Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

napadá mě, jestli, kdyby byl v Německu vyprodán třeba před patnácti lety, byste byl tak bogově natěšen..Myslím, že byste to přešel jako nějakou trochu zajímavější, ale obyčejnou zprávu, aniž byste tušil, že přijde doba, kdy Vám to, zdá se, udělá nesmírnou radost...nikde ani zmínky, atd.... kristovanoho... já budu psát o zplynování, ale vážně si nemyslím a neříkám, že by měli být vyhalazeni všichni...prostě jenom pár...:-Pólalaá, bez komentáře, ale souhlas s panem Simonikem

1 1
možnosti
VS

Každý normálně soudný člověk si to přečte a usoudí, že ta kniha je výplod chorého člověka, stravovaného neskutečnou nenávistí. Když k tomu bude komentář, nelze nic namítat. Dnešní generace to nebude studovat a porovnávat s prožitými útrapami válečné vřavy, takže některé bláznivé ideje zaniknou, jelikož nebudou dnešním člověkem pochopeny. V ČR to před časem vyšlo bez komentáře historiků. Prvních pár dnů velký křik, potom ticho po pěšině.

2 0
možnosti
VV

Kazdy, kdo tu knihu, i nekomentovanou stacil docist aspon do ctvrtiny pochopil o co jde a co je Adolf Hitler zac.

Ta kniha nemela byt povinna jen v Nemecku. Tu knihu meli v tricatych letech povinne cist vsichni politici sveta. Nedoslo by to byvalo tam, kam az to doslo.

2 0
možnosti
VV

Ve ktere kategorii je prosim u der Spiegel Mein Kampf nejprodavanejsi knihhou?

Dekuji za ujasneni.

0 0
možnosti
Foto

v literatuře faktu..také jsem překvapen

0 0
možnosti