Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

scabies

9. 9. 2010 11:00
a jak pane Julinku poznate mizerneho doktora?

Mohl byste uvest nejaka konkretni kriteria? Pokud vim, tak jste arar. Jak se pozna spatny lekar ARO od dobreho? Podle mnozstvi napichnutych flexil a provedenych intubaci nebo podle mnozstvi umrti? Jak se pozna dobry chirurg od spatneho? Ze nema tolik pooperacnich komplikaci? A co rentgenolog?

Nebo o tom bude rozhodovat pan reditel a bude odmenovat ty, ktery mu polezou nejhloubeji do rekta. Nejvic rozda primarum, aby si udzrel jejich loajalitu, naopak pokud se bude chtit nekoho zbavit, tak mu neda osobni zadne.

0 0
možnosti
S

scabies

9. 9. 2010 10:42
pane Julinku

"Ty nejsou nic jiného než podniky, které prodávají své služby zdravotním pojišťovnám"

----

Ano, prodavaji, ale za hluboce regulovanych cen a hluboce pod skutecnou cenou. nebo co jineho je onen bodovy cenik vykonu, kdyz ortoped dostane za totalku 4000 bodu? Ve volnem trhu plati, ze smena je dobrovolna, tj. ze ze prodavajici ma moznost si SVOBODNE urcovat ceny za sve sluzby, a kupujici ma moznost si SVOBODNE zvolit, zda koupi nebo ne. Konkurecne tlaci ceny dolu. Divim se ze tento krucialni problem volneho trhu nechapete, presto porad cosi melete o privatizaci. Pokud chcete opravdu volny trh, tak deregulace cen by mela byt prvnim krokem (tedy zruseni onoho bodoveho ceniku)

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 9. 2010 10:41
ýe jsem tak smělý

A kdy že se vlastně ty kontrakty na další rok se zdravotními pojišťovnami dohadují a sepisují ? Hádám že teď, během několika týdnů, maximálně do konce roku, ale to už je skoro pozdě, nemocnice musí mít rozpočet.

Takže se spíš ptejme jaké jsou vyjednávací pozice ředitelů nemocnic vůči zdravotním pojišťovnám, a na jaké straně bude stát v případě nedohody stát. Tedy pokud pojišťovna nabídne nemocnici mnohem méně než na letos, takže ty platy skutečně snížit budou muset. Z výroků zástupců státu je to asi jasné...

0 0
možnosti
JJPOAUMB

Jen jsem přešel okolo a už mám b

9. 9. 2010 10:39
Velice rozumný názor

Karma .

0 0
možnosti
LH

Cenzurovany_bogan

9. 9. 2010 10:30
A

copak si pane Julínku píše před jméno - mizerný doktor, mizerný senátor a mizerný ministr - trubka???:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4122x
Narodil jsem se v Brně, 7. listopadu 1956. Po absolutoriu na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity jsem působil v nemocnicích v Jevíčku, Svitavách, Ivančicích a v Brně.
Do ODS jsem vstoupil roku 1996 a v listopadu roku 1998 jsem byl zvolen v senátním obvodu Brno-Venkov poprvé senátorem. V září 2006 jsem byl jmenován ministrem zdravotnictví v této funkci jsem pracoval do ledna 2009. Jsem rozvedený a mám dva syny.

Seznam rubrik