Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně tak připadá, že jsme jim z nějakého důvodu naservírovali na podnose pět troubů, abychom je pak mohli vyměnit za horké zboží, které jsme sami nechtěli, ale rozhodně jsme netoužili, aby se dostalo do rukou Amíkům. Co by jim Fajád nebo jeho společníci vykecali, ví jen tajné služby a ti, co jim tuhle špinavou práci zadali.

0 0
možnosti
MB

Pan Pelikán udělal to, co jako člen Sobotkovi vlády udělat musel. Naši vládní činitelé se tento týden pěkně zapotili. Vláda by možná padla, kdyby se výměna neuskutečnila a pět našich figurek by se z Libanonu nevrátilo.

1 1
možnosti
JP

Pelikán by měl minimálně odstoupit, je to i na trestní stíhání. Padnout by měli šéfové tajných služeb, možná i celá vláda. Za naše daně veze naše speciální jednotka propuštěného přímo do letadla ...Za asistence médií!! Naprostý amatérismus a ještě tvrdí, že nejde o výměnu. Poté, co si Nagyová dala sledovat svou sokyni v lásce pokračuje groteska o našich "tajných" službách výměnou zadržovaného za jeho advokáta a jeho bratra!

1 1
možnosti
Foto

Na té americké reakci je vidět, čemu vlastně dají přednost. Nechci mít Američana v nesnázích po svém boku.

0 0
možnosti
TP

Hlavně, že je ti jedno, jestli to jsou teroristi nebo ne ... Je ti jedno, že libanonská vláda zadržovala nelegálně naše občany a že v tomto případě je to ustupování nepřátelsky naladěné zemi, která nás vydírala ... je ti jedno, že teď může unést Čecha kdokoliv, kterýkoliv talibánec nebo vousáč z ISISu a chtít za to po naší vládě cokoliv ... přemýšlím, co musíš být zač, aby ti to takhle vyhovovalo ... nejspíš minimálně v koutku duše podporuješ světový terorismus, co? Nemáš strýčka z Čečenska? Protiamerická rétorika a nedostatek inteligence vyplývající z tvého článku by tomu nasvědčovaly ... proto, až nějaké hovádko z IS unese bandu Čechů, doufám, že budeš první, kdo bude podporovat abychom je vyměnili za zbraně, které budou ISákové používat proti Rusku a NATO nebo za azyl pro pár teroristů v tvém zajisté krásném místě bydliště ...

5 3
možnosti
JM

Naprostý souhlas! Ještě teď jsem z toho blogu paf, autora prostě nepochopím. V politice se nevyznám, používám totiž jen zdravý selský rozum. Jinak ta pětice cestovatelů, inu, jak to říci kulantně (?!) nebyla turistická skupina, koledovali si, pánové. Zachraňovat v Libanonu uneseného v Lýbii? Měli nějaké info o pohybu dotyčného? Je mi z toho všeho šaufl.

1 0
možnosti
MF

To skutečně myslíte vážně? To co jste napsal? Vždyť ti lidé tam jeli zcela jasně jen proto, abychom ho mohli za ně vyměnit. To přece napadne i každou babičku, sledující v televizi americký špionážní filmy. Pelikán je nejstrašnější člen naší vlády ( a že to je fakt honička) a tohle je jenom šaškárna a ostuda naší země.

7 2
možnosti
Foto

Zde bych naordinoval klid na lůžku, četbu klasiků a televizi jen bez sledování produktů amerického filmového průmyslu. :-)

0 2
možnosti
PA

Mimochodem dost mi tohle tiché vyřízení dle požadavku Libanonců připomíná vydání katarského prince. Také český ministr spravedlnosti v tichosti rozhodl a dobře věděl co dělá.

6 0
možnosti
PA

Jestli těch pět fešáků byli zpravodajci, pak nevím co v Libanonu čekali, když byli na vyjížďce s Fajádovým bratrem. Nebo to nevěděli, zpravodajci? Karty rozdali Libanonci a hrálo se s nimi. A česká strana jen udělala to, co Libanonci od počátku chtěli. Není komu tleskat, pokud bychom nechtěli tleskat Libanoncům.

5 0
možnosti
MN

Ministr Pelikán zcela jistě nic nerozhodl.

1 1
možnosti
JP

Teroristé mají jasno, koho se příště vyplatí brát jako rukojmí.

8 1
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik