Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sdílejte příběhy uprchlíků kárá papež František. A co o synovi kakaového krále z Ghany?

Papež opět vybízí Evropany k lásce ke všem uprchlíkům, kteří jsou prý jen zastřeni těmi statistikami a děsuplnými povídačkami. "Vítejte je a podívejte se jim do očí." V Bonnu před soudem sdílel svůj kakaový příběh migrant z Ghany.

Papež František mluvil z Vatikánu o děsuplných povídačkách o migrantech. Tyto "povídačky" však žádnými povídačkami nejsou, ale děsuplné bohužel ano. Pro mě jsou však stejně děsuplná i další slova papeže Františka o migrantech.

Šok, hrůzu, naprosté zděšení a nejhorší chvíle v životě prožil mladý německý pár počátkem dubna, když třiadvacetiletá studentka se svým o rok starším přítelem stanovali v přírodním parku Siegaue u Bonnu. Po půlnoci je přepadl migrant z Ghany z nedalekého uprchlického tábora. S mačetou v ruce jim ve stanu hrozil zabitím a ženu před přítelem brutálně znásilnil a okradl je. Mladý pár pro šok, který při stanování prodělal, navštěvuje odbornou pomoc. Ghanský prasák již navštívil soud.

"Pojď ven, chci tě pomilovat", zní publikovatelná verze jeho slov ke studentce, než ji vytáhl ze stanu a znásilnil. Ta skutečná slova byla sprostota a agrese. Jeho agresivní a arogantí chování hned první den před soudem všechny šokovalo, a to včetně soudce. Rozčiloval se a odmítal veškerá obvinění, ač dle policie a nezvratných důkazů nelze o viníkovi pochybovat.

Jednatřicetiletý migrant z Ghany Erik X. byl zatčen policií ještě v dubnu a následně jej usvědčily testy DNA. Před soudem uvedl, že pokud bylo DNA jeho spermatu nalezeno u té ženy, tak prý pouze proto, že je prostitutka a kdo jí prý věří je tím nejšpinavějším člověkem na světě. Tato "čistá duše" z Ghany vysvětlila před soudem, proč vlastně svou rodnou vlast opustil a pro peníze to prý nebylo. Motyku do hlavy vrazil švagrovi a zabil jej, když se prý nepohodli o dědictví po jeho otci, protože otec Erika X. vlastnil kakaové plantáže a zaměstnával více jak sto lidí.

"Byl to král, který mohl mít tolik manželek, o kolik se byl schopen postarat." Ghanský vrah a jediný syn kakaového krále se o sebe ze strachu před pomstou postaral raději útěkem do Libye, kde si u pašeráků zaplatil cestu do Itálie. Cestou z Říma do Mnichova byl zadržen rakouskými úředníky a po několika hodinách vězení mu bylo nařízeno opustit do 14 dní Rakousko. Tak se migrant zasmál, podíval se jim do očí, o svůj vražedný motykový příběh ze své vlasti se překvapivě nepodělil a pokračoval vesele dál do vysněného Německa. U soudu byl podrážděn a nechápal o co jde. "Chcete mě snad nachytat?" Věřím, že mu to soudce spočítá.

Papež František by však nejraději nepočítal nic a statistiky ohledně migrantské kriminality, vzdělanosti a zaměstnanosti nemá rád, protože čísla nelžou, ale on za mě rozhodně ano. Stále sílící protiimigrační nálady v Evropě již dlouhé měsíce zneklidňují Vatikán a papeže Františka. Papež na Svatopetrském náměstí vyhlásil dvouletou kampaň "sdílej příběh" a opět vyzval vlády a jedince, aby vítali uprchlíky a pomáhali jim. "Kristus na nás naléhá, abychom přijali naše bratry a sestry s otevřenou náručí a upřímně je obejměte." Co si mohli asi říkat o lásce s otevřenou náručí a pohledu do očí všechny ty znásilněné a zavražděné ženy migranty v Evropě papeže nezajímá, protože jsou to jen ty "děsuplné povídačky" a rasistické žvásty.

A co znamená integrace podle papeže Františka..."Integrace neznamená, že budou nově příchozí požádáni, aby se vzdali své kulturní identity, ale že budou mít příležitost sdílet své kultury a objevovat kulturní dědictví svých nových komunit." "Zásada ústřednosti člověka nás nutí vždy upřednostňovat osobní bezpečnost (migrantů) nad národní bezpečností." Ve své nejnovější prouprchlické kampani žádá papež František všechny lidi, aby se setkávali s migranty, vyslechli je a oprostili se od statistik a negativních stereotypů.

No, pěkně nechutně, odporně a násilnicky objevují ti migranti ženy těch nových ( původně evropských ) komunit a rozhodně se své kultury nevzdávají, ale o těch jejich netolerantních stereotypech z úst papeže slova nepadlo. Zato římskokatolické farnosti vyzval, aby při konfrontaci s muslimy "přestaly bránit svou náboženskou identitu". Neboli to zní jako vy všichni nemuslimové se nebraňte a podřiďte se, ať se hlavně všichni ti uprchlíci nerozlobí.

Když jsem četl o těch pohledech do očí, tak se mi vybavil příběh jedné české rodiny, která toto léto na dovolené v Itálii nečekaně trávila své vysněné dny volna v hotelu s uprchlíky z Eritreje, Somálska a Libye a nazvali to týdnem strachu, kdy se vůbec nevyspali. "My s mámou jsme blondýnky, a tak nám místní lidé poradili, abychom se za každou cenu vyvarovaly očního kontaktu s migranty." "Většinou to byli mladí muži a považovali by to prý za výzvu k seznámení."

To je to, co doporučují obyčejní lidé, kteří mají v Itálii své integrační zkušenosti a na platících hostech a turistech z Čech jim upřímně záleželo a poradili jim bezpochyby správně.

Papež František radí samozřejmě pravý opak, protože jemu na obyčejných lidech asi tolik nezáleží, ale islamizaci Evropy podporuje všude, kde se jen objeví. Pobyt českých turistů v Itálii na hotelu s migranty dopadl bez fyzické újmy, ale dost možná i proto, že se neřídili velmi nebezpečnými slovy papeže Františka.

Naopak, uposlechli moudrých slov místních lidí, kteří s migranty a mezi migranty žijí v Itálii každý den.

 

 

Zdroje:PL: Papež spustil velkou akci na podporu běženců. Kristus naléhá: Přijměte bratry s otevřenou náručí...Německo: Můj otec byl král! Vlastnil kakaové plantáže. A ta žena byla prostitutka...Africký migrant se navoněl, učesal, vzal si mačetu a vyrazil se "seznamovat"...Středoevropan:Ghaňan, který znásilnil dívku před jejím přítelem, ji nazval prostitutkou...Protiproud:Papež František: Apoštol islámu a nepřítel křesťanství. Muslimské hordy musí do Evropy, i když nás chtějí vyvraždit....Blesk:Pobyt v Itálii u moře se pro české turisty stal noční můrou...Euportál: papež František se chová jako dodavatel křesťanských sexuálních otrokyň muslimům a služebník džihádu.

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 28.9.2017 16:17 | karma článku: 42,06 | přečteno: 2258x
  • Další články autora

Patrik Juda

Britský profesor a možná i kanibal vychvaluje lidské maso. Kravičky už nezabíjet. Bů

Další pokrok lidstva. Zakopání těla je prý nehospodárné. Šetrné je asi příbuzného sníst. Proč nám lidské maso vadí, ale zvířecí ne, ptá se profesor. Nová kulturní tradice žehlení prsou a tisíc zmrzačených britských dívek. A sója?

30.8.2019 v 14:01 | Karma: 32,37 | Přečteno: 1284x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Ceny z posledního světového festivalu poezie aneb budoucnost prý není žena

V londýnském Roundhouse se udělovali ceny za rok 2018 a zněla silná slova. Já jsem žena. A já mám penis. Budoucnost je černá. Budoucnost jsou lesby. Budoucnost je trans. Budoucnost jsou sexuální pracovnice, muslimky a postižené..

29.8.2019 v 16:06 | Karma: 35,36 | Přečteno: 780x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Fedor Gál o Češích, nedostatku soucitu, demenci a primitivním nacionalismu

Václav Klaus je dle pana Gála jeden z hlavních architektů primitivního českého nacionalismu a jeho syna nemůže ani číst. Cítí signály 30.let minulého století a ohrožení svobody. Občané myslí příliš často na sebe a chce se mu řvát.

25.8.2019 v 13:37 | Karma: 43,64 | Přečteno: 2850x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Pedofil roky znásilňoval malé holčičky, včetně dcery. Státní zástupce navrhoval podmínku!

Dceru znásilňoval od tří let a kamarádky od sedmi! Dostal šest let! Je to vůbec možné? Dcera prý nechtěla použít odpor! Pachatel se omluvil, že je prý těžce nemocný. Není pochyb, ale je duševně zdráv státní zástupce? A naše soudy?

23.8.2019 v 13:10 | Karma: 39,47 | Přečteno: 1828x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Politický bizár spustil špínomet na pana Václava Klause mladšího

Panika z Trikolóry probudila v některých lidech to nehorší. Pravda a láska asi musí chvíli počkat, protože se lidé s pokřiveným charakterem posmívají vzhledu pan Klause. Ubohé a nízké. Proč to Feri, Holubová, nebo Klus dělají?

21.8.2019 v 16:39 | Karma: 43,14 | Přečteno: 2123x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Doložte, že je Země kulatá, šokoval slovenský vysoký státní úředník

30. dubna 2024  16:18

Blízký spolupracovník slovenské ministryně kultury Martiny Šimkovičové Lukáš Machala dal najevo...

Válek představil prezidentovi plán rozvoje zdravotnictví. Řešili i ministra pro vědu

30. dubna 2024  13:34,  aktualizováno  16:07

Prezident Petr Pavel přijal ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09). Představil mu...

Opilý řidič naboural šest aut. Na pumpě pak rozlil benzin a hrozil, že se zapálí

30. dubna 2024  15:50

Opilý cizinec zaměstnal v sobotu ráno prachatické policisty. Nejdřív naboural šest aut, pak na...

Není to o lajcích a na TikToku nebudu, říká budoucí ministr pro vědu Tuleja

30. dubna 2024  15:37

Pavel Tuleja, který má být příští týden jmenován novým ministrem pro vědu, výzkum a inovace za TOP...

byt 2+kk v Plzni - Bory
byt 2+kk v Plzni - Bory

Zikmunda Wintra, Plzeň - Jižní Předměstí
2 978 000 Kč

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik