Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Holanďan a zelený levičácký kačer

40 let nepovedého integrování a elity nepochopily jedinou věc. Tento kabinet nechal pustit větrák, když čelíme ohni. Premiére Rutte, vteřiny běží a v sázce jsou naše životy. Usnadňujete muslimskou invazi. Evropské vlády selhali..

Bojovník za Holandsko a Holanďany Geert Wilders promluvil v holandském parlamentu a reagoval na mladého poslance ze strany zelených Klavera, který jej nazval demagogem.

Nemáme šanci úspěšně zvládnout žadatele o azyl. Muslimská invaze zaplavuje naši zem. Takový nápor nemůžeme zvládnout a neměli bychom experimentovat.

K mikrofonu přichází mladý poslanec Klaver ze strany zelených a začíná svou obhajobu všech uprchlíků....

Pan Wilders nás varuje před hrůznou povahou islámu a před právem Šaría. Skutečností však je, že miliony lidí se snaží uprchnout před hrůzami Islámského státu. Utíkají před stejným terorem, před kterým nás varuje pan Wilders. Ti lidé hledají bezpečí. Takže varujete před stejnou věcí, jaká ty lidi žene sem. Z vašeho projevu vyplývá, že vláda dělá vše pro nenizozemce a měli bychom dělat víc pro svoje lidi a vše, co se děje za hranicí s Belgií, máme kompletně ignorovat. Tomu nerozumím.

Reakce Holanďana..Pokud by jste mě poslouchal, tak už jste to dávno věděl a vaše stanovisko je směšné. Terminologie "uprchlíci" není korektní. A dokonce i kdyby to uprchlíci byly a všichni utíkali před Islámským státem, byly by přeci v bezpečí již v Turecku, Řecku, Srbsku, Maďarsku, Rakousku, nebo v Německu. My jsme až osmá země, takže nevidím důvod je přijímat. Tito chudí a zoufalí uprchlíci, jak říkáte, cestují přez osm bezpečných zemí. Můžete se tomu smát jako kačer ( pan Klaver se usmíval ), ale taková je pravda.

Mladý pan Klaver si vzal opět slovo a řekl..Ano, asi lžu, když tvrdím, že děti bez přístupu ke vzdělání a k potravinám jsou zoufalé. Protože o tom tu mluvíme, pane Wildersi. Nemají jídlo, nemají kam by šly budovat svou budoucnost z uprchlických táborů. Tito lidé utíkají před Islámským státem a terorem, kterým tu strašíte. A pokud budete nadále kategoricky vylučovat lidi a nezjistíte si před čím utíkají a co obnáší být uprchlík, potom pro vás mám jediný výraz, a to je xenofob, protože máte strach ze všeho, co neznáte...

Holanďan..Pokud bychom přijímali a pomáhali každému, kdo splňuje vaše kritéria, což jak jsem vyrozuměl jsou všichni bez přístupu k potravinám a vzdělání, museli bychom sem vpustit celou Afriku. Přijmout miliony lidí podle vašeho pojetí pomoci. Vy byste chtěl naše obyvatelstvo nahradit Araby a zelenými levičáky, ale my si něco takového nepřejeme. Nechceme být ve vlastní zemi mezi samými Araby a zelenými levičáky. To rozhodně ne. Za druhé:, pojem uprchlíci je nepřesný. Pokud by jimi skutečně byli, zůstali by v nejbližších bezpečných zemích. Protože uprchlík hledá bezpečí. Ale pokud zarytě touží po životě v Nizozemsku, pak mám obavy, že motiv bezpečnosti se podvoluje motivu štědrého sociálního systému.

Naštěstí naposledy promluvil zelený Klaver..Chcete blokovat vstup každému, kdo se vám zdá cizí. To je něco, co by jste neměl pane Wildersi. Jste představitel naší země a před námi je těžký úkol. Přichází sem spousty lidí, ať se vám to líbí, nebo ne. Politici musí převzít odpovědnost a dát najevo, že můžeme žít pohromadě a nevylučovat odlišné lidi s tím, že jsou zde kvůli profitu, nebo že jsou všichni teroristé, uzavřel.

Největším úkolem Nizozemců je trpělivě snášet pana Klavera, jeho nesmyslné a nemožné sny, že do této země můžeme přijmout všechny bez přístupu ke vzdělání a potravinám. Podle kritérií pana Klavera bychom přijímali desítky a desítky milionů lidí s označením "uprchlíci". Nerealistická snaha, která je vážnou hrozbou naší národní identity. Jsem ochoten se vsadit, že nikdo kromě sebranky zelených levičáků si to nepřeje. V Africe se do pomoci musí zapojit státy z blízkého regionu. Bohaté státy Katar, Spojené arabské emiráty, nebo Saudská Arábie nedělají naprosto nic, co by pomáhalo. Přitom by mohli. Jsou si blízcí životní úrovní, společností se stejnou kulturou i jazykem.

Jejich občané by měli cítit enormní sounáležitost. Nemohu pochopit, že tyto nadstandartně ekonomicky zajištěné země Golfského zálivu, kde policejní auto je Lamborghini, přijali pouze 137 uprchlíků. To je ostuda! Buďme upřímní : Nizozemsko se  stává méně bezpečné, méně prosperující a zejména méně nizozemské kvůli momentální muslimské azylové vlně tsunami. Současná vláda by dle průzkumů neobsadila ani 30 křesel ( ze 150, pozn. autora ), ale činí rozhodnutí, která budou bolet následující generace. A to je komické.

Usnadňují muslimskou invazi a importují sem tisíce a tisíce muslimských rodin, včetně širšího příbuzenstva. 40 let nepovedeného integrování a elity nepochopily jedinou věc. Tento kabinet nechal pustit větrák, když čelíme ohni. Každý žadatel o azyl nás stojí 36.000 euro ročně. Tolik dostává jedinec, který naší společnosti ničím neprospěl. Více jak polovina z těch co přišla ze Sýrie, Somálska a Iráku již berou sociální podporu! Stejně jako třetina Maročanů..."povzbudivé vyhlídky".

Nizozemsko nebylo stvořeno, aby se stalo matkou Terezou celého světa. Naše země neprocházela těžkostmi, aby teď akceptovala tolik muslimů. Nejsme tu pro migranty s Ipady a Allstars ( značkové boty ). Jsme tu pro nizozemské občany, kteří již věčnost čekají na reformu bydlení, zatímco žadatelé o azyl jsou upřednostňováni.

Naše zpravodajské služby selhali. Evropské vlády selhali. To největší společenské tabu je dnes zmínka o uzavření hranic. To je náš jediný krátkodobý záměr, který zoufale musíme uskutečnit. Hranice zůstanou otevřené a teroristický útok je jen otázkou času. Ptejme se kdy? a kde?..Pane Rutte, vteřiny běží a v sázce jsou naše životy a lidé v této budově, kteří si nechtějí přiznat realitu, budou zodpovědni za krev v našich ulicích.

Holandsko mám rád a přál bych holanďanům pana Wilderse za premiéra, což se však může stát nejdříve za rok. Je mi smutno, že jen pár dní po nizozemském NE v referendu k asociační dohodě s Ukrajinou, předloží Brusel návrh k přistoupení k asociační dohodě, neboli přesný opak. Je to jako výsměch a facka holanďanům a říkám si jak současný premiér Mark Rutte dostojí svého slibu holanďanům, že dřívější souhlas s dohodou jeho vláda přehodnotí.

Volby v Holandsku budou až za rok, ale budou.......Hodně štěstí holaďané.

 

 

Autor: Patrik Juda | úterý 12.4.2016 4:38 | karma článku: 34,02 | přečteno: 776x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Máš jiný názor? Tak tohle je výsledek. Kaliňák o zákulisí atentátu na Fica

18. května 2024

Premium Je jedním z nejbližších lidí premiéra Roberta Fica ve straně Smer-SD. Byl ve všech Ficových vládách...

Se samopalníky šli svrhnout komunisty. Proč největší Prokešův puč nevyšel

18. května 2024

Premium Před 75 lety, v polovině května 1949, se měl odehrát vůbec nejvážnější ozbrojený pokus o svržení...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik