Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

fitzie

3. 6. 2010 15:56
Mně se článek líbí

a myslím, že mu i rozumím.

Čemu jsem nerozuměla, bylo těch třicet kaček, co jste prosazoval. Ne kvůli výši částky. Ne kvůli principu. Ale kvůli extrémně nešťastnému zařazení tohoto kroku na samý začátek reformy.

Pokud chci posílit roli pacienta, neudělám to tak, že mu uložím další povinnost.

Třeba povinné vystavení účtu za ošetření, který následně pacient schválí podpisem, by mělo o dost lepší efekt. Lidi by aspoň zjistili, jaké jsou ceny, a dokázali by se zorientovat.

0 0
možnosti
MM

milamac

17. 5. 2010 22:06
Obyčejný lidi = obyčejní hlupáci, kteří věří slibům politiků

0 0
možnosti
R

revo

17. 5. 2010 13:20
cssd by nemela byt k volbam vubec pripustena

cssd by se svym rozdelenim na obycejne a neobycejne lidi mela byt z voleb predem vyloucena, jelikoz se otevrene hlasi k diskriminaci skupiny neobycejnych lidi, (jejich program je psan otevrene jen pro ty obycejne); takoveto otevrene kategorizovani a zvyhodnovani jedne skupiny vuci druhe neni v souladu s Ustavou

0 0
možnosti
HN

ajka33

17. 5. 2010 10:16
Nechapu

Pane Julinku, Vy jste velice sympaticky clovek, ale nekdy vypoustite, prominte, zvasty, jako zrovna tento clanek. Co jste jim chtel rict? Nadpis mne zaujal, ale s clankem nejak nenachazim spojitost. Kde jste vzal, ze CSSD chce unifikovane lidi a Vase strana ne? Co o tom svedci? Upozornuji, ze nejsem levicak, ale plivani do vetru mi vadi. Take se Vam muze vratit.

0 0
možnosti
MV

Resurrection

17. 5. 2010 18:34
Re: Nechapu

Je to vlastně docela trefné. ČSSD jako strana unifikované voliče nechce. Koneckonců nejstarší naše současná strana mívala svou jasnou a pevnou ideu. Bohužel v podání pana Paroubka došlo k tomu, že se z úctyhodné sociální demokracie stala strana populismu. A populismu se nejlépe daří ve společnosti, která není spojena jakýmikoliv hodnotami, zkrátka která je co nejvíce uniformní. Skupiny se manipulují těžko, jednotlivci snadno, toť celá logika věci.

0 0
možnosti
JH

jirha

17. 5. 2010 7:27
Kážu vodu piju víno

Za Paroubka jím podobné můžete právě vy ptáci z ODS. Rovná daň ta politická kravina která jim nahání voličské hlasy. Protekcionismus a snaha zaopatřit celé své okolí. Představa o tom že vám je všechno povolené že nad vámi nemůže být žádná kontrola protože jste svatí. Neochota přijmout osobní odpovědnost za vlastní chyby.

Nejvíc co mě ale z váz leze na mozek je ten rozdíl v pohladu na to co dělá vaše okolí a co děláte vy.

Když jste zaváděli rovnou daň (a že to vyžene levici preferenčně nahoru jsem vám říkal od samého začátku) tak jste proklamovali jak ostatní podnikatelé z Evropy poběží si dát k nám své účty a přenést podnikání protože budeme takový ten daňový ráj. Přitom brojíte proti daňovým rájům a říkáte jaká je to chyba že mohou existovat.

Jinými slovy to co vy děláte to je rozumné a přirozené (žití na úkor okolních států) ale od ostatních je to parchantina.

Připomínáte mi teorii Nordijské lesti. To je kudla do zad. Áriec jí smí použít ale od jiných je to sprostá vražda.

0 0
možnosti
PN

pernas

16. 5. 2010 22:04
Pan Julínek

nemá nejspíš co na práci, když se snaží najít obyčejného člověka. Tímhle se může bavit celý život. Protože i kdyby ho náhodou potkal, tak ve své "neobyčejnosti" by si ho ani nevšiml.

0 0
možnosti
PS

politicky nekorektni asocial

16. 5. 2010 18:55
Jak marně?

Všichni voliči ČSSD jsou obyčejní lidé.

0 0
možnosti
W

wysiwyg

16. 5. 2010 15:43
uz i ODS pochopila, ze

s takhle neobycejnymi lidmi se politika delat neda.

0 0
možnosti
AL

alis

15. 5. 2010 18:21
Pan Julínek by se měl podívat...

...jakou lidskou spoušť po sobě nechal v ivančické nemocnici. Rozhádaný kolketiv a tak. A potom, s jakou samozřejmostí přišel ještě ve funkci ministra do brněnské nemocnice  pro svou matku nafasovat obvazový materiál, který byly sestry nucené ušetřit na jiných pacientech. Vzal dvě plné tašky a nedokázal říct ani obyčejné Děkuji, za věci, které jiní musí platit. Lidsky řečeno, je to nevychovanec a jeho skutky křičí tak, že neslyším, co říká.

0 0
možnosti
LS

Ladas the Cruel

16. 5. 2010 9:56
Re: Pan Julínek by se měl podívat...

No to ale není komentář příliš k věci. A nevím zdali jeden člověk může být vinen za rozhádaný kolektiv. Možná k tomu dal podnět ale už jsou to sami lidé co se hádají, nesnáší a urážejí.

Každopádně jsou to vtipné příklady jeho zkaženosti. A ještě by mě zajímalo jak se šetří na obvazech. Pane dostanete jen desetinu obvazu a ten další pán už bude obvázán šátkem babičky co tu byla předtím, pan julínek si všechny odnesl.

0 0
možnosti
JN

honzajaka

13. 5. 2010 22:59
pokud

de fakto neexistuje konkurence mezi zdravotními pojišťovny. (ocenění bodu je regulováno) není jediná zdravotní pojišťovna úplně blbá myšlenka

0 0
možnosti
ON

ondra.novacisko.cz

15. 5. 2010 22:18
Re: pokud

a co jít na druhou stranu a přestat regulovat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4122x
Narodil jsem se v Brně, 7. listopadu 1956. Po absolutoriu na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity jsem působil v nemocnicích v Jevíčku, Svitavách, Ivančicích a v Brně.
Do ODS jsem vstoupil roku 1996 a v listopadu roku 1998 jsem byl zvolen v senátním obvodu Brno-Venkov poprvé senátorem. V září 2006 jsem byl jmenován ministrem zdravotnictví v této funkci jsem pracoval do ledna 2009. Jsem rozvedený a mám dva syny.

Seznam rubrik