Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také jsem volila stranu, která bohužel také propadla a můj hlas se zařadil mezi ty těch milion "propadlíků." Mrzí mě to. A co můžeme čekat? Nic dobrého . Diktát z centra, utužený diktát z Bruselu, unylé moralizování pana politologa, líbivé řeči snaživého farmáře, upovídanou "matyldu", naštvané suchozemské piráty -a snad jen ten předseda Stanu se bude starat o to co má, o pomoc menším obcím. Jo, hnutí ANO nijak neuškodí, že se na čas objeví v opozici, mají silný klub, doufám, že zůstanou ve vedení sněmovny. Strana ČSSD může zpytovat svědomí. K jejímu propadu jí asi dost pomohlo prosazení různých nápadů, například zavedení inkluze. Uvidíme jak si bude vítězný spolek SPOLU snažit a jak bude úspěšný. Kritizování jdruhých jim šlo výborně, uvidíme ale jak jim půjde skutečná práce - a vládnutí. Pokud ano, budeme rádi.Jo pánbůh s námi a zlý pryč... ;-(R^

2 1
možnosti
JT

Forma bude lepší, ale jde o obsah. Klidný kapitán je výhodou, měl by být ale i rozhodný a umět v rozbouřených vodách změnit kurs, bude-li to zapotřebí. Budoucnost ukáže. Překvapení nemůžeme nikdy vyloučit:-)

0 0
možnosti

Do to je za hloupost? Čtyři subjekty přece nemají sedm poslaneckých klubů. Ve sněmovně je sedm stran. To že se jich pět schovávalo pod koalice nic neznamená.

A pět z těch sedmi už ve vládě bylo. A nedopadlo to dobře.

2 0
možnosti
Foto

Nesmysl

Ten kdo chtěl volit tds, ČSSD, komunisty...tak je prostě volil

To neni tak, že jejich voliči volili menší zlo,ale tak že ty voliče prostě nemají.

0 0
možnosti
KL

I já patřím Honzo mezi "poražené" voliče trpaslíků. Ale úplně nespokojená nejsem. Jedni komouši jsou pryč, druzí jen v počtu čtyř. O to drzejší jsou jejich pozadavky na 2 křesla ve vládě. Myslím totiž, že voliči kromě odmítnutí Babiše odmítli i Piráty. A tak jsem docela zvědavá, co politici s tímto jejich poselstvím udělají...

6 0
možnosti
JT

Ti Piráti byl největší šok těchto voleb a asi málokdo čekal, že se dostane jen silná čtyřka. STAN bez Pirátů by takového výsledku asi nedosáhl, tak nějaká odměna bude. Otázkou je jaká bude Babišova reakce na to být v opozici a jak to vůbec bude s panem prezidentem. Je to lidsky smutné, nedůstojné a stát to poškozuje, protože Ovčáčkovým tweetováním nelze vyřešit ani demisi vlády, pověření premiéra a jmenování nové vlády. Buď se z toho Zeman dostane natolik, že bude moct tyto úkony vyřešit (či abdikovat), nebo bude nalezeno nějaké náhradní řešení. Nejvíc bych mu přál, aby ještě přijal demisi, následně svéprávně abdikoval a dožil v soukromí v kruhu svých nejbližších.

3 0
možnosti
MH

M27i36c18h23a83l 52H20y42k22l

10. 10. 2021 20:40

Do sněmovny se dostalo sedm politický stran, šest z nich bude mít svůj klub. Takže o konci trpaslíků se určitě nedá mluvit. Strany jako TOP 09 a KDU určitě jako samostatně kandidující by jistotu pěti procent neměly. Plus momentálně nám z voleb vypadl další trpaslík ať Piráti. Jsem zvědavý jak vládní křesla všichni podělí a jaký bude vládní program. Kdo kam bude schopen ustoupit a udělat kompromis.

4 0
možnosti
DR

Trpaslíci jménem KDU-ČSL, ale především v podobě té natřásající se Pekarové, která nyní vystupuje jako by byla mistryně světa, stále. Pouze raději "hrdinně" zalezli pod modroptáčnická křídla, aby tam vůbec prolezli.

A další trpaslík má nyní jméno Piráti. Čtyři usmolené mandáty a už mají zálusk dokonce na dvě ministerstva. Komedie na entou.

10 1
možnosti
Foto

No m jo, "ševče, pamatuj, že kdo se vyvyšuje, bývá ponížen..." ;-)

1 0
možnosti
JL

Postřehy autora se mi líbí, připadají mi chytré. Jinak jeden nesouhlas. Trpaslíci tam jsou. KDU-ČSL a vlastně i TOPka nedávno ohrožená možností zmizet z Krmítka jsou samy o sobě nepříliš oblíbené strany. Ale když se svezly v koalicích, dopadly báječně. Vida - bezva finta pro příští volby..A co dál? Vláda bude složena a co může dělat? Bude muset šetřit, protože to slíbila, lidu chudšímu se to líbit nebude, šetření je nepopulární a navíc budou stoupat ceny všeho a to pořád. Brusel přece slibuje zelené energie a to je drahá sranda. Levice nebo co to bylo spáchala sebevraždu. OK. Čekají nás zajímavé 4 roky!!! Tedy hlavně členy ohrožené třídy (jak ji vynalezli sociologové), ti ostatní, zejména horních 100 000 se budou mít pod Fialovou a Rakušanem samozřejmě lépe nebo stejně.

4 0
možnosti
JT

Trpaslíci v koalicích krom Pirátů samozřejmě posílili, takového úspěchu by bez koalic nedosáhli a skončili někde na hraně. Jsem zvědav jak to ty čtyři roky spolu Spolu ve Stanu vydrží a zda bude prof. Fiala působit stále tak klidně. Klid kapitána se hodí více do rozbouřených vod než panika, ale hlavně to chce rozhodnost a nebát se i změny kursu.

0 0
možnosti
LC

Včera pan Fiala naživo slíbil, mimo jiné, že zatočí s Babišovou drahotou a s inflací. Už se těším.

7 0
možnosti
HH

EET zrušilo ANO samo...

0 0
možnosti
JT

Nezrušilo, jen už nezavedlo (tj. odložilo) další etapu, kvůli Covidu

2 0
možnosti
Foto

Mne ta TSS taky dost mrzi.

Babis slepil nesourode strany a kdyz zmizi,zacnou se vice projevovat rozdilne nazory. V boji o volice se strany budou muset prizpusobit,nektere treba i trochu otocit. Cesi nechteji EU federaci ani covid narizeni. Snazim se o optimismus, ale fakt je,za mne rozumna pravicova strana,ktera drzi lajnu,chybi.

4 1
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik