Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až na ten závěr jsem hodnotil analýzu jako výbornou. Bohužel ze závěru jsem měl pocit, jako by podle autora šlo při podzimních volbách jen o "covidismus" a nošení roušek.

0 0
možnosti
JT

Ne jen, ale hlavně, děkuji za komentáře a vysvětlení zkratky p. Markovi

0 0
možnosti
JM

J49a73n 44M89a31r61e20k

19. 6. 2021 23:04

Prosím vás...to bez legrace, co znamená to "Bnj" za vaším jménem:

0 0
možnosti
PB

Je to zkratka: Babiš není Ježíš.

1 0
možnosti
JP

1. Otázka v titulku, zda skončí Babišovo vládnutí? je nepatřičná. Občan naší země by se měl hlásat: Babišovo vládnutí musí skončit, a to především proto, že současná vláda nehájí zájmy svých občanů, ale zájmy jednoho oligarchy, který je předsedou vlády, že v důsledku jeho vládnutí nejsme právním státem, kde funguje rovnost všech před zákonem, že v zemi, kde přestává fungovat dělba moci, přestává být demokratickou. To vše je výsledek působení vládnutí Babiše a jeho posluhovačů a posluhovaček.

2. Zvítězí-li koalice stran orientovaných demokraticky, nebude to ani omylem krok z bláta do louže, protože žádná taková strana nemá za cíl zlikvidovat právní stát a bourat demokratické instituce. Zatímco Babišovo hnutí působí destruktivně, tyto strany mají konstruktivní tendence. Samozřejmě žádná strana není ideální a nevyvaruje se chyb nebo omylů a také žádná strana ideální nebude.

3. Nesouhlasím s tím, že článek popisuje situaci objektivně, a to proto, že v něm chybí rozlišení toho základního, kdo o co usiluje. Vyznění je zcela nihilistické, že nemá cenu o nic usilovat, protože je úplně jedno, kdo se chopí moci. Takže si ten smrad zachovejme. To už by bylo opravdu na emigraci.

1 3
možnosti
ZZ

Příspěvek plný nesmyslných blábolů.

:-P

2 0
možnosti
Foto

J91o35s47e94f 93B26á69r22t48a

18. 6. 2021 17:43

Hodnocení bez urážek, to demokraté moc neumí.

3 0
možnosti
MK

M20i53l29a54n 41K50e72s97l

18. 6. 2021 16:41

Hrůza,hrůzoucí.Zrovna před chvílí jsem četl v idnes skličující zprávu.Naši ončané prý jsou bohatější než než Italové a Španělé a také jsou prý spokojenější než Britové.A pět ran do klobouků.Představte si,že nejsme nejlepší v míře zadlužení v EU.Zjistili to Poláci. Vždyť my jsme druhá nejméně zadlužená země v EU.Sakra sakra,co ten Babiš dělá.Takhle kdyby vedl tu svou firmu tak by neměl 100miliardů,ale jen dvě stě.

2 0
možnosti
PB

P48e65t58r 98B60u80r65i20a70n

18. 6. 2021 17:01

To, že nejsme nejzadluženější v EU fakt není zásluha Babiše, který nás zadlužil naopak rekordně, ale ministrů financí před ním, například Kalouska.

Mít tady dva-tři Babiše po sobě, tak se nepotkáváme na internetových diskuzích, ale ve frontě na polívku.

4 6
možnosti
PK

Daleko před AB se děly věci a nikdo je nyní neřeší, po něm se bude dílo opakovat. Hovory o tom co vše ukradl a přesměroval patří již k běžnému koloritu a nikdo se nezabývá tím, nakolik byly jeho označované činy potrestány před soudem v demostátě, tedy to co se stokrát opakuje lid bere jako pravdu. Co lze považovat za prokázané, že by člen KSČ a nyní beží soudy o jeho minulosti coby agenta STB, vše ostatní jen slova a slova.

BTV pro zapálené diskutující , nejsem ani jeho volič ani v jeho fan klubu, jen nemám rád nenávist a lži bez důkazů....

5 2
možnosti
JT

Díky za komentář, také nemám rád nenávist a ideo-fanatiky;-)

0 0
možnosti
PB

P44e14t93r 72B38u40r53i80a84n

18. 6. 2021 14:38

Objektivní pohled, karma.

Jen s těmi vyrovnanými rozpočty mistra Babiše v době růstu mám problém. On totiž vybrakoval prvně rezervní fond ministerstva financí po Kalouskovi - cca 80mld. a v dalším roce i privatizační fond - cca 20 mld. a pak lidu řekl, že ušetřil nějakou tu miliardu. A to vše v době konjunktury. A to nemluvím o jeho zvyšování daní. Takže prakticky v dobách samovolného růstu hospodařil s deficitem. Otřesný lhář a packal.

7 3
možnosti
JT

Díky za zpřesnění, des už je to jedno, jen to potvrzuje - zdání klame.

2 0
možnosti
AM

Opravdu nejsem přesvědčený, že svobodomyslní jsou ti zdraví neočkovaní. Proč jako? Proč nejsou svobodomyslní ti, kteří se očkovat dají, aby mohla být svobodná celá společnost?? Podívejte se na Izrael, nejproočkovanější společnost -- už se tam žije normálně, bez buzerace, bez roušek, bez omezení...

Tady svobodomyslní brzy budou roznášet delta mutaci a budeme tam, kde jsme byli.

1 0
možnosti
JT

Vše je úhel pohledu. Přenášet může neočkovaný i očkovaný, také onemocnět může každý, ale taky nemusí. Na závěr něčím potěšit: třeba ti neočkovaní (ať svobodomyslní či slabomyslní) svobodně vymřou a všichni si pak budou rovni ;-D. Jenže koho pak vinit, že?

1 0
možnosti
AL

Všem, kdo křičí: "Nepůjdu k volbám a tak je vytrestám!" nedochází, že volby nejsou hospoda, která se zavře, když tam nikdo nepřijde, ale místo, kde se rozdává a když někdo nepřijde, vypadá ze hry a o to víc pak zůstane na ty druhé.

5 0
možnosti
JT

Takhle to zrovna nekřičím a samozřejmě máte pravdu, i 10 % voličů např. při doplňovacích volbách do Senátu (po zemřelém senátorovi) umožní sednout si zvolenému do křesla. Se svým hlasem nakládám pouze já dle svého rozhodnutí. I nevolit je svobodná volba. Vypadá to, že volit půjdu a už mám jasno (objeví se to i tady;-D)

1 0
možnosti