Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Patriku,napsal jsi to velice výstěžně!!

4 0
možnosti
AK

Celý je to hrozně depresivní, protože jednotlivec nezmůže vůbec nic. Celá invaze barbarských nájezdníků je řízená Odněkud? Kýmsi? ....někdo chce zničit Evropu ...a bude to pěknej masakr :-/

4 0
možnosti
JC

J75i96r63i 77C71e19e

9. 6. 2016 22:25

Je evidentní, že rodiče Wolfganga Schäubleho byli sourozenci. On by ovšem neměl na základě své rodinné zkušenosti soudit ostatní.

4 0
možnosti
JA

Někde jsem četl, v jiné souvislosti, že jen Evropané dokáží vymyslet nové zbraně, inovativní způsoby likvidace protivníka a nové taktické manévry (kreréžto vynálezy zatím používali jen ke vzájemné likvidaci), takže mě to dává jakousi naději, ale na druhou stranu mě nenapadá nic, co by mohlo fungovat na někoho, kdo chce házet do vody vlastní děti....snad jediné-dovolit mu to.

5 0
možnosti
PK

Nic není v politice ideální a nemůžete mít všechno jen dobré - ale nebyla by lepší Železná opona ve variantě - dovnitř pustíme jen toho koho chceme?

11 0
možnosti
OP

K tomu topení vlastních dětí nemám slov. K těm reakcím bruselských politiků mám jedinou poznámku: až na ně přijde řada, budou se divit, ale já pro ně nehnu prstem ani brvou

5 0
možnosti
PK

Ale to jim moc vadit nebude, resp. vůbec ne.

1 0
možnosti
MP

Tak to s těmi dětmi je opravdu síla. Snad každému by mělo docvaknout, že jestli si tihle lidé neváží života vlastních dětí, tak si nebudou vážit ani života našich dětí a nebude jim dělat potíže za nějakou úplatu sem tam nějakou bombu hodit klidně na školu či nemocnici.

Máme pěkné humánní zákony, ale pro tyhle se to nehodí. Ano, zkus svoje dítě před našima očima topit, jdeš do opravdu drsného kriminálu a dítě jde do pěstounské péče.

14 0
možnosti

Scheuble má novou totalitní demagogii založenou na neodarwinismu.

0 0
možnosti
PK

Schäubleho zmrzačil echt Němec (Dieter Kaufmann). Ani se pořádně neví (veřejně), zda patřil k nějakým potomkům Rudých brigád a zmizel beze stopy po propuštění z německých Bohnic. Možná proto ministr vidí rizika jinde.

0 0
možnosti
MK

Přestal jsem psát blogy o islámu a muslimech, protože to je o ničem. Muslimové asi nemilují svoje děti. Viz vraždy ze cti i takových zemích jako je Německo, kde jsou desítky případů ročně, kdy rodiče zavraždí dceru jen proto, že se zamiluje do nemuslima. Viz Izrael, kde každoročně izraelští vojáci vysvlékají děti z vest naplněných výbušninou. Je to stejné od počátku islámu až dodnes. Bohužel, mnozí lidí se nepoučí a budou se utěšovat chimérou o umírněných muslimech. Neváží so svých životů, proč by si měli vážit životů svých dětí?

Křesťané a židé znají příběh o tom, jak Bůh poručil Abrahámovi, aby obětoval svého syna. Když to Abrahám chtěl učinit, tak Bůh zadržel jeho ruku, protože zkoušel jeho věrnost, nechtěl lidskou oběť. Už tady by mohlo některým, co tvrdí , že bůh islámu, je totožný s Bohem křesťanů a židů. Protože bůh islámu vyžaduje lidské oběti, jako pověstný Moloch. Bůh křesťanů, jak věříme, sestoupil k lidem v lidské podobě a přinesl oběť za lidské hříchy. Bůh islámu požaduje oběti k prosazení islámu. Bůh křesťanů a židů řekl " Nechtějí-li vás v jednom městě, běžte do druhého. Bůh islámu říká, dobyjte město a podmaňte si ho pro islám bez ohledu na oběti

25 0
možnosti
TH

To s tou Schäubleho dcerou je neskutecne hloupy. Rv

0 1
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2668x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik