Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Zajimave,

presel jste od Nemecka ke Skandinavii, o ktere toho vite jeste mene. Jen tak dal, uz se tesim na clanek o muslimech na souhvezdi Kentaur

0 3
možnosti
TJ

Vedeme minulé války. Proti komunismu, proti nacismu, a nechce se nám do té s Islámem. Ta už je moc dávná a pro nás uzavřená. Pro muslimy ne, vedou ji už 1400 let a nikdy nepřestanou. I když historicky v Evropě párkrát dostali po čuni. Zpravidla to bylo proto, že stavěli obrovské armády, ale techniku a strategii používali zastaralou, ukradenou z předchozích nájezdů. Početně slabší křesťanská vojska je i přes nejednotu, zrady a kdovíco dokázala porazit, často díky novým vynálezům nebo taktice. No, a máme je tu zas. Zas se holedbají počty, mávají kalachy a koketují s jádrem. A zas to dopadne stejně. Jen těch mrtvých bude hrozně moc. Jen co nás donutí bojovat opravdu o všechno.

4 0
možnosti

Články o muslimech a nenávistných projevech a násilném chování

určité části migrantů a jejich náboženských vůdců jsou velmi aktualní.Je velmi zarážející že tato muslimská invaze se většiny

evropských leadrů jako by netýkala.Snad i oni procitnou a budou se snažit tuto situaci změnit dokud je ještě nějaká možnost.

9 0
možnosti
PP

Ač jsou tyto projevy nesnášenlivosti od islámských duchovních velmi časté, stejně se prostě nic nezmění. Nevím kolik zavražděných či znásilněných musí být, aby se lidé probudili a alespoň se něco pokusili změnit ve volbách.

V jednom má ten dánský kripl pravdu - Evropa pod vedením současných "užitečných idiotů" dělá vše možné i nemožné pro sbezničení. A nutno podotknout, že zatím se jí to víceméně daří.

14 0
možnosti
Foto

Plíživá mulimská invaze. Nic jiného.

Nechápu, že to evropští leadři nevidí.

Nebo spíš vidí a přejí si to.

Karma, Patriku.

9 0
možnosti
Foto

věřím, že evropané tyto leadry temna odvolí do zapomnění v celé Evropě

2 0
možnosti
DV

D16a51v87i12d 22V94l87k

1. 4. 2016 13:18

Vy jste s těma muslimama jak kolovrátek. Nechápu kdo to pořád čte.:-/

0 16
možnosti
Foto

A proč Vám to Davide vadí?

O každé katastrofě se hodně píše. Třeba o povodních 1997 a 2002.

A muslimský nájezd je něco podobného.

9 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik