Angela Merkel před soud a OSN jen do pohádek pro děti

Nový komisař OSN pro migraci vydal po absurdních komiksech pro děti nové prohlášení k uprchlické krizi. Evropa by dokázala přijmout víc uprchlíků, tvrdí komisař OSN Grandi a členské země Eu by měli lépe spolupracovat. OSN si přeje

OSN si slovy nového komisařě Fillipa Grandiho přeje, aby země EU zvýšili svou podporu syrským uprchlíkům. Zopakoval slova Angely Merkelové, která bude čelit v Německu žalobám proti německé vládě i své osobě, za imigrační politiku. Několik právníků v Karlsruhe podalo žalobu, podle které přijímala Angela Merkelová rozhodnutí, která jsou v rozporu s německým zákonem. Němečtí právníci tvrdí, že rozhodnutí otevřít hranice uprchlíkům je nejvážnějším proviněním paní kancléřky. Autor žaloby, Clemens Antweiler označil paní Merkelovou za recidivistku, neboť otevření hranic není jediným činem, který jej přesvědčil k podání žaloby ( Der Spiegel ).

Lázně a jiná kulturní zařízení se uprchlíkům zavírají po celé Evropě. Německé lázně Zwickau definitivně znemožní migrantům vstup do lázní. Zdaleka nejednou obtěžovali ženy a masturbovali ve výřivých bazénech. Další lázně v Německu se připojují a hlásí obdobné a nechutné případy ( Bild ). Představitel asyrských křesťanů Kanoun tvrdí, že se v Německu objevují bývalí bojovníci ISIS, kteří byly rozpoznáni asyrskými křesťany žijícími v Německu. Policie se tím údajně momentálně nezabývá, protože tito údajní teroristé nespáchali v Německu doposud trestný čin.

Britský Daily Telegraph píše, že strategie EU selhala zcela. Evropské země jsou rozděleny spory o řešení uprchlické krize. Pokud Británie vystoupí z EU, tak evropská unie pravděpodobně zanikne. Britům se nelíbí, že jim má být z Bruselu diktováno, aby přijímali další uprchlíky. Deník Daily Express uveřejnil vyjádření viceadmirála Británie Johna Weala, který zmínil možnost použít proti ISIS jaderné zbraně raketovým systémem Trident.

V Calais to vře více a více. Uprchlíci zaútočili na trajekt a britští dopravci požadují oprávněně nasazení armády. V Berlíně se zdvojnásobil  počet vyznavačů radikálního islámu a polovina je prý připravena na násilné akce ( německá kontrarozvědka ).

OSN poté, co vydala naučné video, kde vykresluje uprchlíky jako vzdělané lidi, kteří doslova " páchají méně zločinů, než vy " a nepředstavují riziko, se to rozhodla vysvětlit  i dětem formou hrůzného komiksu, kterému se však nelze ani zasmát. Měli by spíše vydávat pohádky, jako Karel May, ale toho mám alespoň rád již od dětství.

Situace migrační invaze se nelepší a bohužel jen těžko bude. Islamisté totiž pouze plní přání koránu, který každému přívrženci islámu radí, že musí každou zemi, kde žije, i lidi tam žijící konvertovat k islámu, nebo je zabít.

Přezto věřím, že Evropa přežije.

Bůh nám pomáhej.

 

 

 

 

Autor: Patrik Juda | pondělí 25.1.2016 13:03 | karma článku: 38,73 | přečteno: 1238x