Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Policisté,né jen naši,ale všech států kteří se pokoušejí zvládnot příliv migrantů zaslouží obdiv a uznání za svoji velmi složítou práci při ochraně bezpečnosti,né takové mediální útoky.Humanitární pracovníci se většinou snaží o opak.

10 0
možnosti
MV

Mozna delaji jinak svoji praci dobre,ale je nutne ,aby nekomu nadavali do sviniii?

0 2
možnosti
PS

Policie si za své jednání zaslouží uznání. Ochrana hranic v Makedonii je zároveň ochranou naší bezpečnosti i v ČR. Dělají svoji práci, byli vyslání na základě práva a právo je na jejich straně. Nelegální činnost provozuje daný aktivista a měly v být z toho vyvozeny odpovídající důsledky, nikoli článek v médiích, kde napadá práci naší policie.

8 0
možnosti
JS

Není mi jasné proč na pana aktivistu nebylo zahájeno trestní stíhání.

15 1
možnosti
VV

Dobrý den , zmiňovaný divnotvor má evidentně MALÉHO , nemůže se předváděl před dívčí školou tak se realizuje tímto způsobem . Věřím , že si někdo dá práci a pošle ho do basy .

9 0
možnosti
MV
MN

Pan humanitární aktivista se stal součástí mezinárodní sítě pašeráků lidí a jako s takovým by s ním mělo být zacházeno.

32 0
možnosti
Foto

Jediná svině o, které se tady píše je to sluníčko.

17 0
možnosti
MV

No kdyz to tak procitam,tak jich vidim vic.

0 7
možnosti
Foto

K39a43r18e28l 59M14á39d45l55e

20. 3. 2016 10:42

Kdyby tihle aktivisté dostali pět let natvrdo v nejtěžším makedonském žaláři, neuronil bych pro ně ani slzu. Dodal bych odkaz na původní článek:

http://www.lidovky.cz/ceska-policie-na-makedonske-hranici-proslula-nasilim-a-vulgaritami-rika-dobrovolnik-g3i-/zpravy-svet.aspx?c=A160317_160113_ln_zahranici_sk

Jen bych ještě doplnil zajímavý postřeh - v sesterských Lidovkách u tohoto článku úplně chybí diskuze. Nevím, jestli tam pro sichr nebyla od začátku, nebo zmizela, až když se začala plnit nesluníčkovými příspěvky.

22 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik