Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ustál Blok zcela mylný politický krok?

Uvidíme ve volbách, ale mylný politický krok, neboli spojení Bloku proti islámu s Úsvitem - Národní koalice, to dle mě zcela jistě byl. Byl to chybný krok pana docenta Martina Konvičky, lídra Bloku proti Islámu. Možná může mrzet..

Věřím, že ne, protože panu docentovi Martinovi Konvičkovi stále věřím..

Dnes ráno vypověděl Blok proti islámu smlouvu o spolupráci s politickou stranou Úsvit - Národní koalice, kterou uzavřeli již v srpnu 2015. Jedná se o údajně dlouhodobé názorové neshody a rozpory. Dle slov pana docenta Mgr. Martina Konvičky Ph.D, je to z důvodu neférového jednání ze strany Úsvitu. Tomu nemám problém uvěřit, protože by myslím pan Tomio Okamura mohl vyprávět. Skutečnost je taková, že ač nejsem voličem pana Tomia Okamury, tak bez něj by Úsvit, ani pan Marek Černoch nebyli. Nebo samozřejmě by byli, ale nikdo by je neznal, ve sněmovně by nebyli a to je pro mě fakt.

Strana pana Černocha byla zvolena do poslanecké sněmovny Čr jakožto Úsvit přímé demokracie, a tuto stranu probojoval do sněmovny pan Tomio Okamura. Když se tato strana dostala do sněmovny, tak vrazili kudlu do zad panu Tomiovi Okamurovi, zradili své voliče a založili si novou stranu, Úsvit - Národní koalice. To je přesně ta odpornost, která se mi hnusí, že voliči zvolí stranu do poslanecké sněmovny a ona, když už je zvolena, se přejmenuje a má nový program!

Co to je? Co je to za drzost? Některým poslancům této strany ( dohromady osmi ) prý vadila protimuslimská rétorika pana Tomia Okamury. To je v pořádku, totiž kdyby jim nezačala vadit až poté, co byli zvoleni za původní stranu pana Okamury do poslanecké sněmovny. Neboli lidé z Úsvitu - Národní koalice pro mě nejsou věrní lidé, ale naopak. Spíše zrádci, kterým jde jenom o to koryto...

Asi jsem extrémně naivní, ale stále věřím, že panu Konvičkovi o to koryto nejde. Stále tomu věřím...

Úsvit uvedl Blok proti islámu od počátku v omyl a zneužil jej proto, aby získal masivní podporu voličské základny Bloku ptoti islámu, uvedl pan Martin Konvička i pan Petr Hampl ( místo, nemístopředseda Bloku proti islámu ). Pan Hampl již údajně není ve vedení Bloku, ale dnes se také vyjadřoval, tak nevím. Ve hře je i senátorské křeslo, a to je asi důležitější, než všechno ostatní. I pan Konvička měl býti údajně superlídrem do senátu vzniklým spoluprací těchto dvou uskupení.

Možná Blok proti islámu prozřel a byl bych za to rád. Prozřel, že prioritou, motivací ani skutečným úmyslem spolupráce Úsvitu s Blokem nebylo zabránění islamizace Čr, ale boj o vlastní senátorská a poslanecká koryta. Pan Hampl v tom má jasno a říká, že Úsvit chtěl využít současné popularity Bloku proti islámu, aby získal jen pár míst ve sněmovně a těsně překročil pětiprocentní hranici.

Stále věřím, že ambicí Bloku proti islámu je dosáhnout v parlamentních volbách takového výsledku, aby se stali významnou stranou, jak řekl i pan Petr Hampl. Stále věřím panu docentovi Martinovi Konvičkovi, že snahou Bloku proti islámu, jak řekl, bude zastavení postupu islámu a islamizace Evropy. To je to, nač slyším, protože nemusím být intelektuálem, abych na to slyšel. Jsem jednoduchý, a toto je pro mě zásadní, a tak to je v mém případě. Ale i já jsem volič.

