Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... to bylo řevu, plamenejch proslovů, stížností, vydírání felčarů, ataků vůči TV a vomluvenek profi vítačů ! ,- v průběhu jednoho dne se celej program jakýsi Generace 21 totálně zhroutil a v podstatě upozornil ne byznys praktiky (ne)ziskovek napojených na penězovody ministerstev,- .... jako vobvykle je vyfackovala sama realita,- smradlavá pachuť keců vo humanitě, pravdě a lásce však přetrvává V!

2 0
možnosti
LJ

Už když sem přijížděli, na tomto portálu někteří poukazovali na příklad z Polska, kde charitativní organizace taky přivezla křesťanské uprchlíky před válkou a oni brzy z Polska odjeli do Německa. Netvrdím, že Generace 21 je bez chyb, ale řekl bych že nejspíš jde o taktiku těch uprchlíků.

1 0
možnosti
LN

...jeden dotaz to vyřeší...dostala Generace 21 od "křesťanů" zaplaceno....???...

0 0
možnosti

Karma, souhlas!!!

Nadační fond Generace 21 by měl mnoho věcí vysvětlit. Tato rodina do Česka přijela z Libanonu, kde žila v pronajatém bytě. měla statut uprchlíka UHCR a bylo od počátku zřejmé, že to nejsou uprchlíci před válkou. Následovala velká snaha fondu umlčet a zdiskreditovat důvěryhodnost TV Prima po reportáži s přemalovaným kravínem. Nyní probíhá další dějství příběhu a věřím, že se už otevřeli oči i sluníčkům, kteří jsou zastánci přijímání uprchlíků

6 0
možnosti
OP

R^ Mě ta kauza vůbec nepřijde smutná, naopak je nesmírně potřebná, aby se pročistilo naše prostředí a vyžírkové dostali co proto (zde Generace 21) hned zpočátku. To, že Němci s velkou pravděpodobností nevděčníky vrátí, bude modelový odstrašující příklad pro případné další vyčůránky, takže i toto je výborný průběh

6 0
možnosti
MN

To bych si ráda od Sobotky nechala povyprávět, jak po této zkušenosti s iráckými "křestany" chce přijmout 5000 převážně muslimských Arabů a Afričanů, které slíbil Bruselu "dobrovolně" přijmout do ČR.

Když pominu fakt, že Sobotka dal slib, ke kterému mu ani parlament ani lidé této země nedali mandát, tak to budou od samého počátku vyhozené peníze z našich daní.

Zatím jsem četla, že se Sobotka už nemůže dočkat, až v pondělí začne Turecko posílat tzv. Syřany z táborů do Evropy, aby se o ně mohl hlásit jak Krhounek. Někdo by toho člověka měl zastavit.

11 0
možnosti
MT

Nejenom "Generace 21", ale vsechny neziskove "humanitarni" organizace, slunickari by se mely prosetrit, v pripadne nelegalni, arogantni a agresivni cinnosti trestat, zakazat a postavit mimo zakon. Jen ty "uprchliky" nezapomente ZASE na naklady statu/danovych poplatniku zavest opatrne zpatky, aby nas jeste nesoudili za ujmu na zdravi...

Saskarna, az se mi chce zvracet a to ne kvuli migrantum ale vsem "humanitarnim" organizacim (nasich spoluobcanu, statu, strany a vlady) placenych z nasich dani.

9 0
možnosti
MS

V Německé tělocvičně jim bude určitě lépe. Pokud je Němci rovnou nevyhostí. :-P

5 0
možnosti

Velmi dobrý článek.V této kauze se stále víc potvrzuje že se nejedné o skutečné válečné uprchlíky,kteří svou zem opustili protože se obávali o život,ale důvod byl zcela jiný.Což včerejší odjezd jen dokázal.Do budoucna by bylo třeba si rozmyslet

komu a jak pomáhat.R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik