Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Juchelko, podle názvu a perexu blogu jsem očekával nějakou věcnou a objektivní připomínku ke schválenému státnímu rozpočtu.

Vaše kritika, že vláda nedala (resp. nevyhodila) 50 mil. neziskovkám, aby zachránily nefunkční rodiny, je ale úplně mimo. Zejména proto, že kvůli rozhazovačnosti Vaší vlády výrazně stouplo zadlužení státu, navíc v naprosté většině neziskovky suplují nefunkční státní správu.

Zaujalo mě i Vaše tvrzení, že "chybí systematická prevence rozpadů rodin". Chápu správně, že podle Vás by měla nějaká osoba chodit do všech rodin a "preventivně" zjišťovat, zda se manželé spolu nehádají, jak jim to klape v posteli nebo zda nemají milence či milenky?

A jen mimochodem - kdyby Vaše vláda nesmyslně nevyhodila např. 100 mega na polní nemocnici v Letňanech (předem bylo přitom jasné, že do takové nemocnici není personál), tak možná bylo i na ty Vaše neziskovky.....

2 1
možnosti
VS

No, hlasovat jste pro něj nemohl z jednoho prostého důvodu. Mohl byste si totiž následně v MF Dnes přečíst, že už vás to poslancování nebaví a že už to nechcete dělat...

1 1
možnosti
TT

Tentokrát vám tleskám, pane Juchelko! Tak drsnou obžalobu výsledů práce hnutí ANO za osm let působení ve vládě, včetně vlivu poslanců zabývajících se sociální oblastí, jako je např. Aleš Juchelka, jsem vskutku nečekal.

9 0
možnosti
MB

Ustálil jsem se na pravém středu. Vpravo jako odpovědnost, střed jako srdce. Kde se nalézá účelové hnutí ANO, netuším. Rovněž začalo vpravo, pak se účelově vynořilo vlevo. Výsledky jsou oligarcha stále není v base, rozpočty rozmetány. Kecy o čemkoliv, výsledky žádné. Důchodová reforma se dá do Prohlášení, toť vše. Podobně je to s Vašimi návrhy. Kdo jim bránil? Zřejmě důležitost, stále přimíchávat řepkové nesmysly do paliv. EU toho nežádá. Dnes je Bureš v nemocnici, ani se mu nedivím. To by eblo kohokoliv. Tolik dluhů ! ...

Svému otci jsem k důchodu dával 1.000 Kč. Vyzvalo mne svědomí, bez daňových úlev. Rodina je základ, vládnout může kdokoliv. Podobě s mezigeneračními vztahy. Proč to ANO dávno neprosadilo, netuším. Lépe důchodcům, hodí to více%. Ta účelová podlost, je prostě neuvěřitelná> Žvanit nesmysle a honit dotace. Anofert musí vzkvétat i za krize. Funkční rodina? A kolik ta hodí k oblibě a volitelnosti sekty? Pochopitelně že nic, naopak - už nás neotravujte. Jinak souhlas, vše zavinil Staňura. Je tam pár měsíců, nikoliv 8 roků , že ANO ... :-(

4 0
možnosti
MV

Vy budete taky expert, koukám...

Dobře si vaše partaj zvolila!

9 1
možnosti
Foto

... ČR mohla mít normální rozpočet dávno, kdyby zde nevládla banda zlodějů, do které jste se zařadil :-/RvRv

11 1
možnosti
JD

Banda zlodějů! Nečas, Nagyová, Topolánek, Dalík. Již klasické černobílé vidění světa. RvRvRvRvRv

0 2
možnosti
LP

Chlape, partneři se rozvádí kvůli nevěrám, nové zamilovanosti, averzi na partnera, hádkám...Neumím si představit, jak by 50 milionů navíc, pro rodinné neziskovky, mohlo v tomto směru pomoci.:-/

7 1
možnosti
JK

Co jsem si tak všiml, tak za vaší vlády potřeboval úplně nejvíc ze všech pomáhat Agrofert.

17 1
možnosti
Foto

Nestátní neziskovky jsou v pořádku, ale pouze do okamžiku, než potřebují státní podporu. Takže pokud Vás trápí, že se rodinám nevěnuje dost neziskovek, věnujte neziskovkám své peníze nebo jim sežeňte soukromé sponzory, ale nenuťte ostatní, aby to platili ze svých daní.

8 1
možnosti
Foto

Milý pane Juchelko, pindáte jako obvykle.

Proč jste toto neprosazoval, když jste vládli? To jste si netroufl?

Děláte z komára velblouda a navíc propagujete vyhazování peněz. Proč jste neavrhl přímou a zacílenou podporu v daňových zákonech? Většina dotací, a je to VELKÁ většina, pro neziskové organizace je nesystémová, rozhazovačná a jánabráchová.

Máte ve zvyku s úsměvem baziliška podsouvat, neříkat pravdu a manipulovat. To děláte i teď. To, co navrhujete, je nedobré a potěmkinovské. Zkuste se polepšit, dokážete-li to.

15 1
možnosti
Foto

Nemohli prosadit víc, než nač jim síly stačily. Dřeli se jako voli zapřažení do káry vlečené z Východu, jež ztěžkla ve volebním brodu, když mnozí na tu jejich káru se už mračili. Eh, jářku, vezli staronové vize. Osivo nové pšenky po vzoru Saši Lukašenky . V ní byl i lék na informační krize - bobovize.

Ten, kdo by mohl zahojit jim rány od jařma, dnes na ně nemá čas. Blázní jak ďas. Volí slova důrazná. Hrozí krvavou lázní všem, kdo se nepodvolí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem manžel, táta, v posledních letech též politik, moderátor, scenárista a dramaturg, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí ANO 2011, předtím v letech 2010 až 2014 zastupitel města Ostravy za TOP 09. Zajímá mne sociální problematika, rodina a konzervativní hodnoty u mne mají navždy zelenou.

Seznam rubrik