Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane, neznam organizaci spravy mest, ale podle vaseho clanku jsem udiven, ze neni procedura v organizaci, ktera umoznuje primatorku "usmernit" podle vule zastupitelstva (teda vetsiny). Teto nedostatek vyvolava napeti a je skodnou pro jakekoliv mesto. Pridam-li k tomu stejnou organizaci pri financni sprave majetku mesta, nedivim se nekterych vysledku v urcitych mestech. Myslite, ze se toto da zmenit? Navrhnete vase reseni.

0 0
možnosti
PB

...... když voni sou v tem Práglu takoví,- .... zkrátka takoví divný V!

1 0
možnosti
ZB

Text plný brutálních gramatických chyb.Dnes se ovšem hlouposti,kterou tu už dlouho předvádíte říká "selský rozum" a jeho majitelé si myslí,že ví vše lépe než ostatní.Kde jinde by se pologramotný "děda Kolýn" stal uznávanou karmickou hvězdou s "rozumnými" názory než na iDnes...;-)

3 5
možnosti
MM

Může i na Aeronetu.

1 0
možnosti
JT

To všechno, co jste napsal je pravda ale bohužel hodně smutná.

6 0
možnosti
KB

Mě hlavně přijde to heslo Hate Free a celý projekt naprosto přihlouplý a tupý. Stejně jako za socialismu "světový mír". Občas si někde přečtu otázku, co je špatného na nenávisti a nenásilí? Vůbec nic, stejně tak není nic špatného na míru. Pokud se z toho ale stane prázdné politické heslo, tak je jen k smíchu.

Pro ty mladší, kteří to nepamatují. Byly dva ustálené pozdravy: "čest práci" a "světu mír". Tak jste dostal úřední nebo jen podnikový dopis a na konci bylo, "S pozdravem, světu mír ...... podpis XY.

Mír se pak nacpal všude "plněním plánu za světový mír" .......

10 1
možnosti
MN

A k tomu patřil snad nejcitovanější oxymorón všech dob: "boj za mír".

5 0
možnosti
JN

I Hate Truth and Love!!;-O;-O;-O

0 0
možnosti
MN

Krnáčová se zřejmě inspiruje v Bruselu a u Merkel. Když demokraticky zvolená rozhodnutí nevyhovují, tak se nerespektují a nastoupí diktát. Takže i na pražském magistrátu teď bude nenávist zdarma.

Jen mě děsí, jak se to jen tak přejde a tak nějak se s tím salámovou metodou smiřujeme.

Mimochodem, kvůli takovým lidem, jako je Krnáčová, je hnutí ANO bohužel nevolitelné.

12 0
možnosti
SN

:-).....Drobné chyby pomíjím,(blísknete), text je pro čtenáře srozumitelný a téma je velmi dobře popsáno ! Rád Vás čtu, nikdo není dokonalý ! Jedině cizinec Peszinski vládne vybroušeným a bezchybným českým jazykem, což obdivuji! R^R^R^

8 0
možnosti
JN

Naprostý souhlas. R^

3 0
možnosti
PV

P78a11v78e33l 35V92é27b87r

4. 5. 2016 7:44

Vážený pane autore, jakkoliv s vámi souhlasím, nemohu si odpustit malé rýpnutí ohledně gramatiky: Vaše věta "Přez nesouhlasné rozhodnutí zastupitelstva..." obsahuje velmi trapnou chybu a gramaticky správně má znít "Přes nesouhlasné rozhodnutí zastupitelstva..."

Možná vám připadá moje reakce nepatřičná, ale tato chyba se poslední dobou nadmíru hojně vyskytuje, nejen u vás, mě tahá za oči a začínám být na ni alergický.

2 0
možnosti
JK

Já taky, bohužel... pana Judu čtu, protože se zabývá tématy, která zajímají i mě. Stačilo by nechat si přečíst napsané ještě jinýma očima

Pane Judo, prosím, prosím....

2 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik