Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

gilová na mě působí jako normalizační prokurátorka, od začátku v tom měla jasno...mě ale nepřesvědčila...je mi jedno jestli kramný půjde sedět nebo ne, při takovém trestu by měly být ale jasné a nezpochybnitelné důkazy o jeho vině...

3 2
možnosti
JV

Vy ale nejste schopna ty důkazy objektivně posoudit. Stejně jako pan Juda.

3 1
možnosti
JV

Soudce z lidu opět promluvil. Pane Judo, myslím, že už jsem Vám to už jednou psal. Nemáte dostatek informací ani vědomostí, rozsudek jste nečetl a ze spisu neviděl ani desky. Přesto si troufnete činit kategorické závěry.... víte, jak se říká lidem, kteří se opakovaně vyjadřují k věcem, kterým nerozumí?

3 4
možnosti
JR

J34a82r85a 81R87a13n49k

15. 1. 2016 20:04

Obvineny neni Egyptsky obcan, proto ho pustli domu, pokud by zavrazdil nekoho jineho, byl by zrejme vydan do zeme zavrazdeneho. Takze to neni zadny dukaz nevinnosti.

2 2
možnosti
Foto

kanada by udělala totéž?

2 0
možnosti
Foto

Tak Vám tu předhodím jednu konspirační teorii.

Odsouzený byl několikanásobný špion a tohle byl jediný způsob, jak jej dostat do basy. ;-(

3 1
možnosti
PM

P81e63t61r 46M66u54n37z26a79r

15. 1. 2016 19:05

Pane Hermánku: K té sprše - jak Kramný docílil toho, že to nezabilo jeho? A rovnou říkám, že by mu jenom rukavice nestačili. Vždyť ta oběť by se bránila...

Prostě jako elektrikář bych 230V jako vražednou zbraň nikdy nepoužil. Dle mého nespolehlivé a nebezpečné, pokud se improvizuje.

4 0
možnosti
Foto

Proč by se měla bránit, když jí vodič přitiskne na tělo zezadu a ona drží dcerušku?

Jistě, je to nechutné a nevkusné. A je jasné, že ten, kdo to udělal, musel být velmi otrlý a odhodlaný člověk.

Jsou takové kleště pro připojení baterky, resp.napětí z baterky ke druhé baterce nebo plus a kostře u auta u startovacích kabelů.

Ty by bylo velmi vhodné technicky použít.

A jistěže vrah mohl dostat "ránu", ale nestalo se, alespoň ne v té intenzitě, aby ho to zabilo.

0 0
možnosti
Foto

Já obhajuji "piráta" Lacinu a tvrdím, že moje důkazy pro nevinu Lacíny odsouzeného za úmyslné vytlačení vozu z dálnice jsou 100 x silnější než jakákoli důkazy zde přednesené pro nevinu Kramného.

0 1
možnosti
KLS

Pane Judo, napsal jste tento článek.V diskuzích však přitakáváte reakcím, které jsou v rozporu. Není to poprvé, co se s tímto "fenoménem" u Vás setkávám. Mohl byste to nějak smysluplně vysvětlit?

2 0
možnosti
KLS

Je mi smutno z toho, že se najdou lidé, kteří buďto přímo obhajují dvojnásobného soudem usvědčeného vraha, anebo nepřímo zpochybňují výsledky znalců ze všech koutů republiky a rozhodnutí soudu.

1 1
možnosti
VV

Bohuzel, mam silne pochybnosti o nezavislosti tohoto soudu. A nejen tohoto. Ono i to odsouzeni "vraha Kajinka" je vic nez pochybne. Obzvlaste, kdyz ociti svedci zadneho Kajinka na miste nevideli, zato postavy v uniformach policie.

2 0
možnosti
Foto

Z publikovaných informací nevyplývá, že Petr Kramný je vinen mimo jakoukoliv pochybnost. Paní soudkyně se možná příliš vžila do pocitu možné oběti. Bylo docela zajímavé vědět, jak by soud dopadl, kdyby podezřelou byla žena, a tím mrtvým její muž s dcerou.

2 2
možnosti
Foto

Vždy, když je obětí dítě, jsou silné emoce.

0 0
možnosti
Foto

Já nevím, proč se tady diskutuje. Bývalý ústavní soudce, který byl přítomen soudu se vyjádřil v novinách a to poprvé ve svém životě komentoval rozsudek soudu a řekl, že soudkyně byla od začátku podjatá a připouštěla jenom důkazy svědčící o vině Kramného. Šéfa všech patologů zesměšńovala a jeho důkazy odmítla, protože svědčily pro Kramného, protože rozbíjely na padrť důkazy o elektrickém proudu a ti i přesto že měl ze všech znalců nejdelší praxi v oboru znalec. Trestní řád hovoří o zásadě in dubio pro reo a to znamená že soud má povinnost rozhodovat ve prospěch obžalovaného, pokud o jeho vině existují pochybnosti, které nelze odstranit. Formulace v této podobě je známa až z období středověku, zásada však vychází z myšlenek římského práva.

4 1
možnosti
Foto

Ono je možná dobře, že celou záležitost projedná odvolací soud.

3 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2668x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik