Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ani nevíte, jak vám rozumím. Tedy v kontextu dnešního vašeho příspěvku R^

1 0
možnosti
PC

Platí obecně, že duševní trpaslíci zkrátka přiznat chybu nedokážou.... A nedokážou také respektovat jiný názor.

KarmaR^

4 0
možnosti
JL

Vazeny pane Jane Tichý(Bnj). Ano, muze se to stat a hlavne u nas. Ten system, ktery nas ma ridit do lepsich zitrku, nas muze sklamat.

Podivejte se na dnesni vladu. Spojenim v koalici jsou predstavitele 5ti (slovy peti) stran. Strana je ideolocka skupina, ktera ma urcite zakladni principy. Ty nemusi se shodnou s nekterou s tech koalicnich stran pri reseni specifickeho problemu a je to hotove. Podana demise a to je ten vas nadpis. "Podelali jsme to, prominte"!! Ja jeste dodam, ze ten odstup od vladnuti bude nas stat mnoho penez a casu.

Vite, vazeny pane, byl jsem technolog v perfekni korporaci (22 let) Pri 25000 tisicum pracovniku, nikdy nebyli dva vedouci. V zadnem stupni vedeni. Ten posledni a nejvyssi se nazyva CEO.(Chief Executiv Officer) Ten vede cely podnik a zodpovida za nej. Jeho kontrola je v rade podniku, ktera ho dosadila do toho cela. Muze sam odstoupit, ale muze byt odvolan. to je zakladni pravo obou stran.

Minuly premier pred nastupem prohlasil, ze povede stat jako jeho organizaci. Jako organizaci podniku. Nemohlo se to stat. Organizace vedeni statu mu to nedovolila. Musel mit partnery v koalici pro uspesne vladnuti.

Je mozne tento handikap prekonat? Ano, ale je nutno zmenit parlamentni demokracii na demokracii primou, kdy se do MOCI vykone voli z kandidatu stran, jen jeden, ktery ziskal nejvice hlasu. On ma mandat na ctyri roky s kontrolou Snemovny, ktera ma se Senatem moc, jej odvolat. (pravidla proc a jak MUSI byt urceny v Ustave)

Tento system znam z jine zeme. 230 let je tento system podporou demokracie bez naznaku jakehokoliv diktatorstvi, Za tu celou dobu jen jeden odstoupil pred tim, nez byl odvolan. Tento system drzi tuto Unii pohromade. Bez ujmu na zdravi.

Dekuji zapozornost.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
PK

Jedno volební období..první rok se orientuje, další dva roky cosi může stihnout z toho co slíbil a poslední rok je už zase předvolební. Když si promítnete čím, resp. kým je stávající vláda tvořena, jaké je to názorové spektrum od leva doprava co lze očekávat. krapet to připomíná Opoziční smlouvu, která vymazala rozdíly mezi pravou a levou volbou....

5 0
možnosti
JR

J41a19n 70R38á17ž

29. 5. 2022 18:04

Pěkně se to četlo R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik