Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Nejhorší je,že oni to nevědí,i když v Evropě pochopili,že integrace migrantů se nedaří,tak zdejší diskutéři,jako třeba Pavel Dvořák budou neustále mlít jedno a totéž,s nimi diskutovat,je jako přesvědčovat skalní bolševiky.

Je jen otázka,zdali jsou tak hloupí nebo placeni.

1 0
možnosti
Foto

A lžinenávistníci jsou stoupenci dobra. ;-D;-D;-D

Rv

4 3
možnosti
JB

Ano,v tomto případě skutečně ano EU

2 0
možnosti
OP

Tak jste ty, které nenávidíte, docela trefně veřejně poplival a ty, které milujete veřejně glorifikoval tak, že by jeden před nimi hned klekl. Pokud je vám dobře, proč ne ;-D

0 7
možnosti
MN

Tihle v článku uvedení "pravdoláskaři" plivou a dělají hlupáky a fašisty z možná 8 milionů obyvatel ČR. To Vám nevadí, že u nich je každý, kdo nesdílí jejich názory intelektuální untermensch, xenofob, fašista,...

10 1
možnosti

"lidé povolali pana Miloše Zemana z Vysočiny zpět do boje"8-o8-o

Chlape, vy jste ******

7 0
možnosti
TR

Autor je evidentně na druhé straně barikády, tedy lžinenávista.

Ostatně, z jeho blogerských počinů je to velmi dobře znát.

9 10
možnosti
JH

Ano, je na správné straně, jako valná většina rozumných lidí, být většina takových jako jste vy tak už je tady máme. Jste zrádci.

3 0
možnosti
JV

Autore vymate asi obraz Zemana v loznici nad postelou a ....

5 14
možnosti
LS

Autore, jak jinak byste chtěl lid uklidnit než tak, že se jim pokusíte vysvětlit to, co jim jiní vykládají ne zcela po pravdě? Když vám dítě bude tvrdit, že slyšelo ducha, tak určitě nevezmete pochodeň a nezapálíte jeho pokoj jen proto, abyste ducha vyhnal, ale vysvětlíte mu, že šlo o meluzínu, zvuk, který dělá vítr v komíně. Asi byste se cítil divně, když by pak takové dítě ve škole tvrdilo, že má rodiče zbabělce nebo dokonce nemrtvého, který nechce proti duchům zasáhnout. Ne, nepřirovnávám vás k dítěti, ale vystupování řady lidí proti vzdělaným lidem ve mě vzbuzuje otázky. Člověk studovaný (i tolika lidmi opovrhovaných humanitních oborů) se toho musel naučit hodně. Nejen ze svého oboru, ale leckdy i z oborů nesouvisejících a mívá trochu nadhled. Výzev vědců si osobně velmi cením ... těžko je totiž můžete obvinit ze snahy získat politické body nebo další peníze na své granty. Oni opravdu z pozice svého rozhledu jen uklidňují lid, že řada věcí je skutečně přehnaných.

Píšete, že lid nemusí mít titul profesora, aby prožil své špatné zkušenosti s muslimy. V tom s vámi souhlasím. Problém jen je, že lid žádné špatné zkušenosti neprožil, přebírá je odjinud a nezřídka z pochybných zdrojů. A nebojte, i já vnímám, že nemálo "zla" vyskytujícího se ve světě pochází z rukou teroristů, ani mě se to nelíbí. Jen na rozdíl od zdejší (patrně) majority se domnívám, že to zlo se netýká všech muslimů. Vaše představa o tom, že oni se cítí nadřazení asi nebude úplně reálná. Že to tak vykládají ti teroristé je jiná věc.

Ta popisovaná "realita" je diskutabilní. Představte si, že i dnes se některé děti odmítají učit německy jen proto, že nemají němce rády kvůli tomu, že rozpoutali 2.sv.v. A přesto jsou to dnes úplně jiní lidé. A jejich nenávist ve 30.letech vůči židům nebo lidem nearijské rasy byla příznačná. A argumenty, které tenkrát zaznívaly slýchávám dnes na adresu uprchlíků/migrantů. Ta podobnost za zmínku prostě stojí. Ne všichni chtějí opakovat chyby z minula.

11 1
možnosti
JB

To je zajímavá myšlenka...a co hodný či umírněný fašista nebo komunista?I mezi nima byli vyjímky které radikální a zločinné činy svého "náboženství" odsuzovali!A hlavně prosím,jaká by byla reakce těch mírumilovných muslimů na invazi křesťanů do jejich zemí?Děkuji

8 3
možnosti
DA

Rv a ještě RvRv

Za víc mi nestojíte.

9 9
možnosti
Foto

Ty mně, Davide, také ne.

7 6
možnosti
Foto

Jste typickým představitelem uřvané myši. Už váš článek, zpochybňující plynové komory má výpovědní hodnotu nikoli o historické události, ale o vás samotném, stejně jako dnešní článek, kde si otíráte svá nevymáchaná ústa o člověka, jehož intelektu nedosáhnete ani na nejdelších štaflích.

Že by další produkt aeronetu?

13 10
možnosti
Foto

O intelekt zde ale nejde, že?

3 5
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2668x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik