Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pražský muslim z Palestiny varoval a Šaría je prý ideální režim pro každou společnost

Bývalý imám pražské mešity, který v Praze žije, a který vystudoval Islámské právo Šaría v Saudské Arábii varoval české muslimy před účastí na křesťanské bohoslužbě konané v rámci demonstrace proti terorismu. Palestinec byl v šoku

"To, že mi jako muslimové jsme přesvědčeni o tom, že Islám jako Šaría, jako islámské právo je ten ideální režim pro každou společnost, tak to je věc teoretická, to je věc naší víry". "V praxi k tomu nikdy nedošlo". "My věříme, že před soudným dnem k tomu dojde". "Ať už Islám v některé zemi vládne, nebo ne, tak v obou případech to nepředstavuje vůbec žádnou hrozbu pro jinověrce"...Samer Shehadeh (Český rozhlas)

Co dodat? Jsem v šoku, ale to je i pan Samer Shehadeh, ač z jiného důvodu.

Muslimský duchovní Samer Shehadeh, který stál ještě před dvěma lety v čele muslimské obce v Praze si postěžoval v Českém rozhlase na mediální protiislámskou kampaň, díky které se mu v Čr žije trošku hůře. Sám však šifrovanou zprávou varoval české muslimy před účastí na křesťanské bohoslužbě, kterou vyvrcholila demonstrace proti terorismu na náměstí Jiřího z Poděbrad počátkem srpna, a která byla reakcí na krvavý červenec v Evropě.

"Důležité upozornění!! Byl jsem v šoku, když mě jeden bratr upozornil na to, že v programu akce plánované na tuto středu v Praze stojí, že někteří muslimové budou přítomní během křesťanské bohoslužby v kostele". "Upozorňuji všechny muslimy, že takové jednání hraničí s odpadlictvím od víry, protože křesťanské bohoslužby vždy obsahují tu nejhorší formu přidružování, tzv velký širk". "Nehledě na další věci v programu, které jsou daleko za hranicemi toho, co je nám  v Islámu povoleno".

"Kdo věří v Alláha a v Soudný den, ať se této akce neúčastní". "Alláh mi budiž svědkem, že jsem před tím varoval". "Rozešlete prosím dál a varujte všechny muslimy".

Tajné služby dle serveru neovlivni již údajně prošetřují pana Shehadeha, a řeší zda se nejednalo o zastrašování, nebo výhrůžky. Pan Shehadeh si na Českém rozhlase sice postěžoval na protiislámské nálady v Čr, zároveň však šíří nálady protikřesťanské a varuje před velkým širkem (uctívání jiných Bohů), což je v Islámu popření víry v jedinečnost Alláha. Několik desítek v Čr žijících muslimů však islámského duchovního neuposlechlo a vyjádřilo tím dle centra Alfirdaus svou reakci na vzrůstající počet teroristických útoků v Evropě a vraždu francouzského kněze Hamela. Sepsali i společné prohlášení, kde vyzývají všechny muslimy, aby stáli proti extremistům, kteří si vzali učení Koránu jako rukojmí, ke splnění svých ohavných cílů. Dobrý čin i slova pro mě.

Tito čeští muslimové, kteří vyjádřili soustrast a solidaritu s oběťmi teroru, však dle pražského islámského duchovního možná spáchali jediný neodpustitelný hřích. "My muslimové věříme v soudný den, kdy Alláh vzkřísí všechny muslimy i nemuslimy a bude je soudit". "A jediný neodpustitelný hřích je, když někdo vzývá někoho jiného než Boha". "A u křesťanských bohoslužeb se to děje, vzývají i syna, otce či anděly".

Poslední dobou se prý život v Čr trošku zhoršuje, trošku výrazněji, vzhledem k protiislámské mediální kampani. "Prakticky opravdu vždy, když si vyrazím se ženou a dětmi do města, nebo na výlet, tak vždycky na nás někdo křičí, vždy slyšíme narážky, vždycky na nás někdo nadává". Pan Samer Shehadeh, který hovoří plynně česky si myslí, že média zobecňují a přehlížejí určitá fakta ohledně islámského terorismu. Vraždící maniak z Nice prý neměl spojitost s terorismem.

"Neměl s Islámem vůbec nic společného"...... řekl dvakrát za sebou. Masový vrah s náklaďákem z Nice, který zavraždil 85 lidí, Mohamed Bouhlela byl Francouz tuniského původu. Byl to těžký alkoholik, který v životě nevkročil do mešity, a že by se hlásil k IS bylo prakticky nemožné, řekl také v Česku žijící muslimský duchovní.

Nechceme se mi věřit, že na pana duchovního, který v Praze žije již pět let, prakticky vždy, když si vyjde s rodinou někdo pokřikuje. Minimálně agentura AP citovala Bouhlelova strýce z Tunisu, kteý řekl, že jeho synovec byl kontaktován asi dva týdny před svou vražednou jízdou alžířanem z Islámského státu, který jej naverboval (lidovky). Na internetu dle vyšetřujícího prokurátora Molinse projevoval zájem o radikální islamistické hnutí. Těžkých alkoholiků je možná dost i v Čr, ale to přeci neznamená, že tu vraždí s náklaďáky neviné lidi a děti.

Pan imám říká, že masový vrah z Nice nebyl nikdy v mešitě. Jak to může vědět, nebo jak to může kdokoliv vědět, je mi záhadou, stejně jako tvrzení, že bylo prakticky nemožné, aby se hlásil k Is. Pokud snad terorismus nutně souvisí s návštěvami mešit, tak bych snad na místě pana duchovního o mešitách pomlčel. Varovat muslimy a být z nich v šoku, protože chtěli a vyjádřili sounáležitost s oběťmi teroru je také to, co hloubí příkopy ve společnosti.

Pan Samer Shehadeh na svém již smazaném videu z YT údajně velmi svérázně komentoval teroristické útoky (neovlivni,Tn.cz). "Pokud se, nedejbože, něco stane, tak to bude výsledek vaší provokace". "Když budu někoho neustále šťouchat, neustále, neustále, no tak mě nakonec uhodí". "Pomstí se". "Možná nepřiměřeně". "Bude to nepřiměřená reakce, hloupé chování". "No ale on už se prostě neovládl".

Tak to mi ale nezní jako duševní choroby, o kterých pan imám také dlouho povídal a samozřejmě o nebezpečné a sílící islamofobii. To je prý ta hrozba.

Další vraždící stvůra z amerického Orlanda, Omar Mateen, který vystřílel 49 lidí prý také nebyl islamista, protože navštěvoval homosexuální klub, což prý jasně jasně dokazuje to, že neměl s islamisty nic společného, protože to je s Islámem neslučitelné. Byl prý také "pouze" psychicky narušen, ale mluví se prý jen o islamistech. Říkám si, že pokud se nějaký chorý mozek rozhodne vystřílet klub, tak se s ním i předem dokonale seznámí. Ale i kdyby to byl homosexuál, tak těch jsou přeci milióny a nevyvražďují lidi jako tato kreatura.

"Ti lidé nevraždili ve jménu Islámu, ale pouze z důvodu, že byli psychicky narušeni, jako ten Němec íránského původu v Mnichově". To je síla, protože tento další masový vrah zavraždil devět lidí a Alláh Akbar byl opět u toho. Je to teď častý pokus o manipulaci s krutou a vražednou realitou tím, že se z vrahů a teroristů dělají "pouze" nemocní lidé. Normální lidé to pro mě skutečně nejsou, protože islamistický fanatismus a absolutní nenávist jim napadli mozek myslím častěji a více, než stále uváděná válečná, či cestovní traumata.

Na závěr napíši o za mě další divnosti těch "hodných a neziskových" neziskovek, o kterém jsem se dočetl na protiproudu. Lidskoprávním organizacím ve Francii se po dlouhé a velké kampani podařilo dostat z vazby na svobodu dvacetiletého Hamida Mourada, kterého francouzské tajné služby podezřívali ze spolupráce na masakru v Charlie Hebdo. Zastali se jej i spolužáci a vedení školy, protože byl prý vzorný student. Spolužáci tvrdili, že v době útoku byl s nimi ve třídě. Tento propuštěný vzorný student byl v červenci zadržen v Turecku, když se chtěl dle Daily Mail přidat k Islámskému státu. Nevím jestli s terorem v redakci Charlie Hebdo něco měl společného, ale zase tak vzorný člověk to asi není.

Ve Francii budou mít děti od nového školního roku novinku. Školy a školky budou mít třikrát ročně protiteroristické cvičení zaměřené na simulaci útoků. Malé děti to mají pojmout formou hry, která se jmenuje "Královské ticho" (Le roi silence). Školy a školky bude chránit na 3000 policejních rezervistů, kteří budou hlídat všechny vchody i východy (Jiří X. Doležal). Myslím, že je to správné a ve Francii i nezbytné, ale  nejen tam.

Královské ticho v médiích ohledně islamistického terorismu, nezvládnutelné imigrace a muslimské integrace by si možná mohl přát pan bývalý imám z pražské mešity Samer Shehadeh. Ale tam, kde bylo ticho v médiích a překrucovala se fakta, tak tam je dnes i islámský terorismus.

Fakta o Islámu a islamistech v médiích není protiislámská kampaň, ale bohužel smutná, krvavá a islamistických fanatiků plná realita.

 

 

 

Autor: Patrik Juda | pondělí 29.8.2016 19:32 | karma článku: 40,95 | přečteno: 2800x
  • Další články autora

Patrik Juda

Zuřivý a běsný cyklista zaútočil v Londýně na řidiče dlouhým loveckým nožem jak v hororu

Cyklisté jsou prý v Londýně příliš bílí. Tento nebyl. Nejbezpečnější město světa? Policie nad ulicemi možná ztrácí kontrolu. New York hadr. Letos již 44 ubodaných. Muž ubodán, že nedal mládeži drobné. Starosta Khan velmi zarmoucen

2.6.2018 v 13:07 | Karma: 42,06 | Přečteno: 2144x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Úspěšná dánská vlastenkyně a ministryně Inger Stojberg stále zpřísňuje imigrační zákony

Železná Inger slaví úspěch. Uprchlíky od Dánska odrazovala. Snížila dávky a imigrantům "vysypala kapsy". Počet žádostí o azyl snížila na desetileté minimum. Dánové nikdy nebudou menšinou ve vlastní zemi. Kapacity Dánska vyčerpány!

23.5.2018 v 8:06 | Karma: 39,69 | Přečteno: 1499x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Uhlířovo čisté svědomí aneb Svět podle aktivisty, "demokrata" a možná trochu maniaka?

Aktivista M. Uhlíř prý netouží po ničem tolik jako po klidu a souladu. V posledních dnech tohoto "klidného aktivistu" ale už třikrát uklidňovala policie a z veletrhu knih musel být vyveden ochrankou. Není spíše on tím tajtrdlíkem?

16.5.2018 v 8:05 | Karma: 39,74 | Přečteno: 1560x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Kalouskův facebook

Naši hokejisté skvěle porazili Rusy, ale Miroslav Kalousek vyjádřil soustrast Zemanovi k porážce jeho týmu. Kalouskova noční můra v podobě pana prezidenta se zjevila na hokeji i v pelmeních. Vyhaslý politik "sám" na náměstí. Míra.

11.5.2018 v 14:05 | Karma: 37,71 | Přečteno: 1221x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Má Jiří X. Doležal toxickou psychózu? Patří do blázince i novinář Rokytka?

Pražská kavárna prý šňupe koks. Je prezident na speedu? Pan J.X.D už vidí všude drogy a má obavy, že i pan prezident je bere! Dnes ráno čtu články jako z blázince. Opilý novinář Rokytka navrhuje Velíškovu cenu pro novináře boxera?

30.1.2018 v 11:45 | Karma: 37,08 | Přečteno: 2251x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Izrael má nový plán pro Gazu. Po válce by na ni mohly dohlížet i arabské státy

3. května 2024  16:30

Čelní představitelé izraelské vlády uvažují o rozsáhlém plánu poválečného uspořádání Pásma Gazy, v...

Německo sabotuje projekt bruselského Starlinku. Zvýhodňuje Francouze, tvrdí

3. května 2024  16:19

Evropská unie chtěla do roku 2027 na nízkou oběžnou dráhu Země vyslat soustavu satelitů v rámci...

Vlak po nárazu do stromu vrátil na koleje jeřáb, zvedal 21tunový kolos

2. května 2024  18:56,  aktualizováno  3.5 15:56

Uzavírka trati u Plesné na Chebsku, kde ve čtvrtek vykolejil osobní vlak, skočila v pátek kolem...

Škody po požáru v Mionší jsou jen minimální, prales podle hasičů někdo zapálil

3. května 2024  11:46,  aktualizováno  15:54

Hasičští experti se vrátili do terénu, aby vyšetřovali příčinu požáru v pralese Mionší v Dolní...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik