Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A to jste zapomněl jste na Izrael těchto dní. Je to první země, kde se opatření svou volností vymkla z ruky. A myslím, že poslední nebude.

Máte mou úctu. Především si nehrajete na odborníka a vnímáte to tak, jak je normální a přiměřené.

Jinak ono, to co se děje obecně i na těch blozích je také normální. To je holt lidská společnost. Ono se to nezdá, ale dáte-li do diskuse bílý papír, vždy se najdou ti, kteří budou tvrdit, že není bílý. Je to nadsázka, ale beze zbytku platí. Je to podstatným a charakteristickým znakem lidské společnosti zcela obecně. :-)

2 2
možnosti
Foto

Porovnávat jednotlivé státy, kde je covid, může dělat opravdu jednoduchý člověk. Ten, kdo má byť průměrnou inteligenci ví, že každý stát je jiný, každý stát má jinou kulturu. Izrael má na svém území Araby, ortodoxní Židy, křesťany různých národností, turistiku a tak zvané Palestince, ti na svém území nemají nemocnice a lečí se v Izraeli.

3 1
možnosti
Foto

Prymula je muž na svém místě, na lidském strachu vydělává miliony.

6 5
možnosti
PR

P30a28v85e81l 59R26y20š96k84a

29. 9. 2020 18:28

Vám už vážně straší na věži!

4 4
možnosti
ZZ

Občanskou válku tady vyvolává pouze Babišova opozice a ti kteří se vymezují proti rouškám a jakýmkoliv restrikcím.

:-P:-P:-P

3 7
možnosti
MK

Žádnou válku nevyvoláváme. Jen chceme, abyste nás nechali na pokoji. Pokud nenecháte, budeme se bránit. Ale sami nezačneme.

3 1
možnosti
MK

A co byste od vlády vlastně chtěl? Aby dělala opatření proti vůli většiny a prohrála v příštích volbách? Tak jako prohrála ODS po zavedení poplatků u lékaře nebo o několik let později po církevních restitucích?

Nemám rád tuto vládu. Myslím, že je nejhorší ze všech, které jsme tu kdy měli. Ale že by byla tak hloupá a neuvědomovala si co jí čeká, když půjde proti většinovímu názoru, to si nemyslím.

0 5
možnosti
JJ

Jsou pouze dvě možnosti, pane Kando. Buďto jste článek, nevím z jakého důvodu, nepochopil, nebo jsem se ne úplně srozumitelně vyjádřil. Ať tak či tak beru chybu na sebe.

Ale jinak bych si dovolil připodotknout, že Babiš udělal opravdu hloupou chybu. Protože pokud jde o zdraví a životy, nemůže přece operovat s náladami svých potencionálních voličů. Babiš měl tehdy Vojtěcha a Maďara podržet a teď by se mohl bít v prsa a všem se vysmát.

4 1
možnosti
Foto

Tak populistická vláda, která oklamala občany tvrzením, že vše je v pohodě a druhá vlna nehrozí nyní musí dělat nepopulární opatření, které se nelíbí ani místním "koblihám", viz blogy zdejšího ANOagitátora Bartoně či dalších "vládních blogerů", ted se Babiš a spol. smaží ve vlastní štávě a to není před volbami ta správná pozice "borců co vše zvládnou nejlépe". Opozice jim to dává pochopitelně pořádně vyžrat....;-)

1 2
možnosti
JD

Na Slovensku situaci také nezvládají? A co v Německu? Také budou zavádět přísná opatření! Austrálie zakázala občanům vycestovat ze země a to až do 19. prosince. Za to Irsko otevřelo puby už minulé pondělí! Od března bylo zavřeno. Koblihy se smaží, demoblok se smaží také, Minář je u plotny! Karavana jede dál.

1 0
možnosti
JJ

Zdravím, paní Pantlíková.Děkuji a jsem rád, že jsme zajedno. :-)

1 0
možnosti
JD

Pěkně popsané! Karmuška jako Brno.R^

0 0
možnosti