Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

avatar3

7. 9. 2010 6:21
Otevřený dopis Julínkovi

Vaše řešení (poplatky ve zdravotnictví) vyřešilo kulový!!Na místo toho, aby jste hledal jiná řešení(úspory, předražené zakázky atd.), jste "pojídačům peněz" ještě přidal. Výsledek je ten, že na drahou léčbu peníze stejně nejsou a ostatní zdravotní péči jste zdražil!! Ona totiž nebyla zadarmo ani před tím, jak jste nás dlouhodobě bulíkoval že je zadarmo!! Měl by jste se stydět a zalézt do kanálu!!Rv

0 0
možnosti

Dennys

10. 9. 2010 14:39
Re: Otevřený dopis Julínkovi

Ony ty poplatky ani nepokryly narust nakladu za leky (zajem lobbyistu Snajdra a Hrobone) , Rathovy rezervy se proz... a letos uz je sekyra 8.000.000.000 Kc a nebude pomalu na nic. Jinak se mi libi trumpetove, co veri, ze za 30Kc, ci 100Kc budou mit ve state, kde jde na obcana rocne do zdravotnictvi cca 23.000Kc (v SRN 2.900 Euro) svycarskou peci do nekonecna. dosud to slo - i okradanim zdravotniku - uz to nejde tak snadno (a pujde stale hure - stavkovat se leckdes ani nemusi - staci pohrozit odchodem .... )  a dengi dochazeji ........... Bude veselo;-) To, ze se bude setrit na ovcanech (politici si sve Pirky, Cvachovce, ci Benese,... vzdy koupi)  volycum vsak ani Julda neprozradi. Muzou za to preci nenazr... dochtori.

0 0
možnosti

Karel2002

6. 9. 2010 10:26
Proč nezabírají regulační poplatky?

Regulační poplatky podle Julínka a Nečase (zde ovšem náš premiér vysvěluje lidem, že regulační poplatky jsou nesmysl, kdo se v tom má pak vyznat http://www.youtube.com/watch?v=8jR22gbigUs ) měly způsobit, že si lidé nebudou tolik lámat nohy jako v době před zavedením regulace  Avšak teď nevíme, co se stalo, když regulační poplatky nefungují. Stali se lidé zase natolik oprsklými, že jim současná výše poplatků nevadí a už opět simulují a chodí si do nemocnic jen tak lehnout? Přestali být lidé opatrnými a už si zase lámou nohy stejně jako před zavedením regulace? Je jasné, že regulační poplatky se budou muset mohutně zvednout. Potěšitelné je, že Nečas s Kalouskem a Johnem zavedli čerstvě alespoň 5 týdnů marodění bez zaplacení. To by mohlo trochu přibrzdit tuto novou vlnu simulace.

0 0
možnosti

avatar3

7. 9. 2010 6:27
Re: Proč nezabírají regulační poplatky?

Ty potřebuješ, aby tě nějaký nemajetný opilec autem převálcoval, aby jsi jako mrzák platil na do smrti poplatky ve zdravotnictví.;-O

0 0
možnosti

vlakat

5. 9. 2010 7:12
Zajac

Však on se nám pan Zajac ještě vybarví:)

0 0
možnosti

Více takových Kožených

5. 9. 2010 1:21
Zalep ho

a pošli doporučeně. To zabere víc, než se s tím prsit na blogu iDnes. ;-D

0 0
možnosti

Leopoldo

5. 9. 2010 1:07
Y dobrý zákon

znese  revizi a zlepsení.

0 0
možnosti

annalucie

4. 9. 2010 22:54
...trochu nudných čsel...

-stát na zdravotnictví dává v poměru HDP jednu z nejmenších částek v EU (rozuměj platba za státní pojištěnce)

- náklady na léky na pojištěnce jsou jedny z nejmenších v rámci EU - ceny léků jsou jedny z nejnizších v EU a ty špičkové a drahé se sem ani nedostanpu - resp. nejsou hrazeny z veřejného ZP

-náklady na nemocniční péči jsou vzhledem k EU jedny z nejvyšších...a to platy zdravotníků zdaleka nedosahují průměrných výdělků v EU

zdroj SÚKL

0 0
možnosti

mirdae

5. 9. 2010 7:11
Re: ...trochu nudných čsel...

A ta čísla jsou odkud ??

0 0
možnosti

cekon

4. 9. 2010 20:45
Pane Julínku

Naštěstí Vaše reforma neprošla. Připravoval jste totiž tunel, jaký dosud Česko nevidělo a to je co říct.

0 0
možnosti

nickless

4. 9. 2010 20:51
Re: Pane Julínku

Mám pocit, že spíš právě ty nemáš vůbec co říct, tak jsi vyplodil aspoň takový blábol.

0 0
možnosti

Kozel_

4. 9. 2010 20:31
Vážený pane exministře, milý Tomáši

Není třeba se hned čertit. Nový ministr (mezitím byli dva jiní) zdrav. chce provést revizi. To znamená, chce si to projít, co ponechá nebo ne, to je právě záležitostí té revize. Pokud by měl vše převzít a ve všem pokračovat, tak by nemusel být ani ministrem. Mohl byste tam dále sedět Vy.

Dovolím si připomenout, že Vy jste neodešel s pádem Topolánkovy vlády. Premiér Topolánek Vás odvolal. Tj. ne vše bylo bezvadné, dle jeho mínění. A nový premiér Vás neprosadil na křeslo ministra zdravotnictví, ani jste nebyl mezi možnými ministry. ODS měl lidi jiné, např. exministryni Juráskovou.

Nový ministr má svoji koncepci, je tam za jinou politickou stranu. Jste-li člen koaliční strany, měl byste respektovat určitou loajalitu v koalici. A své výtky ministrovi napsat v soukromém dopise či emailu, když si vy dva tykáte. Ne to posílat otevřeným dopisem, který čtou čtenáři, ale ministr možná ani ne. Má zřejmě víc práce než Vy.

0 0
možnosti

Kozel_

4. 9. 2010 20:33
Re: Vážený pane exministře, milý Tomáši

Pokud by mi někdo posíla otevřený dopis, tak bych se sním nebavil jako se svým známým. Veškerá korespondence by byla jen formální, jen co je nutné. A pokud bych byl ministr, asi bych si s takovým člověkem dále netykal. Jak např. si netykal premiér Klaus s Milošem Zemanem, ač spolu předtím dlouhá léta pracovali v jednom ústavu, kde jich zas tolik nebylo.

0 0
možnosti

sorgedoktor

4. 9. 2010 18:38
Blablabla...ten útok na Úrazovku se nedá odpustit,

ono    to je  jednoduché to tedka   hodit na   jakousi  smečku odborníků...

   Kdo  tomu  věří ???

0 0
možnosti

nickless

4. 9. 2010 20:08
Re: Blablabla...ten útok na Úrazovku se nedá odpustit,

Jestli myslíš úrazovku v Brně, tak tam se divím, že jsem nepřišel k úrazu, že na mě nespadla nějaká cihla na hlavu, jak to tam vypadalo kdysi. On to chtěl přesunout do Bohunic, kde by to bylo snadněji dostupné, nic nechtěl rušit, nikoho propouštět. Dělat takový povyk kolem toho mi přijde trapné.

0 0
možnosti

gentlastwo

4. 9. 2010 18:37
ochlupoun..

ono   takový   obvod   v Hrušovanech nad  Jevišovkou   před  35  lety  stály léky   za 1/2  roku  60   tisíc, ted   stojí  hodně přes půl milionu....

    Ochupoune musíte  argumentovat   fakty...

 Nejste politik ??

0 0
možnosti

StumedlazOltecu

4. 9. 2010 20:16
Fakt je, ře by měl napsat dopis na ministerstvo,

toto  má     formu   bulvárních  slovních  hodokvasů..

Obasah a forma jsou v dialektické   jednotě..

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4122x
Narodil jsem se v Brně, 7. listopadu 1956. Po absolutoriu na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity jsem působil v nemocnicích v Jevíčku, Svitavách, Ivančicích a v Brně.
Do ODS jsem vstoupil roku 1996 a v listopadu roku 1998 jsem byl zvolen v senátním obvodu Brno-Venkov poprvé senátorem. V září 2006 jsem byl jmenován ministrem zdravotnictví v této funkci jsem pracoval do ledna 2009. Jsem rozvedený a mám dva syny.

Seznam rubrik