Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ještě toto: Pokud strana není rozpuštěná soudem, pak "podniká" legálně a jakákoli diskriminace je chybná.

Pokud je Kotleba opravdu tak strašný, tak by měl být, resp. jeho strana, zakázaný.

Jinak se slovenští politici chovají jak slepice.

1 0
možnosti
JB

To jaká je Kotlebová parta je jedno a to že prezident Kiska jej nepřijal je věc druhá. Myslím si , že to ale byla chyba , protože dal jasně najevo , že si nejsou všichni rovní. Tato chyba se ale může pěkně vypomstít v dalších volbách větší účasti pro Kotlebovce .[>-]

3 0
možnosti
VR

...všichni rovní si nejsou ani v komunismu...Rv

0 0
možnosti
VR

Doufejme, že Amerika úplně nezešílí a navždy nezesměšní a Drumpfa prezidentem nezvolí....

1 0
možnosti
ZB

S náckem Kotlebou nechce mít nic společného nejen prezident Kiska,ale i ostatní politické strany.Kotlebova parta v černých košilích je ostudou Slovenska.Dokonce i Miloš Zeman si všiml,že jde o fašisty...

1 1
možnosti
DV

D62a95v38i60d 41V98l52k

8. 3. 2016 14:41

Pan Kiska je na rozdíl od pana Kotleby slušný člověk. Pan Kotleba je nácek. Největší neštěstí v Evropě v historii způsobili náckové a ne imigranti ani muslimové. Neprosazuji muslimy, ale lidem jako Kotleba musí slušný člověk říct ne.

2 2
možnosti
JC

Je možné, aby slušný člověk, který není ani vrcholový sportovec ve světovém sportu, ani vrcholový umělec, ani mimořádný vynálezce, extrémně zbohatl?

Bez šizení a spekulací na úkor druhých může tak rychle tak velmi zbohatnout někdo, kdo vytvoří vynález, užívaný na celém světě - a zbohatne z patentové ochrany. Nebo někdo, kdo má své zlato v hrdle či napíše knihu přeloženou do 170 jazyků a vydávanou na celém světě. Nebo sportovec jako Jágr.

Hovořit o bohatém člověku jako o slušném člověku je risk pro pověst o schopnosti správného úsudku.

2 2
možnosti
JC

Pan Kotleba jde nahoru a protože je vzdělanější a pragmatičtější než Vandas nebo Sládek (ten ale měl doktorát z filosofie), je naděje, že ho panstvo nedokáže tak snadno zašlapat. A pan Kiska, oligarcha a mecenáš, své postoje jistě změní.

3 2
možnosti