Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ten všem známý Juchelka to hravě vyřeší. Medúza - jedem.

2 0
možnosti
LV

Podle průzkumu společnosti Než zazvoní, která se zabývá marketingem škol a pomocí středním školám s náborem nových žáků, je letos na středních školách otevřeno o cca 1/3 více míst, než je počet uchazečů. Jinými slovy, kdo che na střední, ten se tam dostane. Jsou gymnázia, která vypisují i čtyři kola přijímacího řízení, ve kterých berou bez přijímacích zkoušek. A jsou školy, například učiliště, které musejí zavírat obory pro nedostatek uchazečů.

Pane Meduzo, než napíšete takový blábol, nejprve si o tom něco zjistěte.

5 2
možnosti
Foto

Tohle všechno jsou neduhy známé dlouhou řadu let.

Nekritizujte a řekněte, co pro to udělala vaše vláda.

9 3
možnosti
JK

Základky a střední školy bylo třeba rozšířit už za předchozí vlády, pane nestraníku zvolený za ANO, to neuděláte ze dne na den a demografická křivka na vás mluvila 15 let dozadu v kuse. Takže školy sice nejsou, ale zase na konci vaší vlády došlo k nejrychlejšímu nárůstu státního dluhu z celé EU. Za projevenou starost o budoucnost naší země vám tímto děkujeme.

8 2
možnosti
JK

Vy jste jeden z těch klíčových lidí v prezidentské kampani Andreje Babiše, že? No tak to určirě nemůžeme brát vaše projevy jen tak na lehkou váhu, že ano

0 2
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem manžel, táta, v posledních letech též politik, moderátor, scenárista a dramaturg, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí ANO 2011, předtím v letech 2010 až 2014 zastupitel města Ostravy za TOP 09. Zajímá mne sociální problematika, rodina a konzervativní hodnoty u mne mají navždy zelenou.

Seznam rubrik