Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Veronika Dofková

10. 3. 2009 17:15
:)

Jak jsem Vám psala v posledním mailu, je škoda, že už nejste ministrem..Mimochodem, víte že máte na Facebooku svůj fan klub? :) Hezký den, Veronika

0 0
možnosti
T

TlustePraseJakNaFotce

9. 3. 2009 22:17
nevím,

proč sem ten Mengele pořád leze!

0 0
možnosti
TT

tolan

9. 3. 2009 18:00
Honzarove jste talent, napište svůj článek

0 0
možnosti
J

J.Medula

9. 3. 2009 13:13
Oceňuji snahu, ale nemáte šanci

Nepatřím mezi věčné kritiky ani nekritické obdivovatele všemožných mesiášů z různých oblastí. Vaše počínání a snaha o pozitivní změny v oblasti zdravotnictví mi byla a je sympatická. Obávám se ale, že ochota lidí nést osobní zodpovědnost obecně je na tak nízké úrovni, že nemáme do budoucna žádnou šanci, a tím nemám na mysli pouze oblast zdravotnictví. Navíc je kolem tolik "vykladačů líbivých teorií a medových pohádek", kterým se naslouchá mnohem snadněji, že Vás snad ani nemohlo překvapit, jak Vaše působení dopadlo. Nakonec nám zůstane jen možnost psát své blogy a pozorování kam až budeme muset pod vedením nejen "socialistických šarlatánů" padnout, než si uvědomíme, že je opravdu zle a že si opravdu spoustu věcí prostě nemůžeme dovolit, ačkoliv je lákavé kdybychom mohli. Hodně štěstí a síly přeje Jiří MedulaR^

0 0
možnosti
PK

kraken

9. 3. 2009 13:07
Pane senatore,

se zenou jsme vam fandili, protoze jste, jako prvni ministr po revoluci, neco delal. Nejsem lekar a do dane problematiky nevidim do hloubky, ale prislo mi, ze co narhujete ma hlavu a patu, koncepci na rozdil od antikoncepce :-) predchozich ministru.

Mnozi trvrdi, ze jste dojel na PR. Asi je to tak. Ja to ale nechapu, me prislo vaze zduvodne vcelku jasne (samozrejme vyjma odbornejsich otazek) a myslim, ze informaci bylo dostatek, Ale asi jsem zapomnel (a hlavne vy a vasi lide) na "prosty lid" aneb lidi, co sami nic neprectou, nezjisti, neoveri, jen opakuji zjednodusena ci klamava tvrzeni. Bohuzel se ukazalo, ze lidi slysi na jednoducha a snadno pochopitelna hesla, pravda v zasade nikoho nezajima :-(.

Je to skoda, byt obetovan jako figurka, kvuli lzim, dezinformacim a medialni kampani. Ale verim, ze rozumni lide za vama stoji (byt jste asi neudelal vsechno dokonale, ale nejse se zavdecit vsem) a vazi si vas za vasi praci.

0 0
možnosti
D

da.rock

10. 3. 2009 16:43
Re: Pane senatore,

Obávám se, vážený krakene, že jste to právě vy, kdo podlehl zjednodušeným či klamavým tvrzením, nic si neověřil a nepřečetl objektivnější informace. Sám přiznáváte, že problematice do hloubky nerozumíte, ale prostě jste ministrovi věřil. Nic proti tomu, tohle dělá spousta lidí, ale není pak fér obviňovat své oponenty z neznalosti. Dneska není problém si informace zjistit trochu do hloubku a nad celou věcí se zamyslet. Doporučuji vám to učinit, patrně rychle změníte názor.;-)

0 0
možnosti
JR

honzarov

9. 3. 2009 12:30
Na lži fungují jen fakta

Celkové příjmy zdravotnictví: 2004 - 207 miliard , 2005 - 215 miliard , 2006 - 220 miliard , 2007 - 230 miliard , 2008 - 240 ?? . Tudíž se průběžně zvyšuje tok peněz do zdravotnictví, zejména díky vyšším platbám pojišťoven.Od roku 2007 se na účtech pojišťoven hromadí miliardy. Čili do zdravotnictví teče daleko víc peněz, než se využívá.

.

Místo aby je Julínek účelně dva roky využíval, tak se tam válí. Julínek totiž ani nevěděl, co se s financemi ve zdravotnictví děje, ještě nedávno nevěděli, kde mají 5 miliard. Po dvou letech se Julínek probudil a začal investovat např. do onkologie. No investovat, některých centrům přidal a některým ubral. Za to například u zubařů žádná změna. Další jeho lží je, že se musely zmrazit zdrav.pojištění za státní zaměstnance. Chápete ho jako ministra zdravotnictví? Na jedné straně chce navýšit rozpočet zdravotnictví a na druhé straně si nechá líbit snížené platby od státu nebo strop pro zdrav.pojištění.

0 0
možnosti
JR

honzarov

9. 3. 2009 12:30
Re: Na lži fungují jen fakta

Holt musel poslechnout Kalouska, státní rozpočet musí vypadat hezky. Ale ty peníze tam natéct musí, když ne "poctivě" formou zdrav.pojištění, tak jinak.Takže ty chybějící peníze za státní zaměstnance začal vybírat formou poplatků. Kolik platíte na zdravotním měsíčně vy? 3-4 tisíce? Stát platil za své zaměstnance sedm stovek. Ten zbytek dotujete vy, z vašich vyšších mezd = více peněz na pojištění a z poplatků. Ale státní rozpočet má menší schodek.

.

Nebo další věc. Klausovým nesmyslem volného trhu ve zdravotním pojištění zde vzniklo mnoho zdravotních pojišťoven. Časem však téměř desítka pojišťoven ukončila svoji činnost. Díky ODS každý občan přispěl na milionové platy ředitelů již zaniklých zbytečných zdrav.pojišťoven a na miliardové investice na jejich sídla.

0 0
možnosti
D

da.rock

9. 3. 2009 12:16
Občané nejsou hloupí

Pane bývalý ministře, vy se chlubíte, že na konci roku 2008 měly pojišťovny přebytek ve výši 30 miliard. Být vámi, tak to moc nezdůrazňuju, protože to znamená, že se po zavedení vaší reformy růst přebytku silně zpomalil. Na začátku roku 2008 byl totiž přebytek 27 miliard a to prosím bez poplatků, bez limitů a bez dalších vašich vynálezů.  Reagovat na další polopravdy z vašeho článku se mi momentálně nechce, jste příliš snadným cílem a to mě nebaví.

0 0
možnosti
AB

abarila

9. 3. 2009 12:10
Zdravím

Osobně jste mi sympatický, poplatky neřeším. Bohužel vás musím ubezpečit, že jakkoli byste to myslel dobře, stejně se potážete se zlou a budete nakonec za lumpa. Vím, co říkám. Jsem jeden z lumpů v souvislosti s nástupem vaší strany. Ale neberu si to osobně.:-)

0 0
možnosti
H

honys

9. 3. 2009 12:01
Vyrabovaná kasa

Zato Vy jste pane exministře tu kasu začal silně plnit tak aby se Vám přiblížila možnost jejího pozdějšího vyrabování. To jste nakonec už nestačil. Zlodějna v úrazocé nemocnici se Vám ale ještě povedla. Teď se ještě neví co se zýzračným a náhlým přebytkem z bývalou vládou vyrabovaných pojišťoven.

Nebojte se jste senátor a nic vám nehrozí. Salzman je Vaším velkým vzoremRvRv[>-]EU

0 0
možnosti
PM

ppetrm

9. 3. 2009 12:09
Re: Vyrabovaná kasa

Takže podle Vás, když nekdo ušetří peníze tak jen proto aby je posleze mohl vyrabovat ? Ale no tak chápu že Váš vzor pan Rath neušetřil nic a proto zákonitě nemůže nic ušetrit nikdo, ale asi by to chtelo otevřít oči.

0 0
možnosti
JH

Jaro10

9. 3. 2009 11:23
Tak nevím...

Možná Vám pane senátore i věřím, ale nejde mi jaksi do hlavy, že Vás Topolánek nechal padnout, přitom jste všechno tak dobře dělal;-(No nic, máte pěkné kamarády!:-(

0 0
možnosti