Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Evropská pravice je na vzestupu a počet znásilněných žen bohužel také

Vzestup krajně pravicových stran po celé Evropě je důsledkem migrační krize. Evropské pravicové strany se již jednoznačně a hlasitě vyjadřují proti tomu strašidelnému sociálnímu pokusu. Hromadná zvířecí znásilnění již nelze tajit.

Včera měli tři mladé, náctileté Němky velké štěstí. V celkovém součtu tlupa asi třiceti migrantů ( údajně Afghánců, každopádně v tomto případě zvířat a žadatelů o azyl zároveň ) naháněla tyto dívky v nákupním centru v Kielu. Naštěstí tam bylo mnoho lidí a dívky se schovali v kavárně, kde již ostatní Němci zalarmovali policii. Migranti kladli policii odpor a byly zpacifikováni a odvezeni, ještě před tím však hostům restaurace vyhrožovali. Migranti byly již propuštěni.

Nevěřím, že je někdo schopen spočítat, kolik migrantů, nelegálních migrantů, žadatelů o azyl, nebo jaký výraz použít, v Německu vlastně je. Němci neznají čísla, místa ani jména uprchlíků před válkou a násilím. Německé úřady údajně nevědí, kde je asi 130.000 migrantů, kteří nedorazili do ubytoven. Situace ale musí být o dost horší. Pravdivá čísla by bez tak v současnosti uvést asi nemohli, ale vyhoštěno z Německa bylo asi údajně 300.000 migrantů, ale jestli odešli nikdo neví. Naopak, do Německa proudí další statisíce migrantů. O všech těch, kteří se nezaregistrovali, nevědí Němci vůbec.

V Callais bylo francouzkým občanům slíbeno, že část džungle bude vyklizena. Francouzká vláda svůj slib nedodržela, stejně jako před 78 lety, když nás vydali nacistům. Uprchlíci se odvděčili hned ve čtvrtek, když napadli autobus s britskými dětmi, který se vracel ze školního výletu v Itálii. Na autobus házeli kameny, rozbili skla, mlátili tyčemi do karoserie a děti si prožili trauma. To byla jejich odpověď. Když teď Němci v Klausnitzu blokovali autobus, byly označeni za xenofoby a rasisty a skoro nějakou špínu nenávistnou. Policista, který vyvedl mladého migranta byl vystaven kritice. Od Němců v Klauznitz sklidil aplaus, jako kdyby dali Němci gól na MS. Myslím, že normální člověk, musí dnes chápat pocity normálního Němce, aniž by jej nazýval rasistou.

Bývalý populární bavorský premiér Edmund Stoiber si myslí, že růst popularity ( extrémě ) pravicových stran je důsledkem migrační politiky Angely Merkel. Strany jako Alternativa pro Německo, strana Svobodných Geerta Wilderse v Holandsku, Svobodná strana v Rakousku ( H.Ch. Strache ), nebo Le Penová ve Francii. Vůbec se novým voličům těchto stran napříč Evropou nedivím. Volil bych stejně. To, jak to dnes v Holandsku, Francii, Belgii, samozřejmě v Německu, ale i jiných zemích vypadá, je důsledkem té zvrhlé a nepochopitelné politiky bruselských elit.

Státy, které jsou již těžce zasažené migrační vlnou přesto, nebo právě proto, mnoho informací stále tají. 

V Magdeburgu byla předevčírem brutálně znásilněna další mladá devatenáctiletá dívka. Stalo se to na univerzitním kampusu v Magdeburgu. Byla těžkým způsobem znásilněna skupinou mužů. Kvůli mnoha zraněním ji policie stále nemůže vyslechnout. Policie již zatkla tři podezřelé. Před asi týdnem byla na místním hřbitově znásilněna jiná, dvacetičtyřletá žena a další dvě mladé ženy byly také znásilněny ani ne před měsícem. Podezřelí jsou lidé, cituji, jižanského typu. Obyvatelé Magdeburgu se oprávněně obávají dalšího soužití s migranty. Kdo se jim může divit?

Ve Švédsku údajně také policie musí tajit kriminální činy migrantů, ale ten nejhorší utajit nešel. Asi před čtrnácti měsíci dvanáctičlenný gang muslimů non stop sedm hodin znásilňoval matku dvou dětí. Dle státního zástupce šlo o nejzrůdnější znásilňovací maraton v dějinách Švédska. Sedm z dvanácti zrůd bylo odsouzeno ke čtyřem, až osmi! letům. Muslimští diváci u soudu tleskali a volali bílá děvka. Znásilnit ženu, která není zahalená není hřích, podle Islámu.

Srbsko již dva dny nepouští žádné uprchlíky a Makedonie od včera. Pan premiér Slovenska také na nic nečeká a zeď se již staví a stát bude. Slováci, ale i ostatní evropané nejsou slepí a nečekají na ten nezdraví Brusel. Pan ministr Chovanec byl v Makedonii a poděkoval našim policistům. Nejvíce mě momentálně těší, že Rakousko se vzepřelo unii a je s námi, ale za sebe jsem v tento moment především s Němci.

 

 

Autor: Patrik Juda | sobota 27.2.2016 12:17 | karma článku: 38,32 | přečteno: 1492x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Manžela šéfky americké Sněmovny napadl kladivem. Kanaďan dostal třicet let

17. května 2024  21:06

Soud v Kalifornii vyměřil trest třiceti let odnětí svobody muži, který v roce 2022 vtrhl do domu...

Auto sjelo pod pražským Vyšehradem do Vltavy. Na místě zasahovali potápěči

17. května 2024  19:57,  aktualizováno  20:44

Hasiči a policie zasahovali na Podolském nábřeží, kde sjelo vozidlo do Vltavy. Podle pražských...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik