Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pevecky sbor Babisata dostal noty, podle kterych ted zpiva i solistka AS a jak vidno i sbor, ve kterem je ucasten AJ

dalo se to cekat

2 2
možnosti
Foto

Mě by hlavně zajímalo, kdy si nechal Juchelka odstranit koule a začal být čichačem agentových prdů.

1 3
možnosti
Foto

Autora dráždí vyjádřená Petra Fialy o předchozí vládě Andreje Babiše: „jen málo dbala na naši budoucnost. A doslova žila ze dne na den“.

Bohužel, je to ale pravda. Možná by se dalo říci, že tato vláda žila od jedněch voleb k druhým. A to, že málo dbala o naši budoucnost, se dá dokumentovat jejím postojem k rozvoji jaderné energetiky. Andrej Babiš kdysi jako ministr financí zařízl tendr na dostavbu Temelína, když odmítl ČEZu poskytnout vládní záruky pro případ poklesu cen elektrické energie. Jako premiér pak verbálně podporoval rozvoj jaderné energetiky, ale vypsání tendru na dostavbu Dukovan odložil.

1 0
možnosti

Inu Babiš se tehdy podřídil stanovisku opozice, která jako jeden muž odmítala poskytnout vládní záruky pro případ poklesu cen elektrické energie. V tom tehdy Babiš skutečně udělal chybu - a měl tvrdě prosazovat svůj záměr na dostavbu jaderných elektráren - o kterém byl už v roce 2014 byl přesvědčen, že je jedinou správnou cestou.

Předchozí vláda Andreje Babiše až příliš často podléhala nátlaku opozice - i svých koaličních parterů - a to se nám teď doslova vymstilo.

;-(;-(;-(

2 0
možnosti

Právě jste projev přecenil na hodný chudák Andrej má nenávistné protivníky. Projev vyzněl úplně jinak, to jen Andy neumí skousnout pravdu, podělal na co šáhl, dokonce i vlastní dotace, umělec. Ostatní omáčka nestojí za nic, asi stranický úkol, to dopadne po revizích vždy stejně. Moli vám povolit aspoň náznak vlastního názoru, pokud nějaký máte.

1 2
možnosti
Foto

Víte, napsat že pětikoalice vznikla na základě jedné emoce, kterou je nenávist, nemůže napsat normální a zároveň slušný člověk. Už vůbec ne po tom, co tu předešlá vláda A.Babiše předvedla. :-/Rv

10 3
možnosti

Jsou to jen slova, slova a slova...docela dobrý test bude jak se pan F. postaví k provozu a obnově JE a to po nejnovější deklaraci EU...

1 0
možnosti

Ukáže se, jaký je Fiala vyjednavač! Už se těším!

0 0
možnosti

Ono je celkem jedno , co politici říkají. důležité jsou výsledky. Tak si nějak vybavuju Nečasovu vládu - dali nám pana Čistého, která se proslavila každotýdenními korupčními aférami. Babiš se zase zapsal do dějin lockdaunem a obřím zadlužením neefektivní země. Nečas a spol velkohubě tvrdili, že to vyřeší. No, nevím, předpokládám na základě zkušeností, že nás překvapí, ale spíš ve zlém než v dobrém.

2 0
možnosti

J56i24r70i 28B92o96r

3. 1. 2022 17:38

Zdál jste se mě docela přijatelný. To jste sem ale ještě nepsal.Rv

4 3
možnosti
Foto

Mám dotaz, Plha se hlásí: Vůči komu cítí nová vládní koalice nenávist?

10 0
možnosti

Ještě jste si nevšiml, že pro některé politiky ještě neskončila předvolební kampaň Antibabiš? A to je ta nenávist!

2 1
možnosti
Foto

Existují dva typy lidí. Jedni, kteří vědí, co je Andrej Babiš zač. Druzí, kteří to vědí taky, ale nevadí jim to.

Pan Babiš zase lidi dělí na slouhy a nepřátele.

V klidu si to, pane Juchelko, přeberte

19 1
možnosti

A voni, pane Doktór patří kamže?

A ještě dovolte, jeden maličký dotázek:

Komu voni slouhu rádi dělaj, či rádi dělat budou?

3 6
možnosti

Tady bude veselo![>-]R^V

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem manžel, táta, v posledních letech též politik, moderátor, scenárista a dramaturg, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí ANO 2011, předtím v letech 2010 až 2014 zastupitel města Ostravy za TOP 09. Zajímá mne sociální problematika, rodina a konzervativní hodnoty u mne mají navždy zelenou.

Seznam rubrik