Diskuse

Nepoučitelní

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma a R^. Mám to podobně. Původně jsem si myslel, že volit ve druhém kole nepůjdu, ale změnil jsem názor (jenom blbec nemění své názory). Volit půjdu, ale hodím do urny prázdnou obálku[>-]V

2 0
možnosti
JD

Pane Tichý, napsal jste to velice dobře!

Za sebe musím napsat, že jsou toto první volby, kterých se neúčastním.

A jak už jsem několikrát psal, nevidím dobré a vhodné kandidáty.

Dnes odpoledne byl v rozhlase zajímavý rozbor finalistů, všem lidem doporučuji k poslechu:

https://plus.rozhlas.cz/vstup-pavla-a-babise-do-ksc-ty-pripady-jsou-podobne-je-na-tom-sokujici-srovnava-8912172

Karma!R^R^R^

2 0
možnosti
JK

Asi takhle, dopadl jste jako vždycky, namazanou stranou dolů. Když to tak analyzuji, tak nevím proč se do mě, do voliče naváží zbabělý nevolič, jako bych byl něco méněcenného navíc jsem venkovan a co je vrchol cpe mě někam do kavárny, která tady ani není. Taky musím makat, jako skutečně, nemohu si dovolit jezdit na dovolenou, jen abych něco nemusel poslouchat. Chci vykonat svou občanskou povinnost a dovolenkový povaleč krandá do něčeho co nesleduje a vlastně o tom nic neví, proto nevidí, že hnojůvka létá jen z jedné strany zjevně proto, že ji tam je pěkná fůra. A roto, chopte se ho pochopové, vsaďte ho do vězení, jak si přeje, ať zpytuje svědomí své a cizí nechá na jiných, ať tenhle nevolič přestane nám voličům dávat hraběcí rady, když ví o volbách prdlajs.

2 5
možnosti
JT

Už mlčím. Užijte si to. Já mimoň si budu užívat jinde;-) Nejsem programový nevolič, dříve jsem volil, hodně se o to zajímal, dokonce se voleb (místních) účastnil jako kandidát a jednou byl i zvolen. Ale pak jsem se změnil a naprosto ztratil zájem. Moje chyba, moje volba. Moje životní zkušenost - když jsem moc tlačil na pilu, nikdy to nevyšlo, jak jsem si usmyslel. Když jsem přestal tlačit, najednou se objevilo řešení a zpětně vzato mnohem lepší.

5 0
možnosti