Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Nevídané, neslýchané, ubohé a směšné

Americký prezident Barack Obama nazval německou kancléřku A. Merkel stážkyní Evropy a její postoj v migrační krizi byl odvážný. Dohoda s Tureckem byla krokem ke spravedlivějšímu rozdělení odpovědnosti za břímě uprchlické krize.

Drzost, arogance a faleš...

Dnes jsem přišel sem, abych řekl, že Spojené státy a celý svět potřebují silnou a jednotnou Evropu,..B.Obama v projevu v Hannoveru. Populisté se pouze snaží svalovat své problémy na jiné, kteří se modlí jinak, ať už jsou to imigranti, muslimové. Myslím, že postoj kancléřky Merkelové v uprchlické krizi, stejně jako mnoha Němců, byl odvážný. Pan prezident Obama dále vyzdvihl a ocenil skutečné morální a politické vedení Angely Merkel a dohodu EU s Tureckem považuje za krok, který povede ke spravedlivému rozdělení odpovědnosti za břímě uprchlické krize mezi více evropských států, nikoli pouze Německa a několika dalších států.

Tento projev doslova pobouřil i některé české politiky a myslím, že i mnoho obyčejných lidí. Paní Merkelová sice nedávno převzala další z mnoha humanistických a morálních cen, ale ve skutečnosti se staví zájmům většiny Evropanů. Věřím, že se svou multikulturní, sociálně-inženýrskou a zhoubnou politikou se staví možná i drtivé většině evropanů a všechny volby napříč Evropou to dokazují a věřím, že to dokazovat i nadále budou. Ať tomu říká někdo rakovina, populismus, vzestup fašismu, extremismus, nebo, kdo chce jak to hanit a škatulkovat, tak může, ale je to prostě názor lidí, projevený ve svobodných volbách. Pan Obama varuje před vzestupem populistů a sváděním všeho špatného na jinak se modlící muslimské imigranty.

Kriminalitu, terorismus, násilí na ženách a netoleranci k nemuslimům, kterou sebou také imigranti přinášejí pan prezident Obama ve svém projevu nezmínil, proč také? To, že nezmínil miliardy eur, které pomoc imigrantům a ekonomickým imigrantům stojí nezmínil, ale to mi nevadí. Kéž by pomohli peníze, ale ty putují Turecku, ve kterém zatýkají novináře, kteří si dovolí napsat něco o prezidentu Erdoganovi a jemu se to nelíbí. Paní Merkel mu v Německu v potírání svobody slova vydatně pomáhá. Prošla se nachystaným a načančaným uprchlickým táborem, vzdala hold Erdoganovi, ale střelbu tureckých pohraničníků do těch skutečných uprchlíků prchajících ze Sýrie na hranicích s Tureckem neokomentovala. 

 Moralizující, ale i k "populistům" káravý projev pana Baracka nenechal klidnou paní Janu Černochovou z ODS, která je první místopředsedkyní poslaneckého klubu pravicové strany ODS.

Pohledná, sympatická politička a ekonomka Mgr. Jana Černochová mi z duše promluvila..( k projevu pana B. Obami )..

Nevídané a neslýchané. Prezident Obama si těmito iracionálními  a stupidními slovy zřejmě koleduje o přehodnocení svéprávnosti a způsobilosti k právním úkonům? Začíná být nebezpečný nejen občanům USA, ale i sám sobě. Fotí se a poplácává s Castrem a evropany bude zrovna on trénovat na lidských právech? To je ubohé a směšné...

Bože, ochraňuj Ameriku..Radujme se a těšme se všichni ve zdraví už z brzkého odchodu tohoto neomarxisty z Bílého domu!..,řekla také paní Jana Černochová. Paní Černochová vystihla můj pocit z probíhajících nominačních voleb v USA, protože cítím stále větší radost z úspěchů pana Donalda J. Trumpa a věřím, že zastavit jej v jeho cestě za prezidentem USA se všem těm korektním politikům a neomarxistům a novým ( Halíkovským ) světovým pořádkům nepodaří. Raduji se s ním. V noci vyhrál ve všech pěti státech, kde se volby konali a americká naděje na budoucnost žije dál.

Paní Jana Černochová přeje američanům silného republikána, který nenosí růžové brýle a který vrátí světovou zahraniční politiku z naivního idealismu do tvrdého realismu, kam patří. Pana Trumpa sice paní Černochová nezmínila, ale zmíním jeho volební heslo..Make Amerika great again ( vybudovat opět skvělou Ameriku)..Věřím, že k tomu dostane příležitost, protože se již objevují spekulace a všemožné varianty, jak jej i přez dosavadní obrovskou podporu voličů zastavit. Věřím, že republikánská strana se zachová fair a uzná oprávněnost nominace Donalda Trumpa jako jediného svého kandidáta do  boje o Bílý dům.

Naše vláda dělá, že jedná v zájmu svých občanů a odmítá uprchlické a nesmyslné kvóty. Předseda ODS Petr Fiala ale poukazuje na realitu a reálné kroky vlády, které jsou opačné od jejích slov a slibů občanům.."Ačkoli česká vláda kvóty slavnostně odmítá, její faktické kroky jsou opačné"...Výsledkem je dle pana profesora PhDr. Petra Fialy situace, kde uprchlíci, kteří mají být proti své vůli přesunuti, raději utečou a je evidentní, že přerozdělování nefunguje. O to zarážející jsou snahy Evropské komise změnit azylový systém, který má nově obsahovat kvóty trvalé!

Za pravdu dává panu Fialovi realita přijetí sedmi syrských uprchlíků na základě kvót do Čr. Česko se rozhodlo přijmout sedm syrských uprchlíků na základě těchto kvót. Výsledek je takový, že tři ze sedmi vybraných uprchlíků, se po sdělení novinky, že budou přiděleni do Čr, raději z řeckého uprchlického tábora vytratili, aby se přesídlení do Česka vyhnuli (ČTK).

Jedná se o sedm syřanů, kteří prošli bezpečnostní prověrkou, ze třiceti. Zbylí neprošli. Česko se zavázalo přijmout z Řecka a Itálie 1100 lidí. Celkem by do roku 2017 mělo Česko přijmout 2691 migrantů ze středomoří. Nedovedu si představit jak ty migranty převědčí, či uprosí, aby chtěli do Čr. Náš sociální systém, díky Bohu, není tak absurdně štědrý k lidem, kteří pouze berou, jako v jiných zemích.

EU přez všechen odpor evropanů a obyčejných lidí, který se projevuje ve všech volbách napříč Evropou schválila povinné přerozdělování uprchlíků do zemí EU a to v počtu 6000 za jeden měsíc.

Píše se, že rakouské prezidentské volby vyhraje dost možná populista Hofer a ti multikulturalističtí psychotici se ptají, jak je to možné. Je to možné proto, že jeho protikándidátem je zelená zhouba a Rakousko je pod tlakem muslimskomigrantského násilí, mimo jiné. Pouze za minulý týden bylo v deníku Krone.at psáno o několika dalších znásilněních a násilí na ženách. Další čtyři brutální znásilnění na rakouských ženách v souvislosti s mladistvými imigranty. A to jsou ta nahlášená znásilnění. Skutečnost je horší a spojitost mezi migranty a vzestupu násilí na ženách v Evropě již přiznává stále více a více odborníků, i z řad těch, kteří uprchlíky původně vítali.

Sedmdesátidvouletá znásilněná rakouská důchodkyně z Traiskirchenu, kde se nachází přeplněný tábor migrantů je po brutálním znásilnění migranty v psychiatrické léčebně a pod silnými prášky. Ale takové věci pan nobelový a mírový prezident USA nezmiňuje. Zmiňuje jen naši neochotu pomáhat muslimským imigrantům, evropský populismus a hrdinnou kancléřku, díky níž mnoho evropanů cítí tu mírumilovnost islámu na vlastní kůži. Tu mírumilovnost muslimů, o které pan Obama tak rád mluví.

Pan americký prezident Barack Obama, ač nositel Nobelovy ceny za mír, má díky své válečnické politice a falešným a lživým vizím obrovský podíl na součané migrační krizi a invazi muslimských migrantů do Evropy.

On je dle mě jedním z těch, kdo to způsobil.

Autor: Patrik Juda | středa 27.4.2016 13:43 | karma článku: 41,66 | přečteno: 1945x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Manžela šéfky americké Sněmovny napadl kladivem. Kanaďan dostal třicet let

17. května 2024  21:06

Soud v Kalifornii vyměřil trest třiceti let odnětí svobody muži, který v roce 2022 vtrhl do domu...

Auto sjelo pod pražským Vyšehradem do Vltavy. Na místě zasahovali potápěči

17. května 2024  19:57,  aktualizováno  20:44

Hasiči a policie zasahovali na Podolském nábřeží, kde sjelo vozidlo do Vltavy. Podle pražských...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik