."na rovinu... A "vlků" se nebojíte. R^ Souhlasím s Vámi, pane Jurčáku. V prvních svobodných volbách jsem V. Klause a jeho stranu volila - zklamala jsem se... Odradil mě jeho egocentrismus a přezíravost některých vážných problémů. U V. K. juniora zase jeho přímočarost a politická naivita... Uzavřené kapitoly. :-/

1 0
možnosti
Foto

Jo - a jeho dnešní postoj k šířící se nákaze covidem19 je pro mne těžko pochopitelný. Rv

2 0
možnosti
PK

K. st. jen nekonečný a léty zcela nepochopitelně (tedy pro mě) stupňovaný egoismus a K.jr. bych dal ještě šanci, bo jsou zde i horší politici...

1 0
možnosti
JJ

Řekl bych to tak, že jsou tady politici, pro nás, s horšími názory. Ale moc těch politiků, kteří dělají své řemeslo hůř než Klaus jr. tady není. Tedy těch. kteří by chtěli vést své strany a mělli nebo mají nějaký reálný potenciál dostat se do sněmovny.

0 0
možnosti
Foto

Smutné, leč pravdivé konstatování.

4 0
možnosti