Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Vidím pane autore, že jste dle toho jak zde zase řádí, místnímu kádrovacímu výboru nějak pohnul žlučí.

Už jen za to jasná karma.

7 0
možnosti
JN

J10o87s64e55f 79N18i10k29l

6. 3. 2024 13:25

Nesmíme připustit, aby Ukrajina byla poražena...

2 0
možnosti
Foto

J95a39n 70Š76i85k

6. 3. 2024 12:41

Přes Vaše volání do Moskvy Vás Rus nikdy osvobodit nepřijde. Těch co roní rudé slzy dojetí je naštěstí pořád málo. Hezký den

14 14
možnosti
JJ

Nevím, kdo "roní rudé slzy dojetí", ani "kdo volá do Moskvy" a ani nevím, před kým by nás měl Rus přijít osvobodit. Ale když myslíte, nebudu vám brát vaše představy. Pokud jste to, při vašem věku a vzdělání, dosud nepochopil, bylo by to naprosté mrhání časem. Přeji též hezký den.

18 4
možnosti
PB

..... devoto, jak to konzumentům podá mediální korporát!,- si to teda shrnem,- Fico nemá pravdu=Fico má pravdu, Macron to neřekl=Makron to řekl, ale nemyslel to tak=Makron to fakt řekl a trvá si na tem!,- země to odmítají=některé země to vítají=některé země to jako odmítají, Francouzi a Britové nikam nejdou=Francouzi a Britové už tam sou, Němci to kategoricky odmítají=Luftwafe neví, že to odmítají!,- Pávek a Eman sa nezapojí=sa zapojí, ale málo=množství menší než malé specialistů a instruktorů na výcvik(?),- ...... politický tanečky začínají waltzem, potem přešajtrujou na polku a ve finále je z teho bláznivej čardáš!,-

15 0
možnosti
JJ

Vy jste to vystihl naprosto přesně. Já jsem jen dodal, že Babiš lže = Pávek je morální maják...

6 2
možnosti
JK

Toto je nějaký výběr z prohlášení KSČM a SPD? Autor tohoto pamfletů jistě rád čte s rozzářenýma očima prohlášení Medveděva a v duchu doufá, že už nás snad konečně přijedou jeho ruští přátelé osvobodit od zlé vlády, prezidenta a EU.

11 12
možnosti
JJ

Vy jste se asi zapomněl někde pod jiným blogem, pane Kopecký. Nevadí, i tak děkuji za přečtení. Udělal jste mi radost.

16 3
možnosti
Foto

Dalo by se také napsat: "Jak by zbabělí jurčáci raději sloužili rusákům, než by bránili svoji svobodu."

17 13
možnosti
Foto

Slovo do rvačky, Jandová...

3 14
možnosti
Foto

Vy jste fakt chudáci. Jste pod neustálým tlakem té správně myslící většiny, která vás chce zatáhnout do války. Tak už vám nezbývá nic jiného, než jen psát ironické texty. Do války vás zatahuje Rusko!

19 8
možnosti
JJ

Myslíte ty primitivní azijské mužiky, kteří mají zbraně z druhé světové, jsou naprosto bez morálky a kradou záchodové mísy a elektroniku? Nebo ty o málo chytřejší , kteří kradou automatické pračky, aby z nich ruští nevědci montovali čipy do nějakých splácaných dronů? Nebo to Rusko, které se už minulý podzim, pod tíhou dvacetisedmi celoevropských sankcí už zhroutilo zevnitř?

8 5
možnosti
Foto

A také v Afgánistánu... Kolik tam padlo našich - než Američani sbalili kufry a odporoučeli se? Válka je vůl. (A koronovaný). A my jsme to s PP na Hradě vymňoukli. Karma.

9 16
možnosti
LP

to musíte psát putinovi, že válka je vůl. A naše morální povinnost je pomáhat slabšímu a napadenému národu. Tak jako jsme to dělávali už v minulosti.

Sláva ČR

17 0
možnosti
Foto

Tak přecejen je to bývalej lampasák, tak si chce v důchodě třeba trošku zaválčit.

10 14
možnosti
Foto

Noční vlk ani neví, jak se skloňuje "důchod"

7 7
možnosti
LP

Tak to je snad dobře, že náš pan prezident hledá způsoby, jak russáka vyhnat za Ural. Je to úplně stejné, jako když jsme pomáhali nebohým Iráčanům v době jejich přepadení. Nebo Kosovanům, tam jsme také pomáhali v boji dobra proti zlu. Proč jste se proti pomoci, vy chcimíři a dezoláti, neohrazovali už tenkrát ? Proč vám to vadí až teď ? Ha ?

Sláva Ukrajině

6 7
možnosti
LP

A s čím nesouhlasíte pane Janouškovče ? Se slávou Ukrajině, nebo s tvrzením, že pomáháme napadenému tak, jak jsme to dělali vždycky ?

2 0
možnosti