Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Myslím si pane Juchelko, že po vládě ANO tu máme tu nejhorší situaci, kterou jsme si jen mohli představit a k vašim výrokům se netřeba vyjadřovat.To, že se všichni rodíme levicoví a jsme jimi dokud nedospějeme dnes bohužel neplatí pro vládní strany ani opoziční parlamentní strany. Proto jsme dnes tam, kde jsme. Bohužel nejsme to jen my Češi.;-(

0 0
možnosti

Za období 2019-2021, kdy vládlo ANO, stoupl státní dluh o 12% ( z 28,3% HDP na 40,2% HDP). Bez energetické krize a bez války na Ukrajině. Viz graf MF ČR:

https://www.mfcr.cz/assets/cs/media/2022-06-08_Zaverecny-ucet-kapitoly-396-Statni-dluh-za-rok-2021.pdf

0 1
možnosti
ZZ

Opět trochu lžete, trochu manipulujete a trochu vytrháváte ze souvislostí.

Covid zacvičil nejen s celou Evropou, ale i rozpočty vlád celého světa. ČR nebyla žádnou vyjímkou. Omezení výroby a služeb se muselo zákonitě projevit výpadkem HDP.

Z tohoto důvodu je vaše srovnání hodně demagogické, ale matematicky správné. Nicméně musíte přiznat alespoň to, že Babišova vláda v poměru k HDP nepředávala zadlužení státu v poměru HDP v horším stavu, než převzala od předchozí vlády ODS.

Současná vláda však bez jakéhokoliv zavírání výroby a služeb dokázala tento stát za pouhé 2 roky zadlužit tak, jak se dosud nikomu nepodařilo !!!

Inflace je přímo katastrofální a vývoj stavu rozpočtu je ještě horší !

:-P:-P:-P

1 0
možnosti
Foto

O73n20d73r84a 36T71ů34m85a

17. 4. 2023 20:18

To je snůška demagogie, které je fakt schopnej jen Juchelka.

7 1
možnosti
MB

Však o více ani nejde. Co jsem neudělal, zavinil? Musí řešit ti druzí. Začnu je kritizovat, neb jsem pro lid. Lid má paměť krátkou. Pouze si pamatuje, že "Dobře už bylo". Navíc má právo a nárok. Chci se mít lépe, tak někam zajdu, napíšu. Nejlépe na náměstí s třepetalkou. Nějaké % to hodí. V čem je problém ? ... :-)

3 1
možnosti
MB

Myslel jsem si, že Gustu Fučíkovou již překonat nelze. Žít ze jména umělé ikony režimu. "Aleši vážně. Kde berete odvahu psát takové hlouposti"? Žít ze jména někoho, který zde zasel soudobé problémy? Jde o prázdnou kasu, absenci reforem - Pošty a Důchodové zejména. To by snad mezi spícími demonstranty v parku mohlo stačit. U táboráků se vždy nějaké historky povídaly. No dobře a co s ČR ?... :-)

3 1
možnosti
Foto

Vyjste takovej pokoutní bazilišek lokálního formátu, který jakoby přátelsky a s úsměvem kritizuje, vaše kritika je však silně pokrytecká. Přečtěte si svůj blog velmi pečlivě napište, co z vámi kritizovaného jste za 8 let vlády udělali nebo alespoň zkusili udělat?

Bída, bída, morální spodek ...

8 1
možnosti
Foto

Jako důchodkyně vám říkám, že jste trapná figurka, které ani Babiš nemohl přijít na jméno.:-/:-)

14 2
možnosti
ZZ

A na to jste milostivá přišla jak ?

8-o

0 0
možnosti
AM

Rozházeli jste bilion, o polovině se ani neví, kde skončil, rozbili státní rozpočet a vytvořili dvouset miliardový strukturální deficit, a ještě máte tu drzost pyskovat? Ano, máte, jste politik a ti prostě lžou tak snadno, jako dýchají. Ale měl byste se stydět...

13 1
možnosti
PZ

Vážený pane poslanče, snížení navýšení není nížení, ale pořád navýšení a pokud by jste dodržel to co Váš šéf sliboval, t.j. řídit stát jako firmu, tak by se nenavyšovalo vůbec, nemá to co dělat s úctou ke stáří, tím to narativem se snažíte rozdělit společnost, pokud na sociálním vyberete méně, nemůžete rozdělit více. Zatím jste nám neřekl kde jsou zdroje, ale asi je to pro vás plytká otázka

12 0
možnosti
JK

J97i27ř57í 53K96o71z60á51k

17. 4. 2023 16:24

Vážený pane tlachale Juchelko, stačí mě jen jedno: řekněte, kde prostě chcete vzít peníze, které v systému chybí. SStručně, jasně, bez zbytečného okecávání. A potom s Vámi budu klidně souhlasit!

10 3
možnosti
JB

J86i49r52i 70B30o90r

17. 4. 2023 15:58

U nás napadl pes starobního důchodce. Už to začíná být neúnosné. Tahle vláda musí okamžitě skončit.

10 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem manžel, táta, v posledních letech též politik, moderátor, scenárista a dramaturg, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí ANO 2011, předtím v letech 2010 až 2014 zastupitel města Ostravy za TOP 09. Zajímá mne sociální problematika, rodina a konzervativní hodnoty u mne mají navždy zelenou.

Seznam rubrik