Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Muslimové budou cestovat do USA pouze na létajících kobercích

Podle posledních volebních průzkumů, může prezidentský kandidát za republikány Donald Trump, dotáhnout svou cestu, stát se 55. prezidentem USA do vítězného cíle ( BBC, US News a WR ). Dle politických expertů má velmi reálnou šanci

Další z volebních průzkumů z roku 2016 ( US News and World Report, Fox ) vypověděl tak, že Donald Trump má skutečně reálnou šanci vyhrát prezidentské volby v USA, které se uskuteční počátkem listopadu tohoto roku. Pokud bude kandidátem demokratů Hillary Clintonová, tak i nemálo demokratů bude volit právě Donalda Trumpa. Naprostý opak prázdné a již jednou neúspěšné Hillary Clintonové.

Televizní vystoupení s Donaldem Trumpem trhají divácké rekordy. Přivítání na volebních setkáních má jako rocková hvězda a je vítán bouřlivým aplausem. Podle pana Donalda  Trumpa je Hillary Clintonová spoluodpovědná za smrt stovek tisíc lidí, díky katastrofě, která se i jejím přičiněním odehrává na blízkém východě. Doslova řekl, díky jejich stupidní politice ( Obama, Clintonová ). Donald Trump zmiňuje také, že Nobelovou cenou za mír oceněný americký prezident Barack Obama a USA pod jeho vedením bombardovaly nejvíce zemí od konce druhé světové války ( Fox news 13.12.15 ). To, co se " povedlo " Obamovi na středním východě, je katastrofa. Hillary Clintonová byla tou nejhorší ministryní zahraničních věcí, jakou kdy tato země měla. Trump dále pronesl, že Clintonovi způsobili na balkánu chaos. Je chybou, že jsme bombardovali národ, který byl naším spojencem v obou světových válkách. Pro Clintonovi to byl úspěch, ale pro mě je to hanba. Musím napsat, že Čr také ( sice humanitárně ) bombardovala Srbsko. Také se stydím. Jugoslávci se k nám, jako jedni z mála v roce 1968 neotočili zády. Jsou to hrdí lidé a vlastenci.

Podle ruského prezidenta Vladimíra Putina je Trump talentovaný favorit a rozený lídr. Pan Trump označil pochvalu za čest. Paní Hillary Clintonová přirovnává Putina ke zlu a Hitlerovi. Myslím, že krom své strhanosti a politické vyžilosti, ji dostihla i senilita. Vlastně řekla, že drtivá většina Rusů uctívá Hitlera.

Na you tube je interview Donalda Trumpa z 21.12.15. Říká v něm mimo jiné,..V Německu budou vzpoury a to brzy. Ti mladí imigranti vypadají jako vojáci. To, co se dějě v Německu je šílenství a brzy přijdou útoky ze strany migrantů. Vždyť je Němci nechávají přijít. Paní Merkelová zešílela. Měl pravdu, ale jsme bohužel pouze na začátku této invaze.

Donald Trump slíbil svým voličům již mnohokrát, že USA bude great again. Opět skvělá, velká. Skvělá byla bez migrantů ( Fox ). Donald Trump se umí vyjádřit nahlas jazykem mnoha američanů. Říká to, co si mnoho politiků myslí, ale bojí se to vyslovit nahlas. Některé příklady..Zahraniční politika mě nezajímá, protože máme dost svých problémů doma ( Independent ). Nastavíme nová pravidla. Přistěhovalci musí pryč. Tahle země patří nám, nebo ne! ( NBC ). Všechny syrské uprchlíky přijaté Spojenými státy vrátíme zpět do Sýrie. Je totiž možné, že se jedná o teroristickou armádu. Může to být ISIS. USA by měla v příštích letech přijmout dvěstětisíc uprchlíků? Nepředstavitelné. Jedná se o taktický a vojenský krok, který nemá obdoby. Nepřijmeme je.

Největší potlesk za celou kampaň sklidil po výroku,..Donutím všechny syrské běžence, aby opustili USA. Mezi největší Trumpovi podporovatele a příznivce patří známá americká novinářka a komentátorka Ann Coulter. Autorka řady knih a bestselerů, která nabádá Američany, aby létali aerolinkami, které jsou nejvíce žalovány pro přísnou kontrolu pasažérů arabského původu. Je také autorkou věty, že muslimové by měli cestovat pouze na létajících kobercích. Tato, pro mnohé kontroverzní dáma a kritička levice a demokratů, je možná i budoucí ministryně bezpečnosti. Donald Trump to již několikrát naznačil a ona Trumpa popisuje jako svou zpřízněnou duši. Paní Ann Coulter byla v roce 2009 časopisem Time zařazena mezi 100 nejvlivnějších osobností Ameriky.

Nikdy jsem si nemyslel, že budu přát panu Trumpovi, ale už je to tak. Musím přiznat, že události posledních měsíců a let, mě, jak někdo může říci, radikalizovali. Asi nejenom mě. Ale v tom právě vidím vinu sluníček. Ty jejich idee a pravdolásky v kontrastu s realitou mi otevřeli oči. Stále nemohu dostat z mysli to násilí, které již proběhlo, ale bohužel nebylo poslední. Našel jsem si sám sobě duševní pomoc. Začal jsem psát blog. Chci se dělit o své pocity i s ostatními. Zpětná vazba čtenářů je důležitá, obohacující, i když někdy se mi reakce čtou těžce.

Na závěr napíši, že jsem se včera po delší době těšil na čt1. Pořad Nejchytřejší Čech mě lákal ke sledování. Když, ale ten pan tabu budka úchyl nova Šmucler během první půl hodiny spolu s hospodským kouzelníkem připoměli asi desetkrát tu žumpu s perem proti panu Václavu Klausovi, tak jsem televizi vypl a skutečně se pozvracel ( mám asi vředy již ). Po této odpornosti si Čt dlouho nepustím.

 

 

Autor: Patrik Juda | neděle 10.1.2016 12:53 | karma článku: 35,58 | přečteno: 917x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1861x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Izraelští osadníci blokují humanitární pomoc pro Gazu. Mají tipy i od vojáků

1. června 2024  17:01

Židovští osadníci na okupovaném Západním břehu Jordánu blokují nákladní vozy s humanitární pomocí,...

Muž v Německu střelil svou těhotnou ženu do hlavy. Pátrá po něm i vrtulník

1. června 2024  15:54,  aktualizováno  16:33

Policie v Porúří na západě Německa pátrá po útočníkovi, který dnes dopoledne na dvou místech ve...

Publikace v predátorských časopisech ničí kariéru, varují vědce univerzity

1. června 2024  16:28

Univerzity varují studenty před predátorskými časopisy. Ty zveřejňují články bez ohledu na jejich...

Autobus s dvanácti dětmi vjel na Berounsku na krajnici a převrátil se

1. června 2024  16:19

U Tetína na Berounsku v sobotu odpoledne havaroval autobus s dvanácti dětmi. Při nehodě se...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2668x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik