Donald Trump zvyšuje náskok a papež vyzval k otevření srdcí

Papež František dnes z Mexika vyzval svět, aby ukázal lidskou tvář tragédii, kterou je nucená migrace. Snažte se migranty pochopit a otevřete svá srdce. Stalo se to nadohled hranicím Texasu. Již žádnou smrt a žádné vykořisťování.

Papež se zastavil dnes i u plotu mezi Mexikem a USA, pomodlil se za migranty a požehnal i američanům na druhé straně hranice. Donald Trump s papežovou cestou na hranice nesouhlasil. Papež prý nechápe nebezpečí z otevření hranic. Donald Trump má naopak v plánu na hranicích vystavět velký plot a celkově je posílit. Donald Trump má otevřené srdce pro své američany, dle nejnovějšího průzkumu opět zvýšil náskok a pln víry a očekávání vyhlíží sobotu, kdy se v jižní Karolíně uskuteční v pořadí třetí primárky.

Americký prezident Barack Obama v úterý uvedl, že Trump nemůže zvítězit v amerických prezidentských volbách, protože američané jsou dostatečně inteligentní. Nicméně dle průzkumu Reuters by jej dnes volilo 40% všech republikánských voličů, zatímco druhého v pořadí Teda Cruze 17%. Prezident USA, Barack Obama nazval mladé dětské uprchlíky jako snílky, kteří chtějí prožít americký sen. Donald Trump prohlásil, že tyto snílky vyprovodí z USA a dodal, že by si přál americké snílky. Děti narozené v USA, které budou snít. To je můj sen.

Trump ohodnotil práci prezidenta Baracka Obami a příliž jej nepochválil. Prezident Obama prý neudělal nic pro afroameričany. Když vydím afroamerickou mládež, třicetileté i starší, tak se podívám na statistiky a zjistím, že jsou velmi smutné. Z afroamerické mládeže je 58% nezaměstnaných. Náš afroamerický prezident neudělal nic pro ostatní afroameričany. Činost Baracka Obami na postu amerického prezidenta je odporná. Nedokážeme se vypořádat s Islámským státem a naše hranice se dají přirovnat ke švýcarskému sýru...( politico, realclearpolitics ). Donald Trump prosazuje vyhoštění všech 11 milionů nelegálních migrantů.

Američtí daňový poplatníci nedávno věnovali půl miliardy amerických dolarů na rekonstrukci sídla OSN v New Yorku. Jednu z místností tohoto krásného a nového centra si pronajali muslimové k hromadným modlitbám. Zaměstnanci sídla OSN nedokáží určit, kdy se to vlastně stalo. OSN nikdy nesouhlasila, aby jakákoli místnost z jejich sídla byla vyhrazena muslimským modlitbám, ale nikoli pouze muslimským. Jakémukoli náboženství. Dle původního plánu se zde měli setkávat příslušníci všech náboženství. To již ale není možné. Modlitební koberce, spolu se stovkami bot jsou momentálně na velké hromadě v samém srdci OSN.

Křesťané, židé, hinduisté takové výsady nemají. Pouze jedno náboženství je nadřazeno všem jiným náboženstvím.

Charta OSN hovoří o úctě k lidským právům a svobodě pro všechny bez ohledu na náboženství. I na příkladu sídla OSN v New Yorku je vidět, že islám je nadřazený všem a všude. Jinak to ani nemůže vlastně bohužel být. Šaría je psána a Šaría je dána. Již 1000 let je dána.

Pan prezident Miloš Zeman dnes po setkání se slovinským prezidentem řekl, že migrační krize není minulostí, ale může být  hrozivou budoucností. Věřím, že to lidi nenechává chladnými, protože to je realita a skutečnost.

Pan ministr Zaorálek dnes zveřejnil statistiku, se kterou jej seznámili v Německu. Z milionu migrantů, kteří přišli do Německa, jich 300.000 není zaregistrováno a nikdo neví, kde jsou a co dělají. To je téměř třetina. Němce jsem vždy považoval za precizní a pečlivé lidi. Nechápu, jak je to možné. Přijde mi, že se každý den dozvídám nové a horší a ještě horší informace ohledně uprchlické krize.

Věřím, že paní Angela Merkelová rezignuje a Evropa se definitivně a společně probere do reality.

 

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 18.2.2016 17:31 | karma článku: 34,43 | přečteno: 857x