Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Německo : Horor ve Frankfurtu a hrůzná ohavnost ve Freiburgu jakou nepamatují

Ve strašidelném Německu dnes shodil ve Frankfurtu muž afrického původu osmiletého chlapce s matkou pod rychlík. Chlapec zemřel. Šokovaní lidé jej pronásledovali a na nádraží byl zadržen. Ve Freiburgu řeší proces jaký nepamatují...

Hrůzostrašné Německo: Dnes dopoledne na nádraží ve Frankfurtu nad Mohanem shodil muž(40) původem z Eritree matku s dítětem pod vysokorychlostní vlak! Ve Freiburgu řeší případ hromadného znásilnění mladé dívky jedenácti převážně žadateli o azyl a v Dusseldorfu museli během měsíce třikrát vyklidit celé koupaliště a to proto, že toho kulturního obohacení je prostě moc, agresivity ještě víc a Němci se už jednoduše bezpečně nemohou koupat ani na tom koupališti.

Osmiletý chlapec na místě zemřel a matka přežila jen zázrakem v úzké mezeře mezi kolejnicemi. Poté "muž" neúspěšně napadl dalšího člověka a lidé tuto kreaturu následně pronásledovali a společně s policií ji i dopadli. Dle dostupných informací je vůbec neznal. Někteří svědci této odpornosti, když viděli zemřít malého kluka, tak potřebovali lékařskou pomoc. Ale kdo pomůže všem Němcům v zemi, kde prostě zdaleka není bezpečno a například ve Freiburgu řeší případ hromadného znásilnění, jaký prostě nepamatují.

Myslím, že se toho děje v Německu mnohé, co jeho původní obyvatelé nepamatují. Je mi z toho smutno, ale jak se cítí rodiče dívky, kterou na podzim hromadně znásilnilo jedenáct odporných zbabělců, z nichž bylo osm Syřanů, Alžířan, Íráčan a Němec, tak to si představit nedokáži. Měli ji hodit extáze do pití, jeden ji vylákal ven před klub, odtáhl ji do křoví, a když ji znásilnil, tak zavolal kamarády a tato hrůza trvala až tři hodiny přes zoufalé prosby oběti, aby ji nechali.

Ona si nese duševní následky dodnes, možná si je ponese celý život a před soudem, který je momentálně jedním z nejsledovanějších v Německu vypovídala ze speciální místnosti na kameru, aby ty "lidi" nemusela vidět, protože by se dle psycholgů zhroutila. Německo se zhroutilo a jestli ne, tak se zhroutí brzy, ale do Česka to bohužel daleko nemají, tito afričtí a arabští hosté paní Merkelové.

"Nálada ve venkovních bazénech je stále agresivnější.""Každý rok se zhoršuje." "Je to děsivý vývoj."...Peter Harzheim (Předseda svazu provozovatelů německých bazénů). Pro ředitele lázeňské společnosti Rolanda Kettlera jsou tyto incidenty agrese noční můrou. To, že jsou agresivní incidenty ze strany Afričanů a Arabů na německých koupalištích pro pana ředitele lázeňské společnosti Kettlera noční můrou nemám pochyb, ale neomezil bych ty noční můry Němců pouze na koupaliště, ale mohou je mít z celého "svého" Německa. Já je mám z toho, aby jsme nikdy, nikdy jako Němci neskončili.

V Dusseldorfu opět a tento měsíc již potřetí zasahovala policie a bazén s 1500 návštěvníky byl potřetí vyklizen. Starosta bude přijímat opatření a je situací zděšen. Zatím platí, že od neděle vás tam pustí na koupaliště již jen s pasem, či občankou. Tentokrát na koupališti v Rheinbadu asi 60 mladých Afričanů ohrožovalo návštěvníky, plavčíka, zabrali tobogán jen pro sebe a podle videa vlastně celý bazén. Přišlo mi, že vidím video odněkud z džungle a ne z veřejného bazénu pro všechny. Pro všechny? Dle videa určitě ne. Podle médií se "pokusili převzít kontrolu nad bazénem". To je hezky řečeno a bylo na ně pouze šest pracovníků bezpečnostní služby, než přijela policejní jednotka.

Podle policejního mluvčího jde o muže severoafrického, či arabského původu, jak řekl po zásahu na stejném koupališti v minulém týdnu, když otce jedné rodiny obklopil dav asi 400 těchto lidí a i s rodinou je musela z koupaliště zachránit policie. Děsivá to představa, že otec vezme děti na koupaliště a obklopí vás dav dle videa né zrovna tolerantních lidí. Popsal bych ty lidi jinak, ale doba je taková opatrná, nechce li být člověk vymazán.

Myslím, že berlínský zastupitel Luthe má pravdu, když říká, že je to celoněmecký problém a že by na německých plovárnách měli asistovat policejní jednotky. V Kehlu to již udělali a ještě bazén oplotili ostnatým drátem.

Když čtu ty hrozné, strašidelné a sebedestrukční zprávy z Německa, tak mám někdy pocit jestli by jsme neměli ostnatým drátem oplotit naši zemi, protože co se děje v sousedním Německu je strach nahánějící. 

To, co provedli sami sobě, svým dětem a budoucím generacím je hluboce odsouzeníhodné.

Zabili jste Německo.

 

Zdroje: Expres: Ve Freiburgu vypovídala oběť hromadného znásilnění...Iprima..Afričan shodil na nástupišti ve Frankfurtu pod vlak ženu s dítětem. Osmiletý chlapec nepřežil......Echo24:Na koupaliště již jen s občankou.

Autor: Patrik Juda | pondělí 29.7.2019 17:42 | karma článku: 45,20 | přečteno: 3727x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Při přestřelce s hledaným mužem v USA zemřeli čtyři policisté

30. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  9:44

Životy čtyř policistů si vyžádala přestřelka s hledaným mužem, která se odehrála v pondělí v...

USA začaly u Gazy se stavbou mola, Pentagon bude stát přes sedm miliard

30. dubna 2024  9:42

Americká armáda zveřejnila fotografie, které ukazují výstavbu provizorního mola pro námořní...

Univerzita začala s podmínečným vylučováním studentů, kteří neukončili protesty

30. dubna 2024  8:35

Kolumbijská univerzita v New York City začala s podmíněným vylučováním studentů, kteří do...

Vedení TOP 09 jedná o ministrovi. Dorazil Tuleja, pozice ve vládě ho zajímá

30. dubna 2024  6:02,  aktualizováno  8:04

Vedení TOP 09 rozhoduje o kandidátovi na post ministra pro vědu, výzkum a inovace. Helenu...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik