Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Judo, někde na netu jsem našla odkaz na Váš čánek ze dne 23.2.2017 o Šabatové, ale když na odkaz kliknu, článek neexistuje. Ani když projždím Vaše články popořádku, nelze ho najít.

Copak se s ním stalo?

0 0
možnosti
PP

Nic nevykresluje současný stav Německa lépe, než pohnutý osud devatenáctileté dívky, zavražděné migrantem na začátku prosince. Její rodina požádala všechny, kdo chtějí uctít památku jejich dcery, aby věnovali peníze organizacím pracujících s uprchlíky, aby jich do Německa mohlo přijít více.

Zdroj: https://cs.gatestoneinstitute.org/9918/sebevrazda-nemecka

12 0
možnosti
PB

P10e64t48r 77B51u89r47i92a91n

18. 9. 2017 18:22

Tohle už je morální devastace vlastního svědomí těch lidí.

3 0
možnosti
TV

Karma, Patriku. Pekne shrnuto. Smutne, az k nastvani...eufemisticky receno.

7 0
možnosti
PS

Dnes 18.9 ráno na radiožurnálu mluvil odborník(sociální vědy,Karlova univerzita). Dostal otázku zda vláda Merkel stojí za vznikem AfD, dozvěděl jsem se, že tomu tak není. Merkel asi nemá nic společného z neřízenou migrací a AfD není přímým důsledkem migrace. Tedy já nejsem odborník, ale dovolím si tvrdit opak.

8 0
možnosti
PD

To zase u nás nejvíce znásilňují praví Češi - cca 700 ohlášených případů ročně a těch neohlášených je 5x více.[že by někteří z nich u soudu plakali, o tom jsem neslyšel]. A kriminalita zahraničních dělníků? Neslyšel jsem, že by soudruh Zeman proti nim nějak vystupoval, naopak, Číňané nám tu postaví další fabriku - kdopak tam asi bude pracovat a s jakým IQ?

0 18
možnosti
PB

P31e46t30r 76B94u72r38i46a94n

17. 9. 2017 23:19

Řekl bych, že poměr ohlášených a neohlášených znásilnění je všude stejný. A možná bude v těch západních zemích ještě vyšší, uvážíme-li, že většina vítačů se rekrutuje z mladých studentů- dívek. Asi se pak těžko veřejně přiznává: tak jsem už dovítala ve třech udýchaných minutách.

14 0
možnosti
BL

Ona není vůbec hloupá, ona přesně ví, co dělá.. Otázkou je pouze, proč?! Již někdy '10, nebo ' 11, se nechala tato lady slyšet,ze " myšlenka multikulturalismu je mrtvá, úplně mrtvá.." Co a kdo ji přimělo takhle otočit? Nesouvisí to třeba s odposlechy CIA i německých poltiků. To se asi jen tak nedozvíme. Už na to beztak nebude záležet, Evropa se bude brodit v krvi, obávám se..EURv

11 0
možnosti
DK

"Německo a EU zvládnou i dvojnásobné množství žadatelů." - a co az prijde (a ono prijde) trojnasobne mnozstvi? A ctyrnasobne? A petinasobne,...? Je zajimave, jak vzdelana zena dokaze byt extremne hloupa.

31 0
možnosti