Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Pane Jurcak, kde vidite v Etzlerovi elitu? Co je to za elitu clovek, ktery je pro ceskou komunitu v Cine za hlupaka? Samalova neni zadna slava, ma take v popisu prace plivat na Cinu, ale na Etzlera opravdu nema.

0 0
možnosti
PK

Pěkné, asi se do těch míst musím podívat.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Chystám se tam v červnu. Do Mikulova a okolí ;-)

1 0
možnosti
JJ

V červnu už by tam měla kvést levandule na políčku pod lesíkem, když se jde nahoru na kopec po žluté značce od Konšelů.:-) Tedy - od bývalých kasáren a U konšelů byla taková lepší vinárna s klenutým stropem. Dnes je tam nějaké vinařství. Strávil jsem tam od zimy v osmasedmdesátém s cca roční přestávkou až do konce vojny v osmdesátém více než rok. Mám na to krásné, hořkosladké vzpomínky. Byl jsem tam na PŠ, hrál jsem za VTJ fotbal a náš režim byl přece jen volnější a v rámci tréningu to tam mám proběhané včetně širokého okolí, včetně toho Sv. kopečku, kolem dokola. A stále se tam rád vracím v každé roční době.

2 0
možnosti
RK

Ten kraj je nádherný. Kdykoliv. Na jaře ale zvlášť ! Díky za krásné fotky. Zase jsem si vzpomněla nejenom na dovoleé v "Prováns", ale také skoro každoroční zastavení na Pálavě:-). A taky na paní učitelku ze základky, která, navzdory systému šedesátých let, vzala do ruky housle a učila nás písničku, která začínala slovy: "Krásný vzhled je na ten Boží svět..."Ještě tedy jednou díky, za ten krásný vzhled:-)

1 0
možnosti
PB

P30e69t76r 71B24u66r70i10a71n

14. 4. 2021 14:50

Problém pana profesora Fialy je ten, že ač mluví velmi zajímavě a pádně argumentuje, říká to velmi kultivovanou a spisovnou mluvou. A na to nejsou prostí voliči zvyklí, tohle neumí vstřebat. Chybí jim tam profláknuté impotentní floskule typu zastavíme rozkrádání země, postrádají řečnická klišé, prázdné fráze a hlavně neotesanou proletářskou mluvu přístavních dělníků šmrncnutou řadou očividných lží, plivanců a pronášenou arogantním tónem.

Tomu oni rozumí, tohle milují a po dvacetiminutovce takové sprostné smršti mají hnedle pocit, že už rozumí politice, veškerému dění a že stojí na té správné straně.

6 0
možnosti
MJ

Co Fiala... ale ty fialky jsou krásné. A všechny fotky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik