Na střední v Anglii zakázali klukům nosit šortky. Je ti vedro? Vem si sukni a buď gender

Pobouření čtenáři se ptají, zdali se již jejich Velká Británie skutečně nezbláznila. Škola vyšla vstříc genderové neutralitě a přijala pravidla v odívání žáků, aby se transgendeři cítili lépe. Sukně, nebo kalhoty! Trans a nebo hic

Je britská společnost opět o pár mil dál jak zahubit sebe sama?

Gender-fluid - osoba sexuálně nevyhraněna............Nově přidaný výraz do slovníku Oxford English Dictionary.

V Oxfordu a bohužel zdaleka nejen tam si nehrají však pouze se slovíčky, ale i s výkladem biologie, přirozeností a vlastně učí chlapce, když to trochu přeženu, že normální je být transgender, nebo něco jinak extra speciálního, ale hlavně probůh nebuď tím, kým jsi se narodil.

Na škole v Británii potlačila ta nová a asi už všudypřítomná, za mě zvrácená "pokroková" levicová ideologie lidskou přirozenost. Potlačila ji ve jménu jedné z těch dnes již mnoha sexuálních menšin a odchylek všeho druhu. Kam až zajde to přizpůsobování většiny, dovolím si napsat to téměř sprosté sousloví normální většiny ke všem těm menšinám si zdaleka nedovedu ani představit. Je to tolerance a ochrana před diskriminací jen pro vyvolené?

Ta nezdravě podporovaná myšlenka, že pohlaví je jen smyšlená role je útok na národ, rodinu i klasické vzdělávání.

Na střední škole Chiltern Edge v Oxfordském hrabství zakázali chlapcům nosit šortky v letních měsících. Kalhoty a nebo sukni. Škola tak vyšla vstříc genderové neutralitě. Trend chránit práva transgenderových studentů v Británii sílí a školy si postupně osvojují genderově neutrální opatření. Školy se řídí zákonem o rovnosti a mají povinnost chránit transgenderové studenty před diskriminací.

Nechápu o jaké rovnosti je řeč. Nejsou tedy teď diskriminováni ti, kteří se prostě jako kluci narodili a nemají, tedy spíše neměli s tím žádný problém? Kluci, kteří byli jako kluci spokojeni, tedy do té doby, než jim někdo vsugeruje, že IN v tom novém světě je být všechno jiné, jen né prostě obyčejný kluk. Co vsugeruje, ale nařídí, protože jestli je ti chlapče v létě teplo v kalhotách tak si můžež vzít už pouze sukni. Tu sukni, kterou si však mají chuť vzít možná ti, kteří se třeba jen tak vzhlédli v celebritách nového věku tolik propagovaných v médiích včetně naší ideologistické ČT. Ten pan Marie Feryna tam ale roky říkal věci. Ale on už pouze nemluví a nepíše jen poezii. Dost prý bylo řečí.

Já samozřejmě chápu, že existují sexuální menšiny, lidé s odlišnou orientací a neznám nikoho, kdo by to nechápal, ale proč si kvůli menšině mají brát v tomto případě všichni chlapci sukně, aby se ta menšina necítila diskriminována, tak to pochopit neumím. Škola je spokojena. Mě to logika nebere a nechápu to. Nejsem sám. O zákazu krátých kalhot včetně těch šitých na míru a pasujících k uniformě psala většina britských serverů. Nejčastější slovo v diskuzích šokovaných Britů bylo směšné.....

"Těžký nesmysl."..."Je to jen vtip?"..."Nikdy jsem nečetl něco tak směšného."..."Zbláznila se velká Británie?"..."Chudáci kluci, jak ponižující pro ně."..."Tak školy se trápí stejnokroji? A co se tak vrátit k tradiční výuce!"..."Stává se to vše příliš směšné. Ztratil jsem řeč."..."Tato země se stává směšnou."..."Děsí mě, že tito učitelé vzdělávají naše děti."

Nedivím se, že je čtenář zděšen. Byl bych také, ale trochu mě uklidňuje, že předsedou parlamentního Výboru pro vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu je pan Václav Klaus mladší, protože on, jak by možná řekl jeho otec není z jiné planety.

Ale i pana Václava Klause mladšího již cenzoři  z facebooku bedlivě sledují. Používá totiž vlastní zdravý rozum po letech praxe v našem školství a to je pro Velkého bratra nebezpečné. Ano i panu Klausovi už smazali obrázek. Dovolil si sdílet pro všechny ty genderisty světa doslova kacířskou myšlenku ztvárněnou nevinným obrázkem, kde pohlaví jsou pouze dvě a ostatních asi 38 gender možností jsou duševní poruchy. V Británii to berou obráceně. Když jeden chce mít sukni, tak jí budete mít všichni, aby nebyl smutnej.

Některé země již pokrokově přistoupily k uznání třetího ( a čtvrtého a pátého atd. ) pohlaví a mají na to zákon. Možná se o tom brzy bude hlasovat i u nás. No já budu hlasovat proti, protože jsem konzervativní. V učebnici biologie nás učili, že savci mají dvě pohlaví, a já sdílím názor, že člověk je savec.............Václav Klaus mladší

Budeme všichni Gogo? Raději snad ani ne. Jsem rád, že je pan Václav Klaus mladší předsedou parlamentního Výboru pro vzdělání a jde proti proudu té eurounijní genderové ideologie a všem těm fatálně chybným a novým ismům jako jeho otec a evropský vlastenec.

Milá Velká Británie, Vaši ideový vůdci a tvůrci hodnot se zbláznili.

 

Zdroj: Dailymail: Skirts are cool, boys are told: School bans shorts in summer in favour of gender neutral uniform policy

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 7.6.2018 7:31 | karma článku: 41,31 | přečteno: 2416x