Europol varuje, OSN kritizuje a připomíná Einsteina

Holandsko spolupracuje s dalšími zeměmi EU na plánu jak vracet migranty do Turecka a chce rozšířit své nálety na ISIS i o Sýrii. OSN to kritizuje s argumenty, evropské země jsou bohaté dost a uprchlíci mají kvalifikaci (Guardian )

OSN kritizuje poslední návrh holandské vlády na vracení migrantů do Turecka. Albert  Einstein byl také uprchlík, a tito uprchlíci mají kvalifikaci ( F. Graandi ). Amnesty inernational se připojuje a kritizuje ostřeji. Vracení uprchlíků by prý bylo protizákonné. Tak tyto dvě organizace bych si už nepřál ani do pohádek, ale spíše do hororů, kam bych zařadil i ten komiks pro děti. Nerozumím v jaké realitě žijí a z jakých informací a motivací tyto organizace vycházejí.

V Holandsku budou volby až za rok, ale zdá se, že holadský premiér Mark Rutte asi pochopil, že by je mohl prohrát již letos. A evidentně nejen on. Přiměl se k prohlášením, po kterých volají Holanďané již roky. Přesto věřím, že holanďané ocení za rok toho, kdo jim naslouchá a jedná v jejich zájmu celá dlouhá léta. Geerta Wilderse.

Europol varuje před dalšími teroristickými útoky v zemích EU. Pod záminkou náboženských shromáždění fungují i v Evropě speciální výcvykové tábory. Europol nevyloučil, že se mohou cvičit i v ČR. Mohou se shromažďovat při předstíraném studiu náboženství a četbě z koránu. Největší nebezpečí může v tento moment přijít z Balkánu. Tudy povede nová další cesta imigrantů do Evropy. Mluvčí unijní oganizace Frontex, Izabella Cooper uvedla, že jsou při " ochraně " hranic bezmocní. Oceňuji její upřímnost.

Finsko i Švédsko začíná s deportacemi desetitisíců odmítnutých žadatelů o azyl za rok 2015. Švédsko polovinu z 63.000 a Finsko asi dvě třetiny ( asi 20.000 ). Švédsko se navíc, dle slov generálmajora Anderse Brannstroma připravuje na válku. Globální situace nás dovedla k závěru, že budeme během několika let ve válce.

Němci již nebudou udělovat azyl Tunisanům, Maročanům a Alžířanům. AfD, Alternativa pro Německo je dle průzkumů třetí nejpopulárnější stranou v Německu, preference stále rostou a její předsedkyně, Frauke Petra, vyzvala kancléřku Angelu Merkelovou k demisi. Důvodem výzvy je její selhání v migrační invazi a pro importování násilných konfliktů do Evropy ( DPA ).

Respektovaný německý psycholog Hans J. Maaz prognózuje, že se Angela Merkelová nevyhnutelně psychicky i fyzicky zhroutí a prý ztratila kontakt s realitou ( Daily Mail ). Každý den se navíc objevují nové a nové zprávy o tom, že německá policie měla přikázáno přivírat oči nad kriminalitou uprchlíků. Všechny je identifikovat by prý bylo drahé. Minimálně ve Švédsku také policie musela tajit kriminalitu a sexuální obtěžování ze strany migrantů.

Ve Willingenu-Schenningenu v Německu včera někdo vhodil granát do areálu ubytovny pro uprchlíky. Ten neexplodoval a zlikvidovali jej pyrotechnici. Policie uvedla, že je to první útok takovou zbraní ( DPA ). Počet žhářských útoků se zvedl ze šesti v roce 2014 na 92 v roce 2015. Počet útoků proti migrantům z 28 na 173 a tento trend v novém roce ještě roste ( Německý spolkový kriminální úřad ).

Věřím, že rok 2016 bude rokem, kdy Evropa opět začne hájit svou kulturu, historii, Evropany, tradiční evropské národy a Evropu jako takovou.

Autor: Patrik Juda | sobota 30.1.2016 7:26 | karma článku: 37,29 | přečteno: 1227x