Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

CzechJoker

2. 8. 2010 12:09
Pro začátek by stačilo

Pro začátek by bohatě stačilo, kdyby se přestaly nákupy řešit skrze generální dodavatele a soutěžilo by se o každou věc zvlášť. Miliardové úspory vy vysoce vynahradili více práce, akorát pár firem by nemělo práci.

0 0
možnosti
MŘS

Městečko řešení strašením

9. 7. 2010 12:10
No

Juldo, už není co vykrádat. Rezervy vytvořené za Ratha se rozplynuly za tvého čarování. Jako vždy po vládě ODS: jako u snědeného krámu. ;-D

0 0
možnosti
CJP

Ctihodnost Já První

9. 7. 2010 17:08
Re: No

Rezervy vytvořené Rathem ?? Co to tady blábolíte  ?

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 7. 2010 11:40
Hledání úspor není reforma

Takhle se to přece flikovalo celou dobu. Řeklo se nemocnicím aby se chovaly hospodárně,a by šetřily. někde se tak chovaly, někde ne (spíš ne). Když nebylo pomalu na výplaty, přispěl stát, později se to zapláclo poplatky. Teď se řekne, že by se měly opět hledat úspory, ale současně nemocnice vědí, že se jim zvýší poplatky - jak na pacientech tak i na specialistech. Jak asi takové šetření skončí????

Řešením by měla být opravdu reforma zdravotnictví, stanovení oné standardní a "nadstandardní" péče. Obecně to zní příjemně, přímo demagogicky, podobně jako když se před se lety regulační poplatky zaštipovaly tvrzením, že vlastně brání čerpání hypochodnrům a flákačům. A přitom ho musely platit i kojenci a kardiaci.

Takže, až nějaká vláda bude muset opravdu stanovit, co je standardní a co nestandardní péče (co vlastně podle ní nemusí být léčeno,a pacienti o to žádají patrně z plezíru), a řeknou to lidem do očí, tak to bude ta pravá reforma....

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4122x
Narodil jsem se v Brně, 7. listopadu 1956. Po absolutoriu na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity jsem působil v nemocnicích v Jevíčku, Svitavách, Ivančicích a v Brně.
Do ODS jsem vstoupil roku 1996 a v listopadu roku 1998 jsem byl zvolen v senátním obvodu Brno-Venkov poprvé senátorem. V září 2006 jsem byl jmenován ministrem zdravotnictví v této funkci jsem pracoval do ledna 2009. Jsem rozvedený a mám dva syny.

Seznam rubrik