Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dutina

9. 10. 2008 9:47
Já budu volit

protože je to má vlastenecká povinost. Budu volit ty ,kteří se osvědčili ,ty kterým věřím ,rozhodně to nejsou levičáci.

0 0
možnosti
PS

alienated

9. 10. 2008 11:49
Re: Já budu volit

on se někdo osvědčil???;-D

0 0
možnosti
PB

beef-eater

9. 10. 2008 9:21
Pane Julínku...

...vy si nevidíte do úst... V jednom odstavci kritizujete socialistů neregionální heslo, ale hned ve druhém byste chtěl, aby kandidáti ODS slepě prosazovali naprosto neregionální program své strany bez ohledu na regionální problémy, nebo potřeby....

0 0
možnosti
KV

rybizek

9. 10. 2008 9:58
Re: Pane Julínku...

UV CSSD vam vsem radi NEMLUVIT a NEMYSLET!

0 0
možnosti
VM

Dědeček Vševěd

9. 10. 2008 8:34
ODS lže, lhala a vypadá, že bude nadále LHÁT !

Posledních asi 15 let jsem volil ODS. Při posledních parlamentních volbách jsem tak učinil naposledy. Politika ODS je LOUPEŽÍ ZA BÍLÉHO DNE ! Nejen, že vše se zdražilo, ale roste i nadále státní dluh ! (Y);-O;-€Rv

0 0
možnosti
KV

rybizek

9. 10. 2008 8:56
Re: ODS lže, lhala a vypadá, že bude nadále LHÁT !

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KV

rybizek

9. 10. 2008 7:51
Karma a Vam pane ministre tleskam, mate muj respekt!

Delate a ztelesnujete , bohuzel jako jediny, pravicovou politiku. Kvuli Vam, jedinemu, to ODS priletim znovu hodit. Byt toho hejtmana z ODS, ktery je v me oblasti, bych jinak v zivote nepodporil.

0 0
možnosti
RG

darmo

9. 10. 2008 8:15
Re: Karma a Vam pane ministre tleskam, mate muj respekt!

Tak ho nevol a zvol ODS až v parlamentních volbách. Děláš tutéž chybu, o které Julínek píše v článku, jen obráceně...

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

9. 10. 2008 7:49
co mi opravdu vadí

souhlasím s p. Ministrem, že poplatky jsou třeba, co mi opravdu vadí je systém regulace cen léků. řeknu Vám, jak to vypadá v praxi. Ministerstvo stanoví lékový strop na 1000,-Kč za lék. zároveń je stanoveno jisté procento maximální marže, která může obchodníkům vzniknout od vstupu léku do republiky. a jaká je praxe? Dovozce ve spolupráci s výrobcem v cizině řekne cena na vstupu do ČR je limit mínus to procento a za toto koupí a zároveň dál prodá distributorovi a ten lékárně. díky tomu má distributor i lékárna větší marži a importér? ten z toho nemá oficiálně nic, ale na konci roku nafakturuje výrobci "bonusy za prodané zboží" a je vyřešeno.

Dokud budou tyto 2 věci fungovat i pro běžné léky, nikdy se jejich cena nemůže snížit, neexistuje v nich žádná konkurence, když je cena i marže stanovena. nikdo ze zúčastněných nemá potřebu snižovat si marži, snad až na lékárny, ale to jde jen o pár procent. ten ranec je v hodnotě vstupní ceny. Ovšem toto by chtělo velmi razantní krok a to neprojde.

0 0
možnosti
ZG

uplnej_debil

9. 10. 2008 7:46
Julínku...

Je fakt moc hezký, že nám tady prezetuješ, jaký že má volič názor. Bohužel už jste - bez ohledu na barvu - v té vysoké politice díky vašemu bezstarostnému a pečlivě izolovanému  stylu života natolik mimo realitu, že píšeš úplný bláboly. Většina voličů NEsouhlasí s poplatky - ano, reformy jsou potřeba, o tom žádná, ale chce to promyšlenej komplexní balík založenej na dohodě všech stran a ne takovýhle dílčí hokus pokusy.

Problém ODS je to, že už fakt mlaskáte moc nahlas - a když se na toho největšího mlaskouna veřejně přijde, držíte nad ním ochrannou ruku. To je takový problém tyhle experty, co už neumí ani pořádně krást, co nejrychleji veřejně obětovat? Tohle je totiž to, na co nikoliv volič, ale normálně uvažující člověk čeká. Dokud nebude alespoň zdání odpovědnosti za pobírané peníze, můžete si psát kilometry blábolů, image Vám to nezmění.

Volol jsem vždy ODS a budu ji volit i teď, ale už to je s velkým přemáháním. A až se objeví alternativa - jako že se objeví - nebude co řešit.

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

9. 10. 2008 7:50
Re: Julínku...

zajímavé, koho jsi se ptal ty většino? já neznám osobně nikoho, kdo by byl proti poplatkům a to včetně svých rodičů a prarodičů.

0 0
možnosti
R

rotterj

9. 10. 2008 7:11
Velka skoda.

Velka skoda pane ministre, ze nemate v parlamentu vetsi podporu. Poplatky jsou spravna vec. Byl bych jeste pro jejich zvyseni. Privatizace pojistoven a nemocnic by take byla spravnym krokem. Bohuzel vezime vsichni az po krk v nasich rudych dejinach a bude trvat nekolik generaci nez prestaneme chtit veci zadarmo a zavidet jinym uspech. Good luck.

0 0
možnosti
C

compli

9. 10. 2008 6:02
Že jsem to vůbec četl! :-((

Předvolební blábol o tom, jak ta jeho cesta (a jeho malého Já) je jediná správná. Takových, kteří ví nejlépe, co je pro nás nejlepší už tu bylo! Výsledkem jsou tunely, úplatkářství, partajnictví, vyšší daně a naprosto neuvěřitelné plýtvání veřejnými prostředky. Nyní, před volbami nás potřebují, po nich už bude jenom fráze:"odpovědnost ke svým voličům". :-©

0 0
možnosti
LB

Lex Barker

9. 10. 2008 5:16
Pane

Julinku Vy jste doopravdy JULINEK!;-D[>-]a k tomu jeste(Y)!

0 0
možnosti
K

Kakarel

9. 10. 2008 0:40
Honzíčku,

do ,,tý,, školy ,,si,, když chceš buzerovat. A nejsem socan ani nic jiného. Oprav si to modráku- jsi, té školy.(Y)

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4122x
Narodil jsem se v Brně, 7. listopadu 1956. Po absolutoriu na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity jsem působil v nemocnicích v Jevíčku, Svitavách, Ivančicích a v Brně.
Do ODS jsem vstoupil roku 1996 a v listopadu roku 1998 jsem byl zvolen v senátním obvodu Brno-Venkov poprvé senátorem. V září 2006 jsem byl jmenován ministrem zdravotnictví v této funkci jsem pracoval do ledna 2009. Jsem rozvedený a mám dva syny.

Seznam rubrik