Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Homosexuálové šíří po Praze virus HIV

Homosexualitu neodsuzuji, ale určitě ji ani neoslavuji. Když před třemi lety v Holandsku začali v rámci pravdoláskařství do škol distribuovat pohádku, jak si princ bere za manželku prince bylo to příliš i na tolerantní holanďany..

Vedoucí hygienické stanice hl. města Prahy Božík Buchtela podal trestní oznámení na 30 mužů, na základě zpráv epidemiologů. V posledních letech se prý situace rapidně zhoršuje a počet nakažených virem HIV závratně stoupá. Jako nikdy předtím. Vedoucí Aids centra Ladislav Machala potvrdil, že těmto mužům opakovaně diagnostikovali pohlavní choroby a informace o nich byly předány hygienické stanici. Těmto homosexuálům nyní hrozí 10 let za těžké ublížení na zdraví a šíření pohlavních nemocí. S nějakou ochranou si tito lidé starosti nedělali.

Homosexuálové se začali prosazovat v 60. letech v USA mezi květinovými dětmi ( hippies ) pod vlivem drog, lásky a monstrózní promiskuity. Homosexualita byla vyškrtnuta ze seznamu nemocí v roce 1973 také v USA ( Spitzer ). O deset let později zachvátila USA první vlna nakažených homosexuálů tehdy novou nemocí. Přezto tato nová doba a vzpoura proti přirozenosti a přírodě je rok od roku více a více vnucována, jako něco, co je vlastně normální. Je to další pravdoláskařská propaganda. Dnes již nelze téměř užívat v souvislosti s homosexualitou slova jako rozdílnost, odchylka, nebo abnormalita. To se homosexuálů dotýká, na to jsou citlivý, a oni jsou přeci úplně normální a někteří i hrdí a homosexualitu propagující.

To, že dítě může mít pouze muž a žena, dvě rozdílné bytosti již neplatí zcela. Nebo platí, ale ta silná homosexuální propagace se to již léta snaží vyvrátit. Pokud se něco vyskytuje ve čtyřech procentech, tak to prostě je abnormální. Vnucovat to již i dětem jako normalitu mi přijde zvrhlé a nepřirozené. Pro mě je to stále minimálně zvláštnost a za normální to prostě nepovažuji.. Čísla to potvrzují. Jistě, homosexuálové si najdou výzkumy jiných homosexuálů a budou tvrdit, že mají jiná čísla a jiné podklady pro své nepřirozené teorie.

Řada pedofilů jsou homosexuálové ( 30% ). Homosexuálové jsou mnohonásobně promiskuitnější, než, dovolím si napsat, normální lidé. Tři čtvrtiny homosexuálů vystřídají za život více jak sto partnerů. Lesbické ženy se chovají mnohem zodpovědněji. U normálních mužů je to dvacet partnerek a u žen ještě méně. Homosexualita byla vždy brána jako nemoc, než byla jako jediná vyškrtnuta americkými lékaři ze seznamu nemocí bez jednoznačných výzkumů a klinických zkoušek. Bylo to spíše z politických důvodů, než proto, že by to nebyla nemoc.

Ti nakažení homosexuálové teď zaplatí vysokou cenu. Je ale strašné a odporné, že i když znají svou diagnózu, tak tuto nemoc přesto šíří vědomě dál. Věřím, že budou odsouzeni, protože si to zaslouží. Homosexuálové se často odvolávají do zvířecí říše, kde je to prý běžné. I ve zvířecí říši je to abnormalita, ale hlavně člověk není zvíře. Člověk by měl být schopen potlačit tyto pro mě cizí pudy.

Jako vrchol hrůznosti propagace abnormality homosexuálů považuji Prague Pride. Chlubit se tím, že jsem homosexuál a vydávat to za hrdost a chloubu považuji za pervérznost a ostudu Prahy.

Pro homosexuály, které znám, je sexualita intimní věc a i oni odsuzují ten pochod slávy. Bavíme se normálně a nevnucují mi svou sexualitu. Ti, kteří to dělají, jsou pro mě nemocní, i kdyby se děti měli za pár let učit, že je to moderní a přirozené. Bohužel někdy mám pocit, že se to může stát.

 

Autor: Patrik Juda | úterý 26.1.2016 14:21 | karma článku: 31,98 | přečteno: 1038x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1861x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

KOMENTÁŘ: Atentát na velké rudé zvíře se stal šablonou pro politické procesy

1. června 2024

Premium Před 76 lety, 27. května 1948, jen tři měsíce po komunistickém puči, byl spáchán atentát na...

Propalestinští demonstranti vtrhli do muzea v New Yorku. Zasahovala policie

1. června 2024  18:47

V pátek vtrhly stovky propalestinských demonstrantů do Brooklynského muzea v New Yorku. Nad jeho...

Starosta platil vědmu z obecního rozpočtu. Věřil, že mluví s jeho mrtvým otcem

1. června 2024  18:17

Francouzský starosta Gilles d’Ettore skončil ve vazbě poté, co naletěl vědmě oblíbené mezi tamní...

Problémovou čtvrť ovládl islám. Vrací se tam klid a ze Švédů je malá menšina

1. června 2024  18:06

Migrace a problém se začleňováním migrantů do společnosti je ve Švédsku důležitým tématem voleb do...

Rozdáváme mléčnou výživu ZDARMA
Rozdáváme mléčnou výživu ZDARMA

Už jste slyšeli o nové pokračovací mléčné výživě BEBA SUPREMEpro 2 určené dětem od ukončeného 6. měsíce? Nyní můžete tuto nejdokonalejší recepturu...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2668x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik