Ódinovi vojáci na severu Evropy

V Norsku se nedávno také již objevily dobrovolné protiimigrantské hlídky, Ódinovi vojáci. Šíří se po celé severní Evropě. Od konce minulého roku se jejich počet již zdvojnásobil. Ódinovi vojáci chtějí být oči a uši policie.....

Norská policie vyjádřila částečné znepokojení, že Ódinovi vojáci chtějí suplovat policii. Norská premiérka Ema Solberg uvedla, že takové hlídky na ulici nepatří a představují nebezpečí. Naopak člen norské vlády Jan Arild Ellingsen ( FRP ) má jiný názor. Ódinovi vojáky považuje za správné a pochválil je. Pomáhají v zajišťování bezpečnosti a snižují kriminalitu.

V Norsku se ojevily dobrovolné hlídky Alláhových bojovníků v reakci na Ódinovi vojáky. Mají černé blůzy s kapucí ozdobenou vlajkou se šahádou, podobné v symbolice Islámskému státu. Říkají si Jundullaah, bojovníci Alláha.

Ódinovi vojáci se v norských městech začali objevovat nedávno, počátkem roku. Po finských městech hlídkují již několik měsíců. Finští Ódinovi vojáci byly založeni v Kemi ešte vlani, které leží nedaleko švédských hranic, odkud proudí do Finska nejvíce uprchlíků. Od loňského roku se jejich počet zdvojnásobil. Rozhodně nechtějí přebírat odpovědnost a pravomoce policii. Fungují jako hlídky, které hlásí podezřelé aktivity uprchlíků policii. Finsko loni přijalo 32.000 žadatelů o azyl, což je devětkrát tolik než v roce 2014 ( 3600 ). Ze statisitk finské policie vyplívá, že počet případů sexuálního napadení se na konci minulého roku zdvojnásobil. Bohužel tento hrůzný trend postihl téměř celou Evropu. Ódinovi vojáci chtějí pouze předcházet excesům imigrantů. Divit se tomu určitě nemohu, protože kolik je těchto excesů ve skutečnosti neví nikdo. Finsko, narozdíl od Švédska neotevírá tolik svou náruč uprchlíkům.

V dánském Aarhusu unikla tajně pořízená nahrávka z místní mešity Grimo s projevem imáma Abu Bilala Ismaila. Je to další z lekcí islámského mírumilovného náboženství. Znásilnění dětí je součástí naší kultury. Pokud se vdaná, nebo rozvedená žena dopustí nevěry a není pannou, bude ukamenována. Kdo zabije muslima, musí být zabit. Každý, kdo opustí islám musí být zabit. Tato mešita jž dříve podporovala Islámský stát. Islámský stát by se měl dostat na vrchol a působit na všechny ve světě ( NDL news media ).

Ve Švédsku, a není to vtip, vznikly nedávno také dívčí bazénové hlídky. Švédské dívky v bikinách společně hlídají ve veřejných bazénech ty uprchlické importní pudy. Po Evropě se začala " hrát " ta nejodpornější arabská hra. Jmenuje se Taharrush. Jedná se o masové sexuální útoky muslimů na ženy. Hra spočívá ve vytvoření tří kruhů, kdy " muži " ve vnitřním kruhu znásilňují ženu, další kruh je sleduje i točí a třetí kruh hlídá, odvrací a rozptyluje pozornost ostatních. Bohužel se jim tato odpornost daří. Vzhledem k vysokému počtu těchto útoků, vytváří svými vysokými počty chaos a zmatek. Policie je často nemůže potrestat, protože není schopna pachatele identifikovat. Je hrozné, že tyto nelidskosti zůstávají v drtivé většině nepotrestány.  TAHARRUSH je rozšířený jev ve většině arabského světa.

Ódin je staroseverský germánský Bůh Ásů. Byl uctíván po celém území obývaném Germány. Pro Švédy je to Óden a pro Němce je Wodenem. Je patronem básníků, bojovníků a státníků. Je bohem smrti, války, magie a extáze. Dle mytologie obětoval Ódin sám sebe, když byl po devět dní zavěšen na kmeni stromu probodnutý kopím, aby získal tajemství moudrosti. Dle některých historiků je Ódin vyobrazen na svatováclavské helmě. Ódinovi hlídky působí již ve 25 státech Evropy a mají za poslání chránit Evropany před muslimským násilím a kriminalitou.

K prvkům germánského pohanství se často vracel i Wilhelm Richard Wagner, německý hudební skladatel a významný představitel hudebního romantismu. Velikán operní tvorby a jeden z nejvýznamnějších reformistů tohoto žánru ( Bludný Holanďan, Židovství v hudbě, Valkýra, Tristan a Izolda , nebo Turecký pochod). V budově pražské státní opery je busta Richarda Wagnera.

Ódinovi vojáci nosí černé bundy s obrazem vikinga. Pro někoho mohou být jen dalšími extrémisty. Pro mě jsou to vlastenci a lidé, kterým záleží na svém národu a je jim nejdražší.

Kdybych byl skladatel, tak bych napsal ódu na Ódinovi vojáky. Naplňují mi hrdostí, že jsem také Evropan.

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 3.3.2016 13:10 | karma článku: 34,41 | přečteno: 1051x