Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J92o83s22e61f 58B34á67r98t93a

18. 11. 2022 18:00

Převzato: zabanujete li nás , nezahyneme, zakážete li nás , zahynete !!

1 0
možnosti
JT

Děkuji všem za nakouknutí a komentáře a hlavně adminům, že mě neposlali ani do hydeparku ani ven a mohu tak pokračovat ve svém závazku. To je příznivá zpráva, ať již jde o smysl pro humor či aspoň toleranci. Tak se nyní pustím do "hřejivých blogů", když už nám zima klepe na dveře.;-)

4 0
možnosti
MB

Souhlas a ještě dodávám. Při stylu Vašeho psaní asi ban nehrozí. Já jsem držitelem již několika. Docela vítaná věc. Nemusím bušit do kláves, jako ta zima na dveře chalupy. Již jsou zde mírné pokusy o sněžení ... :-)

2 0
možnosti
MB

V životě jsem napáchal množství chyb. Sice vášnivý čtenář, nicméně chabý na verše. Cosi, jako vojín Jasánek z Vatry na plíce. Klasický omyl mládežníka, poezie je změkčilá. Sex, drogy a rockenrol - to je vono Jsem přece chlap ...!

Později si uvědomil. Asi bude rozdíl mezi plodným Balzacem. Sice popisuje bradavici na nose domovnice, na 20 stránkách. A co opak. Vtěsnat něco do verše sdělení? Mistrovství na mikroploše. Příběh, symbolika a vše dokonce v rýmech? A začaly mé objevy, z některých -

Neruda Písně kosmické - Vyhlašuje objevy, které věda teprve prokázala! Sbírka letěšla v raketoplánu do kosmu! Časté, oblíbené téma přednášek J. Grygara. A co? - "Dělník je smrtelný, práce je živá, Antonín umírá, žárovka zpívá.". Jiří Wolker. vlastně objevuje Zákon o zachování energie. Kde se to něm berte, vždyť měl 24 let! Josef Kainar a jeho úžasný text - Mišík "Kuře v hodinkách". Zřejmě naše nejlepší rockové album z r. 1972 ...

Nu a ten klenot, který vlastním dodnes - "Špalíček veršů a pohádek". Hrubín - Běž Jiříčku běž a přines mi tu věž - Věž je těžká táto, na nohou má bláto"! Novodobí veršotepci rovněž nejsou špatní - "Ententýky dvě hmoždinky mladý člověk šel z metra, byl v čepici a obutý a nic se mu nestalo". Tak jsem rovněž obohatil - "Juf to jsem se lek. Ze spíže nám vylez šnek. Na zádech měl dům a tátovi vypil rum". To jsem měl 8 let ? ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Ju. Asi tomu budete rozumet, pane Tichy, kdyz napisu, ze matrix BloguiDnes vas muze jen vystrelit do lepsich webu. Pokud o to budete stat. Pani Valikova (a ta si zde uzila dost) dnes napr.mluvila v CT. A vzhledem k tomu, ze my treba mame zname v Thajsku a v Indii a procestovali jsme napr. Kambodzu, je zcela zbytecne se zaseknout zde nebo v CR. Byla to jen zkusenost. Nic vic. Ja uz jsem byla vystrelena. Kam, to ukaze cas. Ale za co rucim: je to prinosne. :-)

Mejte se super. :-)

3 0
možnosti

To je tak hloupé, že se to může líbit jen Jurovi Doleželovi.:-P

1 5
možnosti
JD

Krutopřísné!R^R^R^

5 0
možnosti