Pan Konvička mě ujišťuje, že jeho prioritou je posílení obranyschopnosti a obnova občanských ctností občanů Čr. Zastavení nelegální migrace, která Evropu a její hodnoty zcela ničí. Věřím panu Konvičkovi, stále ano. Pan Martin Konvička má odpor proti současnému vedení EU, které je dle něj pátou kolonou islamistů v Evropě. Mám také stejný odpor proti těmto sociálním inženýrům z Bruselu. Jenom bych si přál, aby zůstal pan Konvička sám sebou a nemusel se spojovat s lidmi, kteří sami zradili člověka, bez kterého by nebyli.

Blok proti islámu nekončí a jedeme dál, říká pan Konvička. Jsem rád a také vám věřím dál a věřím i tomu, když říkáte pane docente, že i s panem Peterm Hamplem věříte, že tento nepříjemný krok, je prvním krokem k vítězství. Kéž by to tak bylo, ale už mě neserte a buďte sami sebou. Protože jdeli vám jen o peníze a koryta, tak jděte do prdele taky.

Ale, já si to nemyslím a věřím......

Pan Marek Černoch se cítí překvapen a nechce rozpad spolupráce komentovat, ale pan Hampl komentuje : "Hlavní problém je, že nemáme z čeho financovat volební kampaň, protože do spolupráce jsme šli s tím, že Úsvit vloží do kampaně 60 milionů korun, ale ukázalo se to daleko komplikovanější".

"Takže teď jsme vlastně bez peněz na volby".

Pane Konvičko, víte co mi vadí? Že vy, jakožto vzdělaný a inteligentní člověk, docent, jdete do koalice s lidmi, kterým jde dost možná pouze o ta dobře placená parlamentnímí místa, a přitom jste pro mě někdo, komu jde věřím skutečně o budoucnost Evropy, nás Evropanů, naší historie, kultury i víry. Opět napíši, že vám stále věřím, ale proč vy nevěříte sobě a musíte se spolčit s lidmi, kteří, ať říkají co chtějí, již minimálně jednou zradili, a to pana Okamuru, bez kterého by nebyli.

Vždy jsem volil jednu stranu a vím, že to zní hrůzně zaslepeně..,myslel jsem, že jste alternativa a dokonce si chvílemi myslím, že Vy jste ta správná volba v těchto invazních časech, jenom Vás prosím, buďte Svůj a nenechte se zlákat jakýmysi superlídry a jistotami pro Vás, ale bojujte za Nás, stejně jako doposud..

Celé roky se věnujete problematice té islamistické hrůzy, a to důkladně a precizně. Prosím vás, zůstaňte u této problematiky, protože je fatální pro nás pro všechny. Vy se nemusíte bát nezvolení, protože bojujete tento boj již dlouhá léta.

A proto Vám věřím..

Blok proti islámu si pomůže bez Úsvitu... zůstaňte svoji..zůstaňte Váš pane docente...

Váš potencionální volič...

..a pane docente, vyvarujte se již prosím těchto omylů, ač chápu, že nejste v politice zběhlý, a to vás omlouvá, v mých jednoduchých očích...

Kdyby Vám šlo pouze o pozici senátora, či poslance, tak jste mé velké zklamání pane Konvičko, ale já mám víru.....

Mám víru ve Vás...

Autor: Patrik Juda | pondělí 25.4.2016 19:31 | karma článku: 32,03 | přečteno: 733x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Máš jiný názor? Tak tohle je výsledek. Kaliňák o zákulisí atentátu na Fica

18. května 2024

Premium Je jedním z nejbližších lidí premiéra Roberta Fica ve straně Smer-SD. Byl ve všech Ficových vládách...

Se samopalníky šli svrhnout komunisty. Proč největší Prokešův puč nevyšel

18. května 2024

Premium Před 75 lety, v polovině května 1949, se měl odehrát vůbec nejvážnější ozbrojený pokus o svržení...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik