Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak je pekné darovať aj byť obdarovaný a nemusí to byť len na Vianoce, ale celý rok, pre radosť alebo keď je niečoho potreba.:-)

1 0
možnosti
JT

Dávat a dostávat. Drobné dárky jsou takřka denní záležitostí, dar je třeba, když vysvitne sluníčko, když vám zazpívá ptáče, když se někdo usměje,...:-)

1 0
možnosti
MB

Dobré doby socialismu.Matce jsem pořídil Lybar, nebo dokonce Schwarzkopf. Jako známé značky vlasové kosmetiky, Aby ze mne nezešedivěla. Otci ohnivou vodu, aby ztratil výchovnou bedlivost a nebyl tak přísný. Zase to moc nepil a vkládal do sbírek.Jsa střízliv, prudil furt...

Doba se změnila.Co s ženou? Pravidelně se umisťuje v horních příčkách. Když úřednice hodnotí dary svých mužů. Sekyrka Fiskars, ji moc nezaujala. Kontroval jsem kalovým čerpadlem! Zdálo se mi, že to stále není vono. Letos jsem uspěl,- Pod stromíčkem objemný dárek- Stavební kolečko - s bantamovým kolečkem ! Skutečně oceněno, hlavně ta spotřeba balícího papíru...

Moje dárky nejmilejší? Kapesní nožík se štětečkami. K čemu to? Údajně na ošetření hřiba. Ošustit jej a seříznout.No jo, já již blbě vidím. Huráá, dárek další - Lupa s osvětlením! Sada, logicky patřící k sobě. Jsem vynalézavý, ideál? Vlézt si do těch koleček a nechat se vyvézt. Ideální návštěva lesa a sběr mykologických produktů !

Vánoce s dary byly hojné. Ostatně jako celý rok. Těším se na rok následný.Nejlepší dárek se již rýsuje. .Žena konečně přejde do důchodu. Chalupa bude plně obydlena.Vize jasná- Oba original levis strauss rifle a flanelové košile. Směr krčma. Vzít se za ruce, jako za mlada. "Na ratolesti kašlem" - Nechť si stárnou a neotravují. .Přeji Vám a všem ostatním - jenom to dobré.Humor a zdraví především. Další dary pro ženu? Že by ta AKU vrtačka v kufříku ? Vrtá do mne ráda ... :-)

1 0
možnosti
JT

Třeba jsem přestal kupovat ženě knihy, které jsem si chtěl přečíst sám;-D

1 0
možnosti