Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Nedávno jsem viděl dokument o spolupráci fašistického Německa s arabskými státy , které spojovala nenávist k Židům. Po válce tam spousta nacistů utekla a díky kontaktům byli vřele přijati. A nové demokratické Německo těchto kontaktů využilo k obchodní činnosti. Zřejmě jsou tyto vazby ještě silnější a přetrvaly v čase. Možná jsme dnes jenom svědky odkazu minulosti . Je přece paradox, aby dnešní Německo dávalo přednost před svoji židovskou menšinou lidem z arabských států, kteří představují maximálně bezpečnostní riziko a obrovské náklady. Možná je za tím ještě něco víc.

3 0
možnosti
SB

Opět tady jeden zarytý eurohujer posílá oponenty současné EU do Moskvy. Prostě typická hloupost některých lidí, kteří oponování směrem k EU berou automaticky jako rusofilskou záležitost.

Já si naopak myslím, že Rusku pomáhají právě naopak miliony takových Jiřích Vrabců, kteří podporují současné vedení EU. To posouvá Evropu, tradiční protiváhu tradičního ruského imperialismu, k naprostému civilizačnímu kolapsu. A komu ubude protiváha, a ona ubývý Rusku, ten může mnohem snadněji realizovat své představy.

Nechápu, jak si někdo může myslet, že Rusko se bojí evropských biopaliv, které nic nepřinášejí a pouze odčerpávají finanční prostředky formou dotací, fotovoltaiky, která je zcela nefunkční, když slunce nesvítí, a pro kterou stejně je nutné udržovat v chodu záložní zdroje, kdyby náhle svítit předstalo, krachujícího Řecka nebo migrantů s nataženýma rukama žebráků, kteří však se chovají arogantně a osobují si práva diktátorů.

Aby Evropa byla protiváhou, musí mít fungující armády, bezpečnostní složky, tajné služby apod. To stojí nemalé úsilí a nemalé peníze. Jestliže to úsilí a ty peníze utratíme za migranty a jiné bruselské nesmysly, tak je nebudeme mít pro ty účely, které jsem uvedl, a Rusko na tom vydělá.

6 0
možnosti
JV

Pro tebe by bylo take dobre mistecko ,ani ne tak daleko .U tatika Putina a vem toho inzenyra sebou.

0 4
možnosti
SB

Už nevíte, jak reagovat na to, že ta vaše nesmyslná myšlenka sjednocené multikulturní Evropy dostává na frak, tak se uchylujete i k takových nekultivovanostem, jako je tykání oponentům?

Nejste jediný buran, který to tady dělá.

3 0
možnosti
OZ

Není náhodou pan prezident ing.Miloš Zeman taky s Kolýna??;-);-)

0 0
možnosti
Foto

to není, ale náhodou je ještě kandidát věd CSc.

2 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2668x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik