Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J11a23n 58T43u26m94a

7. 5. 2016 3:17

Děkuji za Vaše skvělé články. Vždy se dozvím něco nového, co se v běžných médiích nedozvím. Němců je mi líto. Němci ( pořádkumilovní a spořádaní lidé ) musí ( tiše a nenápadně ) trpět při pohledu na tu chátru, co se jim tam ( díky Merkel ) cpe. Nesmějí dávat moc najevo, že je v podstatě nenávidí. Ale pohár trpělivosti obyčejných Němců jednou přeteče!!!!

0 0
možnosti
JJ

Pane Judo,moc pěkné.Na mínusy se vykašlete,jsou to stále jen ti samí,kteří opruzují.Za mne karma a ať se daří Vám i panu Klausovi.I přes jeho nesporné mínusy to je pro mne člověk,který tušil,jak to s EU dopadne.A možná ani on netušil,že to bude tak hrozné.R^V[>-]

7 0
možnosti
AR

Pan jak sleduju věnuje se především pouze tématu imigrantů do Evropy. Ale tyto denní myšlenky jsou stejně k ničemu, pokud je ve svém okolí nerozebírá v debatě se známými. Já ano u piva v hospodě.

1 0
možnosti
PB

..... tak studenti co se tak rádi o běžence starají a hlavně vítači z nádraží by to tam po dochtorech a inženýrech mohli jit vyluxovat, néééé ?!

14 0
možnosti

Velmi výstižný název i obsah článku.Dle mého mínění je bezvízový styk s Tureckem a Ukrajinou jen de facto legalizací migrantů.Karma za článek;-D

11 1
možnosti
Foto

Co třeba nějaký zdroj k vašim tvrzením?

1 11
možnosti
JT

Ale, pan Polický, obhájce zločinné madam Merkel, se objevil. Kdepak jste byl tak dlouho ?

15 4
možnosti
EH

Měli Obamu pozvat do té ubytovny. Papaláši s ochrankou a služebnictvem mají plno keců k toleranci. Důsledky stejně odnese jenom plebs.

14 0
možnosti
MK

Já jen čekám, kdy se objeví Polický a Vokoun a budou mlet ty svoje moudra.

12 2
možnosti
JR

J57a17r68a 62R16a23n93k

29. 4. 2016 3:46

Myslim, ze tech mouder je zde prespriliz:-/

0 0
možnosti
JZ

Výborný článek, akorát si teda nemyslím, že Merkelová a Obama propadli nějaké ideologii, za tím jejich blázněním budou zištnější důvody, ale od Klause je to beztak jenom "taktický manévr";-)

3 0
možnosti
Foto

Klaus už v roce 2009 - viz níže, konstatoval, že nejsme suverénní stát. EU je nadstát a my jsme jeho protektorát. Taky doufám, že Britanie odejde z EU a otevře cestu k odchodu pro V4. V4 je pro EU stejně důležitá jako Britanie. Bůh chraň královnu.

3. listopadu 2009 v 15 hodin prezident Václav Klaus (pozn.na nátlak Ústavního soudu) Lisabonskou smlouvu svým podpisem ratifikoval.[9]Zároveň vyjádřil ostrý nesouhlas s formou, kvalitou i obsahem rozhodnutíústavního soudu a prohlásil, že vstoupením smlouvy v platnost „navzdorypolitickému názoru Ústavního soudu, Česká republika přestane být suverénnímstátem“.

15 1
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik