Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Holanďané, Novozélanďané.., aneb rasisti jsme všichni.

Na Novém Zélandu a v Holandsku jsem žil šest let. Na migraci, přijímání uprchlíků a nepřizpůsobivých, mají stejný názor jako my xenofobové. Multikulturalismus je blábol. Holanďané se stěhují na Zéland. Tam mají "jen" ty Maory..

Holanďané i Novozélanďané mají stejné obavy z uprchlické krize a invaze islámské náboženské netolerance jako my. Vždy, když někdo uvádí Holandsko jako projekt, kde se multikulturalismus osvědčil, tak se směji. Zkuste k někomu v Holandsku jít a pogratulovat mu k tomu. Možná vám dá facku. Není to tak, a my rozhodně nejsme větší rasisti, než oni. Naopak. Holanďané se mnou v práci první dny nekomunikovali. Později mi řekli, že to bylo proto, že jsem Polák. Nejsem. Poláků je v Holandsku také již myslím dva milióny a jejich popularita u Holanďanů je na bodu mrazu. To víte. Všude pořádek, posekané zahrady, kultivovaní lidé a najednou projde pivní jednotka vesnicí a pořádek je pryč a všude odpad kolem. S Poláky to vyřešili. Vystěhovali je do lesů, kde společně žijí a odkud jsou sváženi na práci. Já jsem s Holanďany problém neměl. Mluvil jsem anglicky, učil se holandsky, choval se jako návštěvník cizý a krásné země, pracoval jsem, ale Čechů tam hlavně tolik není. To je ten hlavní důvod. Jinak Holanďané proklínají 80léta, když se jim přestalo chtít čistit veřejné toalety. Tehdy začali brát do země Turky, aby tyto a jiné neatraktivní práce dělali oni. Dodnes toho obrovsky litují. I Turků jsou tam již milióny. Mají vlastní čtvrtě a tam i vlastní pravidla. Mešity se rozrostly a vyjít například v Rotterdamu po setmění do arabské čtvrti je skutečný bobřík odvahy. Mě tato představa naštěstí nevzrušovala ani přez den. Ani policie se tam nehrne. S Turky jsem pracoval. Většinou byly líní, velmi arogantní a koukali tak nadřazeně, že jsem často přemýšlel, co je k tomu opravňuje. Nepřišel jsem na to. V Holandsku žije asi 16 milionů obyvatel. Holanďanů je 5 milionů. Opravdový Holanďané brání ještě své krásné vesničky. Tam skutečně zatím nepouští nikoho. Mají je jedinečné a upravené jako jsem nikde jinde na Světě neviděl. Je mi líto holandské menšiny tvořené skutečnými Holanďany. Slovo multikulturalismus je v Holansku zakleté...nenávidí ho. Přesně taková je má zkušenost. "Rasista a extremista" Geert Wilders patří již roky mezi nejpopulárnější politiky v zemi. Věřím, že vyhraje volby. On má rád své Holanďany a rozumí jim. Ale bude to mít těžké. Bude ho volit menšina, i kdyby to byly všichni Holanďané.

To Zélanďané jsou chytřejší a není divu, že bílý Holanďané prchají právě k nim. Prchají, aby začali znovu. Aby našli opět svoji vlast. Tu jejich, Holandsko, již ukradli černoši a muslimové...Zéland má tvrdou immigrační politiku. Chceš li trvalý pobyt, tak,....1) Dokonalý zdravotní stav, neboli rentgen plic, odběry krve a jiná vyšetření v místním zdravotnickém zařízení ... (tato položka mi v přepočtu vyšla na 30.000)..,.2) Předložit dokumenty o vzdělání a různé výpisy, vše certifikovaně přeložené do anglického jazyka....( dalších 10000)..3) Žádost od novozélandského zaměstnavatele k immigračnímu úřadu, že Vás skutečně potřebuje a má zájem konkrétně o Vás...( tak na tom jsem pracoval dva roky)... potvrzení o tom, že na Novém Zélandu studuji...a přesto, i na residenci, neboli trvalý pobyt čekáte léta. Pokud nejste například doktor, nebo jiná ceněná profese, se kterou je vše jednodušší. Kdyby jste náhodou něco provedl, je žádost automaticky zamítnuta. Zélanďané chtějí nové osadníky, ale musí splňovat jejich podmínky!! Zdaleka neberou každého. Pouze ty, kteří mohou být prospěšní Novému Zélandu a je to tak správně. Zéland je rozlohou asi jako dvě Československa a žije tam 4 milióny lidí. Neboli prostor mají, ale zkušenosti také. Nejsou tak naivní, jako byly mé romantické myšlenky o Maorech, než jsem je poznal. Žádná země by dnes neměla být naivní. Když slyším pana Dienstbiera, je mi špatně. Nežije v realitě. Mimochodem ty současné uprchlíky například Austrálie rovnou obrací a posílá na jiné ostrovy. Například na Nauru a tam mohou žít, nebo se vrátit domů. Taková je nabídka. Ještě jim dokážou pomoci do Kambodži. Ale do Austrálie je nepustí.

Zélanďané, ač se to nezdá, mají také své problémy. Také není zélandská společnost tak soudržná, jak si kdejaká romantická duše může myslet. Maoři hřeší na to, že jsou Maoři. Oni mají ale určitý argument, který jiní zneuživatelé sociálních dávek často nemají. Je prostý. My jsme tady doma a vy budete platit. My budeme mít 15 dětí a vy nám za to budete každý čtvrtek platit. Pracovat nebudeme. Budeme chlastat, budeme agresivní a naše 15% menšina spáchá 85% veškeré kriminality. Kriminalita je na Novém Zélandu relativně nízká ( měl jsem asi smůlu ). Můj moudrý zaměstnavatel mi na toto téma řekl,..Ano, oni tady byly první, ale kdyby jsme nepřišli my, bílý evropané, tak tu běhají nazí a požírají se mezi sebou. Mimochodem běžně užívaný maorský výraz pro bělocha, pakeha, znamená v maorštině prase. Prý proto, že prasečí maso je tomu lidskému chutí nejpodobnější. Dobrou chuť

Autor: Patrik Juda | úterý 15.12.2015 10:12 | karma článku: 41,64 | přečteno: 2880x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1861x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Muž v Německu střelil svou těhotnou ženu do hlavy. Pátrá po něm i vrtulník

1. června 2024  15:54,  aktualizováno  16:33

Policie v Porúří na západě Německa pátrá po útočníkovi, který dnes dopoledne na dvou místech ve...

Publikace v predátorských časopisech ničí kariéru, varují vědce univerzity

1. června 2024  16:28

Univerzity varují studenty před predátorskými časopisy. Ty zveřejňují články bez ohledu na jejich...

Autobus s dvanácti dětmi vjel na Berounsku na krajnici a převrátil se

1. června 2024  16:19

U Tetína na Berounsku v sobotu odpoledne havaroval autobus s dvanácti dětmi. Při nehodě se...

Podruhé za týden. KLDR do Jižní Koreje opět poslala balóny s odpadky a výkaly

1. června 2024  16:16

Severní Korea poslala přes ostře střeženou hranici do Jižní Koreje další balóny s odpadky a výkaly,...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2668x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik