Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Čulíkovi svinští Češi a do sebe zahledění pitomci

Šéfredaktor Britských listů Jan Čulík a jeho verze těch správných médií uvádějí další pokračování své dobráčkovské show. Ostatní mnohá média prý šíří hnus, když logika je prý ponechána stranou a zůstává jen iracionální nenávist...

Pan Čulík je opět rozlobený a zděšený..

Pana Čulíka velmi znepokojuje, že prý určitá část českého národa se zjevně záměrně a samovolně vylučuje z civilizovaného světa. Co je prý ale skutečně děsivé, je to, že netolerantní a xenofobní hysterii zcela plánovitě a systematicky českou společností šíří domácí česká média, a to prý většinou na základě zkreslených, nebo zcela smyšlených informací.

Neboli všechny nezkreslené a objektivní informace najdetete v listech pana Čulíka, poznámka autora.

Pan Čulík se za mnoho Čechů hluboce stydí a apelovat na lidskost a normální chování prý již asi nemá cenu. To říká člověk, který když máte jiný názor než jeho růžové listy, tak je schopen v rámci tolerance a normálního lidského chování vás i udat zaměstnavateli. Český lékař Vladislav Rogozov by o tom mohl vyprávět. Tento český doktor, který již deset let pracuje v nemocnici v Sheffieldu otevřeně promluvil pro česká média o hrozbě islamizace Británie. Pan doktor Rogozov také v zájmu bezpečnosti pacientů nedovolil lékařce operovat s muslimským šátkem na hlavě.

Pan "tolerantní a i jiným názorům otevřený" Čulík se zalekl popisu reality pana doktora Rogozova a sepsal své udání na něj pro rasismus a xenofobii, což prý projevil v tom rozhovoru pro české médium. Své udání pro jistotu zaslal nikoli pouze do Sheffieldské nemocnice, ale i na jiná místa, aby způsobil co největší rozruch, včetně bulváru, který mu v tu chvíli tedy nevadil. Dle pana doktora Rogozova navíc v udavačském textu pan Čulík manipuluje s pravdou a jeho praktiky považuje za estébácké. Panu Rogozovovi byla doporučena i policejní ochrana a tato čulíkovina ohrozila bezpečnost rodiny pana doktora.

On si totiž dovolil napsat a vyslovit své reálné a letité zkušenosti ze života v Británii i o soužití s muslimy, a tak ho pan pravdoláskař udal. Fuj, fuj, fuj..ty rasisto a nenávistný doktore.

Dnes se ale pan Jan Čulík zlobí na české médium, které prý vydalo ostudný a nenávistně škodolibý článek, který pojednává o paradoxu, že se muslimská dívka fotila ve jménu lásky a pokoje na protest proti demonstraci lidí, kteří nesouhlasí s islamizací Evropy, v tomto případě Vlámů v Belgii. Neboli, jak napsal, proti demonstraci xenofobů a ultrapravicových nenávistníků. Mimochodem včera se demonstrovalo i v Itálii a ve Španělsku, takže ti "nenávistníci" jsou v celé Evropě pane Čulíku. Tak se nerozbrečte, že netoleranci a předsudky šíříte vy. A jsou to zhoubné ideje multikulturalismu.

To, že muslimská dívka protestuje proti demonstrantům a nadšeně se fotí je v pořádku. Má na to právo. Problémem je, že tato muslimka údajně hájící toleranci, mír a lásku sama nenávidí Židy..."Tolik je nenávidím"! Tato muslimská dívka Zakiya Belkhiri, která si pro média přeje, aby všichni různí lidé mohli žít vedle sebe, tak na sociálních sítích prezentovala něco trochu jiného.."Hitler se nezbavil všech Židů".. "Pár jich nechal"..."A to proto, abychom my teď věděli, proč je zabíjet".

To je ale lásky a tolerance v mladé muslimské mírotvůrkyni. Tuto nenávist k židům pan Čulík tak trochu omlouvá věkem, původem a tím, že prý není zrovna geniální. Každopádně ji nikde neudá a naopak se ptá, proč se dívce upírá vývoj směrem k toleranci a dobré vůli. Pan Čulík se prostě zlobí, že média otiskla i ty kontroverzní slova a nepopsala ji pouze jako tu lásku samu. Na internetu si z ní lidé dělají spíše legraci za její falešné moralizování, ale z toho je pan šéfredaktor zděšen. Chudinka upřímná.

V dalším dnešním článu Britských listů ( Češi jsou do sebe zahledění pitomci ) se vyjádřil o Češích pan cestovatel, undergroundový hudebník a asi i publicista Michal Dajč.

Pan Michal Dajč byl v Londýně i Berlíně prý fascinován multikulturalismem. Byl fascinován od první chvíle, a to tím jak různé rasy, národy, etnika a náboženské skupiny dokážou žít vedle sebe. Je to dle jeho slov prý úžasný a pozitivní pocit ze světa bez zábran a  předsudků! Sám však trpí předsudkem, že většina Čechů nikam nejezdí, nejdál prý na Slovensko, či nakupovat do příhraničí.

Pokud Češi někam jezdí, tak se jedou vytelit pár metrů za hotelem na pláži v Itálii, Turecku, nebo Řecku, což umí prý každý idiot a Češi jsou v tom mistři. Takže Evropu procestoval asi pouze on a jeho kapela. Za mě je mistrným manipulátorem a demagogem, který je pln předsudků, právě pan všechnoznám Dajč.

Čechy prý nezajímá žádný přesah a mezi skutečné lidi prý Češi nejezdí, tak jako on. On cestoval několik let a viděl nebezpečná místa na periferiích měst východních i západních. Trávil prý čas se skutečnými lidmi jako jsme my sami. Necítí se jako Čech, ale jako Evropan, což mi přijde paradoxní, když tak hájí multikulturalismus. Češi jsou prý do sebe zahledění pitomci, kteří si nevidí na špičku nosu. V následující větě pan falešná morálka dodává, že nás ale nehází všechny do jednoho pytle. To je od vás milé pane Dajči.

Pan Dajči apeluje na všechny, aby neodsuzovali slepě názory a lidi, které neznají. Češi prý jednají jak jednají, protože neumí jazyky a mají strach se konfrontovat s vnějším světem. Češi se bojí, že nebudou rozumět slovům vnějšího světa a názorům, které z těchto slov také vyplívají, a to musí skončit dodal. Myslím, že většina Čechů naopak rozumí vnějšímu světu a obává se o budoucnost Evropy oprávněně. To tito vítači veřejnosti léta lžou a lhát stále budou. Někdy i pro peníze.

Pan Dajč mudrcoval a pranýřoval Čechy i dále..Až přijde čas, kdy Češi osvobodí svoje mozky z tenat komunistického uvažování a kádrování toho čemu nerozumějí, tehdy přijde doba změny. Změnu podle pana Dajča bych si určitě nepřál a myslím, že Evropané se ve volbách vyjadřují jednoznačně, ale i při téměř každodenních demonstracích napříč Evropou. To pan Dajč nekomentuje. To není jeho postoj. On je ten světoběžník a moralista.

"Až budou Češi chtít porozumět nesobecky, bez zábran, novým jazykům, kulturám a jiným novým lidem, tak poté nastane doba změny". "Dobrý první krok k pochopení světa je vykročit z paneláku nebo chalupy a začít cestovat".

Letos prý Češi skutečně upřednostňují dovolenou v Čr a to i z obav cestovat do některých zemí. Nedivím se tomu, protože teroristické a zákeřné násilné útoky radikálních islamistů jsou každodenní realitou v evropských, ale i jiných zemích. To teroristé a tito islámští radikálové jsou těmi, kdo šíří strach a násilí. Nechápu, kde berou Britské listy tu drzost dělat z Čechů nenávistné lidi a xenofoby. Radikálních islamistů se obává většina Evropanů a oprávněně. Právě pro tu zkušenost, které některé západní země s integrací uprchlíků prožili a prožívají.

Věřím, že většina Čechů nejsou zlý lidé, kteří nikomu nechtějí pomáhat. Ty z nás dělají pouze lidé, jako je pan Čulík, Dajč a jejich Britské listy. V podobném duchu jako Blitky se dnes vyjádřil také pan monsignor Tomáš Halík, ale k němu již napíši pouze..

Pán Bůh s námi a zlé pryč

Autor: Patrik Juda | pondělí 23.5.2016 15:43 | karma článku: 39,09 | přečteno: 1465x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Manžela šéfky americké Sněmovny napadl kladivem. Kanaďan dostal třicet let

17. května 2024  21:06

Soud v Kalifornii vyměřil trest třiceti let odnětí svobody muži, který v roce 2022 vtrhl do domu...

Auto sjelo pod pražským Vyšehradem do Vltavy. Na místě zasahovali potápěči

17. května 2024  19:57,  aktualizováno  20:44

Hasiči a policie zasahovali na Podolském nábřeží, kde sjelo vozidlo do Vltavy. Podle pražských...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik