Diskuse

Teleblbís

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Tak ten argument o nutnosti zakoupení nového televizoru naštěstí neplatí, dá se to vyřešit set top boxem. I když ta jeho cena není tak bezvýznamná, jak se nás snažili ukolébat v TV info pořadech.

0 0
možnosti
JT

Mám jiné preference než TV, s koupí setop boxu spěchat nebudu. Naděje, že to nakonec bude všechno jinak, je vždy ;-D.

0 0
možnosti
MB

K úsloví, že nic nestárne : "Tak tychle, jako ranní zprávy" - Se přidala elektronika. Zmiňovaný přechod je vysvětlován potřebami operátorů - k zavedení rychlostního internatu + nároky na kvalitu obrazu. (Přesunují se objemná data). Uživatel nemusí propadat panice - Nešeší ten, kdo vychází z kabelu + SAT. Čili jde o samotnou televizi + příjem klasiko antenou. Vše pak řeší tuner - buď půjde - či nikoliv. Musí přelousknout - DVB-T2 HEVC/H.265. Pár stovek Kč na novou krabičku - www poskytuje možnost zjistit si, zda současná televize - (Sep-top), nový signál zvládne.

Já osobně, (chalupa), televizi věnuji pozornost! V lese žádné kino - divadlo, pak lido přístupný zdroj. Info - zábavy. Zacházejí jako s ohněm - dobrý sluha. Mé zkušenosti - Kombinuji www + SAT Sky link + pevnou antenu. Snaha o co nejméně ovladačů! Více, jako 50 programů nedává smysl - Člověk má pouze 1 volný čas! (Reakce na jejich fantas nabídky). Televizor samozřejmě "Placatý" - úspora místa. Ideální velikost 81 cm - max 108 cm, (jde o místo sledování). U postele a v kuchyni menší! Nechápu význam Obřích rozměrů - to bych musel sedět u vchodových dvěří! Bez zajímavosti nejsou mládežníci - dcery! Prakticky žijí bez TV a vše sledují přes Notebooky. Nelezly i průchod, jak obelstít placené sportovní přenosy O2. Pošlou mi aktuální adresu přes www a pak pozoruji i Baník, nebo Plzeň na Realu přímým přenosem. Obrovská změna z doby mého otce, který přismýkal dřevěnou bednu - první přístroj do domácnosti. Sousedé se uvelebili do křesel a užasle hleděli na prostý - Nehybný Monoskop! Pan Chudárek, nezbytný opravář lamp - Byl z mého klučího pohledu naprosto odvážný - Úplný kosmonaut ! (Zvládnout přechod je malichernost) ... :-)

1 0
možnosti
JT

opraváři - měniči lamp byli kouzelníci, k nám chodil známý, co bydlel přes ulici. Jinak přechod samozřejmě složitý není, ale obvykle odkryje jiné problémy u společných antén.

0 0
možnosti
MB

Souhlas a karma.

To nastavení stálo naše SVJ cca 14 000. A pokud si nechci koupit novou televizí = peníze, musím přejít na kabel = peníze, nebo pořídit světovou = peníze. A když neudělám nic z toho, bedna fungovat nebude a ja přesto budu muset platit dál koncesionařské poplatky.

Takže o co jde? Vytahat z kapes lidí nějakou tu miliardu.

1 0
možnosti
JT

O peníze jde v prvé řadě, v následující se hraje o důvěru: věřte-nevěřte;-), hlavně plaťte

0 0
možnosti
RE

Tak já tohle tvrdil už v dřevní době dřevěných televizí a ti čtyři posledně jmenovaní mě v tom definitivně utvrdili:)

1 0
možnosti
JT

Asi tak, bylo to blbý, občas se i člověk zasmál, dnes se mi chce nad televizí spíš plakat, jinak se spíš zasměju z archívu, třeba u Felixe Holzmanna;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik